2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
عسل 44 جان این عکسی که گذاشتی که خیلی بد نیست عزیزم بینی من هم تیغه اش پخش بود و اصلا مشخص نبود ولی الان تیغه ای شده و کاملا مشخص یعنی مشکلی نیست که حل نشه خودت را اذیت نکن من فکر می کنم علت اینکه دکترها قبولت نمی کنند روحیه خرابت هست که ممکنه مشکل ساز شه عزیزم برای ترمیم باید روحیه ات خیلی قوی تر باشه و خودت هم محکم تر باشی چون بینی ترمیمی خیلی ورم داره و خیلی باید صبر کنی تا نتیجه نهایی را ببینی هر روز یه طرفت ورم می کنه من خودم یه بار ورم سمت راستم بیشتره یه روز سمت چپم بخوام زوم کنم دیوونه میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیز, اخه من خیلی زودباورم . اخه چیزی به این بچه نگین باورش میشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام دوستان داشتم با خودم فکر مى کردم اینجا همه قبل عمل زیاد میان تا از تجربه دیگران استفاده کنن ولى بعد عمل ناپدید میشن! البته احتمالاً دلایل همه یکسان نیست. به هرحال امیدوارم از روى رضایت باشه و این که فکر مى کنند نسبت به دیگران مسئولیتى ندارن، نه مثل شعر: سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست اینو گفتم چون قبل عمل خودم هر چى میومدم مى خوندم چیز به درد بخورى عایدم نمیشد ولى بعد عمل خیلى چیزها رو متوجه شدم و دوست داشتم دیگران مثل من صاف و ساده نرن عمل. یه سؤال هم از همه دارم : براى یه عمل اولى که بینى فانتزى دوست داره ولى بهش نمیاد و به نظرش طبیعى صورتو شیک نمى کنه، من یه دکتر بینابین مد نظرمه، به نظرتون کدوم دکترا براى مشاوره خوبن؟ راهنمایى لطفاً چون به زودى میخواد عمل کنه.
ماتیک جان فکر نمیکنی 7 تا عمل در یک روز زیاد باشه اونم با وجود 2 تا ترمیمی؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هر دکتر ی که در یک روز عمل زیاد داشته باشه نشونه ماهر و زبردست بودن دکتر نیست بلکه به نظر خودم نشون دهنده بی اهمیت بودن کار از دید پزشک
ممنون ماتیک جان . راستش من خودم اشتباهم تو عمل اول همین بود . من به پیشنهاد دوستی که تکنسین اتاق عمل بود و نظرش این بود که دکتری که روزی 10 تا عمل انجام میده واردتره تا پزشکی که 1 انجام میده ولی متاسفانه بعد از عمل ( با بینی که برای صورت بنده تراشیدن) فهمیدم پزشکی که 1 عمل در روز انجام میده نشون دهنده نا بلد بودن اون پزشک نیست بلکه اهمیتی که به کارش و بیمارش میده
انشاله همه بچه های ترمیمی و من هم همینطور
ای وای ٧ تا عمل تو یه روز که دو تاش هم ترمیم بوده؟ عمل من سه ساعت و نیم طول کشیده و دکتر می کفت اخرش کریه ام کرفته بود عمل مریمم هم ٤ ساعت طول کشیده که به قول خودش دکتر اخراش کمردرد کرفته بعد این جه جوری ٧ تا عمل که دو تاش ترمیم بوده را با هم انجام داده بجه ها تو رو خدا به این جیزها توجه کنید به نظر من یکی از دلایلی که دکتر علامه هم کاراش کیفیتش بایین اومد تعداد بالای عملهاش تو یه روزه یه بار جلوی خود من منشیش به ٩ نفر زنک زد که فردا کلینیک باشید با فاصله ١ ساعت به ١ ساعت که خدا به داد اون اخریه برسه که دکتر احتمالا از خستکی دیکه نمی تونه sarpa وایسه