2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
فرن جون تو عکس اخری انگار دو تا خط موازی رو تیغه هست البته بد نیستا ایراد نیست که میگم عزیزم خیلیا این دو تا خط موازی رو دوست دارن به پره هات دست زده یا همون پره های قبل عملت هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرن متاسفانه تیغه بینیتو خراب کرده. امیدوارم با ترمیم با یه دکتر خوب مشکلت حل بشه. آسمون آره به منم هی میگفت منم که یه دکترم خوب زیبایی رو دوست دارم و از این حرفا. بی جنبه (اول اعتماد به نفس بوده بعد دست و پا درآورده)
Dokhtar tala!من ترمیم نکردم.خیر سرم عمل اولم.اریایی جان من اتفاقا بدم میاد از دو خط موازی.پره هام بخیه داشت اما کوچیک نشده انگار بزرگتر شده.چون سر بینی که پایینه حالت بیضی پره ها هم به پایینه.سر بینیو برده بالا قطعا پره باید چیده بشه اما ...
مژی چقدر بیرحمی نگوووو :((((( سارا جان دکترم میگه ورمه! دستیارش هی به به میکنه.دستش درد نکنه برای درست کردن انحراف.فکر کنم بهتر بود فقط انحرافو عمل میکردم.
فرن جان کی تعریف می کنه؟ فعلا که مخصوصا امروز خیلی ورم داره من اصلا نمی تونم رعایت کنم جون همیشه غذاهام por ادویه و روغن بوده غذای بی مزه درست می کنم ددیمون و بسرمون غر می زنند من هم مجبورم به دلشون راه بیام نمی تونم هم برای خودم جداکونه درست کنم حالا از امشب برم تو کار chay سبز و اب کرفس ببینم chi میشه  
فرن جان من عمل دومم خیلییییییی ورم داشتم بینی ام دو برابر شده بود که تا یه سال بود و بعد کم کم فروکش کرد تو هم صبر کن عزیزم حداقل یه سال و نیم را صبر کن من الان هم خودم را اماده کردم که chasb را برداشتم ورم کنه اساسی
سلام دوستان.من دو روز پیش با سامی ترمیم کردم.الان مثل بادمجون بنفشم.خیلی عمل سختی داشتم. دکتر گفت کمرم شکست سرعملت.خیلی اذیت شدم . همش به روح پرفتوح دکتر قبلیم درود می فرستم. دوتااز دوستان برام درخواست دوستی فرستادن ولی سایت اذیت می کنه نمی فههم کیا هستن.
Bahareh : ایشون از لحاظ سن و تجربه طبیعتا بعد از اون 2 پزشک قرار میگیرن ولی سبک کاریشون همون قدر طبیعی ومنطقیه و تو زمینه ی پیوند غضروف و پر کردن فقط قوس بینی با غضروف گوش میدونم تجربه ی خوبی دارن و برای من یکی از این جهت مناسب نبودن که فرمودن پشت بینیتو میتونم برات پر کنم ولی برای نوک بینیت نمیتونم کاری بکنم و نمیتونم بیارمش پایین از لحاظ شخصیتی هم بسیار جنتلمن هستن و با شخصیت
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1