قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
آهااااااااااااااااا ایول فهمیدم بینی منم دقبقا یه همچین چیزی می خواد اما یه کم ارتفاعم می خواد .... این ارتفاع خیلی رو مخه....اگه ارتفاع درس نشه سر بینم آخر velo میشه!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مانی دقیقا بینی من هم ارتفاع نداشت الان بلند شده از صورتم و ارتفاع پیدا کرده ببین غضروفی که می زارن نوک بینی و پایه ای که برای بینی می زارن باعث میشه بینی از صورت بلند شه تو الان یه چادری که پایه نداره و پخش هست را از بالا نگاه کن هر چقدر گوشه هاش را بزنی تو باز پهنه ولی پایه که میاد زیرش خودش را جمع می کنه واسه همین جمع شدن پره ها باید با پایه گذاشتن همراه باشه تا خودش را نشون بده
در مورد سجادیان نمی دونم چرا می گی تو دل برو نیست اتفاقا هر چی نباشه آدم خیلی خوب و نایسی هست در مورد مهارتش هیچ حرفی ندارم چون هرکس باید خودش بره و بیینه چی می خواد
اما آخه این پایه به بینی من تازه یه قوس شدید می ده بی انصاف... این دکی هر چی اغده داشته سر بینی من در آورده .... هر چی کفتم می خوام صاف باشه ... آخه قوس داده ........
ببین علت poly beak شدن بینی من این بود که دکتر قبلی به سلیقه خودش خواسته قوس بده به قول سجادیان اگر موفق می شد قوس خیلی قشنگی هم بوده ولی نشده تو ترمیم من این قوس پر شده و تبدیل به یه قوس خیلی ملایم شده که من فقط موقعی که قالب را برداشت افتخار دیدنش را داشتم و بعد رفت زیر ورم
ببین باید به یه دکتر اعتماد کنی و یه Image از چیزی که می خوای بهش بدی و مطمئن شی از پسش بر می آد همین کاری که من کردم کلیات را گفتم و گذاشتم به عهده خودش
پایه خوبه اما وقتی بینی ارتفاع داشته باشه ... اگه ارتفاع نداشته باشه بینی 2 تیکه میشه ... یه چیز خیلی مسخره .... پس من هم یایه می خواد هم ارتفاع می خواد اما دستکاری پره ...
آره سارا جان ... این جور واسواسی بودنم خوب نیست ... اگه یه دکتری خودش تجربه داشته باشه همه اینا رو در نظر می گیره ........... اما خدایی این دکترای ما انگار هنوز تو فاز تجربه هستن ...... نمی دونم کی قراره ارتقا پیدا کنن .........