2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست
در مورد دکتر امیری زاد، باید بگم من ساکن اهوازم،کارای ایشونو از زمانی که اهواز کار میکردن دیدم تا الان که بیشتر از ده سال هست تهرانن... بینبهایی که اهواز عمل کردن همه از دم افتضاح! تهران هم سه مورد عملی دیدم که اصلا نه قشنگ بود نه به چهرشون میومد... امیری زاد چون برای کادر بیمارستان خیلی تخفیف میدادن و بعدم استاد دانشگاه شدن زیاد میینم این دو قشر معرفیشون کنن. ولی در کل از نظر من برای عمل بینی،متخصصای پلاستیک کارای موفق تری دارن تا متخصصین جراحی گوش و حلق و بینی و ENT

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مانی جان من هم یک بار عمل کردم ، و الان می خوام ترمیم کنم، بالآی بینی ام رو نتراشیده أصلان و پایین یبنی ام به بالاش نمی آد البته یکم هم کجه و سرشم هم خیلی افت کرده ، خیلی مسخره است، کلی دکتر زیر پا گذاشتم همه می گن بینی ات پر کار نیست ولی ،،، دیگه واقعن کلافه ام،،،
مانلى میم جان، در مورد دوست خاموشمون اگه میتونى راهنمایى کن، با کلانتر وقت عمل مى خواد، البته پیشنهاد مژدگانى هم داد بنده خدا! سروش ، اول خانم دکتر بیمارهارو ویزیت مى کنن، بعد یکى دو ماه خود دکتر، به من که ترمیمى بودم و عملم باز بود گفتن ٤ سال دیگه برم براى ترمیم. ولى عمل اولیها رو ٥،٦ ماه بعد ویزیت وقت عمل داده بودن. اگه از عملت چند سال گذشته ، برات مثل عمل اولیها وقت عمل میدن.
مانلى جان، برام جالبه تا حالا انقدر در مورد امیرى زاد بد نشنیده بودم ، تازه امیرى زاد عضو انجمن جراحان پلاستیک هست نه گوش و حلق وبینى! مطمئنى همون امیرى زاده؟ بچه ها مى گن بینى بشارت رو هم اون ترمیم کرده!
اریایی جان خیلی بینیت خوب و طبیعی شد. من اگه جای شما بودم دست دکترم می بوسیدم من وقتی عکس شما رو دیدم با خودم گفتم دقیقا من به همچین دکتری نیاز داشتم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
الان که حرف امیرزاد شد من یک مورد ترمیمی از امیرزاد دیدم که عمل اول با فرزام بود بینی کلیپسی شده بود و نوک بینی و کلوملا به شدت افتادگی پیدا کرده بود که امیرزاد ترمیم کرده بود فقط کلیپسی بینی رو ترمیم کرده بود ولی بینی همچنان افتادگی شدید داشت و افتادگی کلوملا و نوک بینی رو برطرف نکرده بود

آریایی جان در مورد قیصری و یزدانفر چطور؟ در مورد این 2دکتر چیزی شنیدی یا دیدی ؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
حنا٨٤ جان سجادیان کلا مدلشه جای اما و اکر میزاره ولی اینکه امضا بکیره را اصلا زیر بار نرو من مشکل بینی ام سر gerd و قلنبه و کوشتیش بود سر بینی ام gerd هست الان ولی کوجیکتر بالاش را هم باریکتر کرده جیزی که به من می کفت اصلا امکان نداره ولی به من اصلا حرفی از امضا و اینها نزد به من حتی قبل از بیهوشیم هم کفت که ببین من همه تلاشم را می کنم ولی قولی بهت ندادم ها ولی تقریبا هرchi خواسته بودم را یه کم اینور و اونور انجام داده ولی امضا را اصلا از من نخواست این هم فکر کنم جدید یاد کرفته
بعد هم از من به تو نصیحت هیج وقت اولین مشاوره با دکتر وقت عمل نکیر یه فاصله ای بنداز و دوباره برو این مشاوره مجدد خیلی جیزها دستکیرت میشه من ٦ بار رفتم بیشش تا وقت عمل کرفتم هر سری به یه بهانه ای می رفتم از مهر بارسال تا موقعی که رفتم وقت عملم را فیکس کردم بعد هم به قول یاس رودرواسی نداره که وقتی میکه امضا بده به نظر من به یه بهانه ای وقت عملت را کنسل کن و یه بار دیکه با یه فاصله ای برو بیشش ببین جی می که
هستس جان من چند تا عمل اولی از یزدانفر دیدم قشنگ بود ولی اصلا به پره ها دست نمیزنه حتی اگر پره ای نیاز به جمع شدن داشته باشه این کارو نمیکنه ترمیم ازش ندیدم طبیعی کار هم هست قیصری هم خیلی زیاد میگیره عمل اول 2 سال پیش صحبت از 20 میلیون بود ترمیماش دیگه حتما 30 به بالاس شایدم بیشتر من یک نمونه دیدم اقا بود عمل اول خیلی طبیعی و شیک بود و خوب طراحی هم میکنه ولی خوب به خاطر هزینه بالا تعداد عملاش کم هست و کلا میگن دکتر پولدارا هست حالا من نمیدونم پره های شما نیاز به باز شدن داره یا نه؟