2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
آریایی جان من بینیم کوچیک شده و قوس مضحکی هم داره ، باید بینیم بزرگ بشه در حقیقت به پیوند غضروف نیاز دارم . در مورد قیصری ترمیم هاشم الان 20 میگیره با هزینه بیمارستان میشه 22/5
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
عزیزم قوس را با پر گذاشتن غضروف میشه پر کرد و در حقیقت با پیوند غضروف میشه بینی رو بزرگتر کرد قیصری دکتر با تجربه ای هست اون کسی هم که من دیدم بینی گوشتی خیلی بزرگی داشت که قیصری خیلی خوب در اورده بود و 1 سال و نیم پیش من دیدم اگر به شما قول مساعدی داده به نظر من دکتر خوبی هست حالا باز چند بار دیگه مطبش برو سعی کن نمونه های بیشتری ببینی و با ترمیمی هاش صحبت کنی و کلا دو سه بار دیگه با خودش صحبت کن تا اعتمادت بیشتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم هنوز پیشش ویزیت نشدم آخه ایشون زیر 1 سال برای ویزیت قبول نمیکنن ولی مورد مشابه خودم که پیشش ویزیت شد گفت 20 هزینه عمل .حالا می خوام برای اوایل شهریور تماس بگیرم به دروغ بگم 1 سالم شده که حداقل ویزیت بشم نظرش بدونم . خدایی چه کاره ای آدم وادار به دروغگویی میکنن .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
می دونی سارا من اگر أین تابستون نکتم دیگه فرصت عمل ند ارم، جون هم درگیر درس و دانشگاهم و پایان نامه دارم و هم أین که موقعیة کارم به جوریه که دیگه وقت پیدا نمی کنم، اگر فرصت داشتم عجله نمی کردم اگر الان إنجام ندم خیلی عقب می افته، نمی دونم با کی عمل کنم٠
ممنون سا را جان از جوابت. سا را از دکتر تون پرسیدین که دلیل سفتیه نوک بینیتون چیه ؟ و قراره برای همیشه بمونه ؟ یا نه؟ آخه من چند نفرو دیدیم که بعد ترمیم همشون نو.ک بینیشون مثل سنگ بود و از این بابت ناراحت بودن . برای همین پرسیدم .
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
بعد هم حنا جان من دوران نقاهتم خیلی کوتاه بود عملا از روز سوم رفتم خونه خودم و زندگی روزمره ام را داشتم یه کم درد داشتم که با مسکن آروم میشد عملا از روزی که تامپون را می کشی میتونی به درست هم برسی از الان چیزی به آخر تابستون نمونده با هر دکتری بخوای عمل کنی عجله ای میشه باور کن عجله به ضررته من از روز اولی که عمل اول بینی ام از گچ در اومد می دونستم که باید مجدد عمل کنم باورت میشه که با وجود قصد جدی ام این همه سال تحملش کردم؟ یعنی همین که خودت می گی دانشجو بودم کار داشتم عروسیم بود کارم سنگین بود بعد بچه دار شدم و به خاطر بچه سرکار نرفتم تازه وقت کردم جدی کنم تصمیمم را که حماقت کردم با دکتر خودم مجدد عمل کردم و یکسال و نیم هم گذاشتم از اون عمل مسخره بگذره که با احتساب همه اینها شد 9 سال که از عمل اولم می گذشت
اره خیلی میتونه بهمون کمک کنه . ممنون سارا جون
مهشید جان ال سی دی دوربینم سوخته از دست این پسره امروز داریم میریم نمایندگیش ببنیم می تونیم کاریش کنیم یا فاتحه اش خونده هست بعد عکس می گیرم و میزارم البته فعلا چسب دارم دو روز دیگه که برم حموم چسبم را بخوام عوض کنم هرچند خیلی ورم داره چون من اصلا رعایت نمی کنم و همه چی می خورم