2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849514 بازدید | 9732 پست
مانی منظورت از کات شدن پره بینی چیه؟ ببین من چیزهایی که خودم دیدم را برات توضیح می دم یه سری مثل خود من هستند که تو عمل اولم فقط پایین پره باز میشه جای هدی خالی بیاد نقاشی کنه برامون فکر کن پایین پره به اندازه نمی سانت و از همون جا پره را جمع و سوراخهای بینی را کوچیک می کنند و فرم می دهند معمولا جای بخیه انچنانی نمی مونه چون معمولا بخیه ها را از داخل می زنند من تو عمل ترمیمم هم یکی از پره هام برای اینکه سوراخهای بینی ام جفت و قرینه بشن به همین روش باز شده
بینی من گوشتی بود ولی خیلی پهن و بزرگ نبود همین جواب داده یه مدل دیگه اش که من رو بینی خواهرم دیدم اینه که پره را سرتاسر باز می کنند و جمع می کنند که یه خورده ریسکی تره بخیه هاش از بیرونه و یه خورده تابلو می مونه فکر کن کل خط پره عمود بهش خطهای بخیه می مونه جاش و اینکه بره یا نه برای خواهر من رفته تا حد زیادی این یه خورده مهارت بیشتری می خواد طبیعی در آوردنش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمونه اش هم تقریبا تمام کارهای دکتر شیروانی و شاگرد عزیزش دکتر خاتمی که پره را کاملا باز می کنند و یه سری می گن که جای بخیه مثل پنجه گربه می مونه خداییش این همه پشتکار داشتم تو رشته خودم الان دکترام را هم دفاع کرده بودم
سارا جان میشه عکست رو بزاری و جای باز شدن پره رو نشون بدی توی عکس .... با کیفیت باشه بی زحمت ... اونجایی که کات شده از پایین یه کم حالت غیر طبیعی نداره؟ ....آخه من فک می کردم کات می کنن و باز ... اگه جم بشه که دیگه سر بینی افتصاح تر میشه ....نمیشه ؟
مانی جان تو عکس معلوم نیست بعد هم من الان بعد از ترمیمم عکس ندارم قبل از ترمیمم هم که سر بینی ام عین دلقکها قلقلیه ولی باز برای اینکه متوجه شی الان میزارم فقط هیچ ابزار فتوشاپی ندارم نمی تونم ماسکه کنم دیدی بگو بردارم
سارا جون ماشااله بزنم به تخته خیلی خوشگلی ، خانمی بینیت که خیلی خوب بود برا چی ترمیم کردی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
منظورت را متوجه نمی شم ببین پایین پره را که کات کردند از همون جا از داخل بینی جمع می کنند منتهی چون بینی به شدت poly beak بود پایه مناسب نداشت و سرش گرد و بزرگ بود پخشه و خودش را نشون نمی ده از پایین مشخصه کامل الان که بینی ام جمع شده و پایه براش گذاشته شده جمع شدن پره ها هم خودش را نشون میده