2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863000 بازدید | 9716 پست
بچه ها میگم این مرمر کجاست.همین مرمرفینگلیشو میگم که اعصاب واسه ما نذاشته بود.میگم چندوقته اعصابم آرومه آرامش دارم نگو به خاطر نیومدن مرمره.شوخی کردم دلم واسش تنگ شده. شاید رفته تو گوشیش فونت فارسی نصب کنه طفلک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بینیمو1سالونیمه عمل کردم خودم دیشب آمپول تریام خگزال زیرپوستی زدم.چون خیلی ورم داشتم.حالامیخوام بدونم بعداین آمپول چسب بزنم بازیا نه؟آمپولوعضلانی نزدم. زیرپوستی زدم واسه ورمم.
سلام دوستان من خواننده خاموش بودم و اولین باره تو تاپیک نظرگذاشتم عمل اولی هستم وتازه یه ماهه عمل کردم . ممنون آریایی جان که جوابم رو دادی همینطور از سارا جونم هم ممنونم تا از تنفسم مطمئن نشم هم نخواستم اسم دکترم رو بگم ولی به محض اینکه مطمئن بشم حتما اسم دکترم رو می گم فعلا نه اینجا ونه تو جراحی 3 کسی نمی خواد با دکتر من عمل کنه فعلا یه کم دیگه صبر می کنم ان شالله که به گفته دوستان ودکتر این گرفتگی وتنفس صدادار از ورم والتهاب باشه
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آسمون......کمک..............پلیز... یه عالمه نازنین یهو پیدا شده.................بیا بگو کی به کیه.... اصلا هم نپرس هیچوقت بهت نخواهم گفت چطوری فهمیدم مریم خاموشه و تاپیکو میخونه و نمیگم چطوری فهمیدم چای سبز میخواد بخوره. این یه رازه بین من و مریم آسمون، جون اون رزی جونت بگو کیه اون یه نفر که عمل کرده وگرنه امشب شب زنده دارما....................دلت میاد........................
پگاه خانوم اول:سلام دوم:خوش اومدی سوم: شما که سر خود ورداشتی آمپول موضعی زدی، سر خود هم چسب بزن به بینیت . دیگه سوال کردنت چیه؟ مگه اونموقع که میخواستی آمپولو بزنی اومدی مشورتی با دوتا بزرگترت کردی که حالا واسه یه چسب ناقابل استفتاء میکنی؟
من عمل اولی هستم مطب دکتر کامروا رفتم و ازش پرسیدم ایا غضروف مصنوعی میذاره یانه اونم گفت نه از غضروف تیغه بینی استفاده میکنم برای چی از یه تیکه پلاستیک استفاده کنم؟؟؟؟؟ ولی از بچه های سایت شنیدم که غضروف مصنوعی میذاره تو نمونه هایی هم که دیدم بیشترشون بینیاشون قرینه بود و صاف و صوف و تر و تمیز حالا از کجا بفهمم کی راست میگه
دکتر کلانتر 6 آذر