2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آسمان جان عکس قبل از ترمیمم بوده از بعد از ترمیم هنوز عکس ندارم ال سی دی دوربینمون سوخته کسی نیست ببره درستش کنه راستی فردا هم میرم مطب اگر کسی خواست بیاد من را ببینه ساعت 7 اونجام
سلام مژی جون. منو یادته ؟ خدایی از اسپمات نمیشه گذشت ............................................ شما باش فقط اسپم بزار.( با اجازه مونیکا ) البته.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
آقای "در انتظار........." دکتر قاضی سعیدی در حد دکتر کلانتر و دکتر منافی هستن آیا ؟ صبا راد هم که با حسنانی ترمیم کرده.و عکسشو به همه مراجعینش نشون میده. من باهاش ویزیت شدم.دکتر خوش اخلاقیه. ولی کاراش زیاد چنگی به دل نمیزنه.و عاشق تبلیغات...................................................
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
آسمون.واقعا که.چی بگم آخه. منو کشوندی اینجا که بگی تکی؟ خو تک باش. چیکارت کنم حالا؟ کی گفته تک بودن خوبه؟ هان؟ آره دیگه هم خودت تکی هم اخلاق اون دکتر دیوونت!من موندم شوهر بشارتی چه جور جرات میکنه پاشو بذاره تو خونه....... آسمون اینکه ما جن و بسم الله هستیم که با عوض شدن تاپیک تغییر نمیکنه. هزار تا تاپیک دیگه بیاد و بره .همینه که همینه من و تو همزمان، آنلاین ... محاله ممکنه. در مورد لی لی بگم که داره خوش میگذرونه میره کوه و کوهنوردی(ایشالا همیشه به گردش) اومدن کتی هم فکر کنم با یه رونما حل شه. راستی بچه ها کسی از پریناز خبر نداره؟
بهاره جان عزیز دلم من شرمنده روم سیا، یادم نمیاد تو رو............. بهاره اتفاقا یکی از بچه ها به من گفت چرا نمیای گفتم آخه من حرفی ندارم بزنم فعلا هم با این دکترای هنرمند و زبردست قصد ترمیم ندارم. بیام همش میشه اسپم گفت عیبی نداره بیا. اینم از تو که میگی اسپم بذار. فردا مونیکا اومد دعوام کرد یا یکی اومد گفت چقد اسپم منو تنها نذاریدا. پشتمو خالی نکنیدا....................