و اما در مورد بعضیا که ناراضی هستن و میان تو تاپیک و چه اطلاعاتی دارن و شما تعجب میکنید و نکنه من دستیار دکتر به خصوصی باشم و ...!

خیلیا میدونن و شمام اگه نمیدونی بدون که من فوق لیسانس عمران هستم و عنوان دقیق گرایش من هست Master of Geotechnical Civil Engineering و تا جایی که من میدونم برای دستیار پزشک بودن مدرک فوق مهندسی احتیاج نیست! اگه لازمه اسکن کنم مدرکمو بذارم تو سایت! بله، من خیلی اطلاعات دارم از صفر تا صد جراحی بینی، از قاعده یک سوم طول اجزای صورت، از زاویه N.L.A مناسب و استاندارد برای آقا و خانوم،از زاویه استاندارد پیشونی با لب، از نسبت ارتفاع بینی به عرض بینی، از پیوند غضروف از گوش و غضروف موجود بین دنده، از ساختار بینی و nasal bone , upper lateral cartilage, lower lateral cartilage و پره های بینی که نباید کات بشن و اگه بشن چی میشه و هزار تا چیز دیگه که وقتی دکترا متوجه میشن میدونم تعجب میکنن و ازم رشته تحصیلیمو میپرسن که ببینن پزشکیه یا نه من تا 2 سال پیش و قبل از عملم هیچی از بینی و جراحی بینی نمیدونستم، و با اولین پزشکی که بهش مراجعه کردم بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی بهم بده اون دکتر جراحی کردم و نتیجه شد این، پس اومدم و جبران مافات کردم، تا تونستم اطلاعات خودمو از جراحی بینی و به خصوص جراحی ترمیمی که نیاز و احتیاج من هست تا یه بار دیگه بتونم یه قیافه خوب و قابل قبول داشته باشم (کما اینکه قبل از عمل داشتم) رو بدست بیارم. من قبل از عمل فقط یه دکتر رو دیدم و اون علی اصغر پیوندی بود که شب و روز از خدا میخوام لعنتش کنه و به روزی بیفته که مجبور باشن لگن بزارن زیرش. ولی بعد از عمل پیش دکتر یدالله تهرانچی، دکتر فرهاد حافظی، دکتر مجتبی کلینی، دکتر بازیاری ذلاور، دکتر محمدرضا قاضی سعیدی، دکتر علیرضا بابایی، دکتر احمد توسلی اشرفی،دکتر علی منافی، دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی، دکتر بیژن نقیب زاده رفتم و پیش بعضی از این عزیزان دو بار و بیش تر و شما هم بودین مطمئن باشین به اندازه من اطلاعات کسب میکردین و با این عزیزان از طریق ایمیل و ارسال عکس مراوده و سوال و جواب داشتم، دکتر شهریار لقمانی، دکتر بیگدلی، دکترمحمد تقی ایمانی، دکتر فروتن، دکتر مسعود جعفری پور و خیلیهای دیگه و شاید سایت 100 تا پزشک رو زیر و رو کردم، از خوندن مقاله های فارسی و انگلیسی، از سوال و جواب کاربرا، از توضیحات اون پزشکا راجع به عمل بینی، باید ها و نباید هاش، از اشکالات و عوارض احتمالی بعد از عمل، از اینکه اگه پیش اومد باید چی کار کرد برای رفعش و ... و اینکه الان سال 2014 هستیم و بچه های 7 ساله هم میشینن پشت کامپیوتر و سرچ میکنن، من میشنوم از دوستی که بینی اصلا استخوان نداره و همش غضروفه، خب طبیعتا من تو این دو سال متوجه شدم یک سوم بالایی بینی استخوانی هست، 4 تا فیلمم دیدم و میدونم تیکه بالایی بینی تو همه اسکلت های سر هست و از اونجا به پایینش نه، پس میام و اینو میگم، چون همیشه هم مستند و مستدل صحبت میکنم تو google میزنم nose structure و 1000 تا عکس میاد، دو تاشو که بیشتر به درد میخوره بر میدارم و آپلود میکنم تو upcity و لینکشو کپی پیست میکنم اینجا، اینقدر سخته به نظر شما این کار؟ میگم عنوان گوش و حلق و بینیا هست متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و نهایتا جراح سر و گردن نه بینی و لب و پروتز اینجا و اونجا، لینک سازمان نظام پزشکی کشور رو هم میدم و میگم این سند ادعا و صحبت من میگم تو ایران پزشکی تحت عنوان متخصص جراحی زیبایی، یا متخصص جراحی بینی و ... نداریم و همه ی این عنوان ها کذب محض و دروغ و جعل عنوان و مدرکه، ما یا متخصص جراحی عمومی داریم یا فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی و سوختگی داریم یا متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن و آندوسکپ، یا جراح فک و صورت، یا ... بقیه همه مردم فریبی و عوام فریبیه و غیر قانونی بله، من همیشه اگه تو مراحل تحصیلم بهترین نبودم جزو بهترین ها بودم و وقتی تصمیم به کاری بگیرم بهترین تلاشمو انجام میدم البته به جز اینکه جسم بیهوشمو سپردم به جلادی مثل دکتر علی اصغر پیوندی و بینی و چهره و جوونی و آیندمو یکجا تباه کرد پس تعجب نکنید از میزان اطلاعات من از عمل بینی چون تو این دو سال تنها کاری که ازم بر میومده همین بوده، که تا میتونم اطلاعات جمع کنم و تحقیق و بررسی کنم تا این دفعه و با یه عمل ترمیمی نتیجه مطلوب بگیرم. خیلی از اطلاعاتم رو هم از همین تاپیک گرفتم و از بچه های قدیمی اینجا. دوستانی که منو میشناسن و بهم لطف دارن برای من کافی هستن و برام هم مهم نیست که دیگران و با سطوح فکری متفاوت چه تصوری راجع بهم داشته باشن یا نداشته باشن.