قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
رزی جان من تازه دو هفته هست عمل کردم فعلا راضی هستم مسلما از نظر من کارش خوب بوده که عمل کردم ولی به هیجکس توصیه نمی کنم جون هرکس خودش باید بره و ببینه و شرایطش را بسنجه
هستس جون من هم مشکل تنفسی دارم هم ظاهر بینیم خیلی بد شده , هم تیغش انحراف داره هم از یه طرف غضروف رو خورده فرو رفته هم سر بینیم خیلی بالاست از نیم رخ کوتاه شده قدش و قوس شدید داره انگار وسط بینیم گود شده پرهای بینیمم یکیشون به یه طرف کشیده تره واز نمای سر بالا هم تیغهی وسط دو سوراخ بینی کاملا کجه
مرمر جان سجادیان دکتر جوونیه یه نسبت و فکر نمی کنم بیشتر از ٥ سال باشه که عمل کنه و ترمیم هم مسلما خیلی کمتر از عمل اول انجام داده من بهش اعتماد کردم ولی به هیجکس توصیه نمی کنم جون من اعتماد کردم اون هم اعتماد کنه هرکس خودش باید ببینه با توجه به مشکلات بینی اش کدوم دکتر میتونه براش مناسب باشه ولی این اشتباهه که با مشکلاتی که اصلا شبیه هم نیست خودمون را محدود کنیم به دو سه تا دکتر به نظر من یه لیست از دکترهایی که کارشون خوبه باوجدان هستند و خرابکار نیستند تهیه کنه بیششون برو ببین جی میکن کسی که به جشم موش ازمایشکاهی نکاه نکنه به بیمارش و در صورتی که توانایی اش را در خودش ببینه قبول کنه عملت کنه هزینه اش هم ٤.٥ ٥ هست فعلا
برای ما ترمیمی ها support بعد از عمل هم خیلی مهمه مسلما دکتری که زیر بار عیب کارش نمیره به کارمون نمیاد جون ترمیم احتمال اینکه به روتوش احتیاج بیدا کنه خیلی بیشتر از عمل اوله
بچه ها کىا دوبار بىنىشونو عمل کردن الان بار سوم مىخان ترمىم کنن؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
مامى بامن در ا تباط باش اطلاعات بهم بدىم کار ماا سخته.من تو عذابم
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی