2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی از میترا الف خبری نداره آیا ؟ میترا جون میشه ایمیلتو چک کنی پلیزززززززززززز
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
اسمان جان مشکلم قوس و نوک بینیمه که باید گرد بشه , دکتر نادان سرش چهار گوش درست کرد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
آقا مانی" شما حتما دارید روی اعتماد به نفستون کار میکنید .درسته؟ چون اعتماد به نفس که زیاد باشه آدم همه چیزو زیبا میبینه.چیزی که من به خاطر یه دماغ ندارم. به خاطر یه دماغ !
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
هستس جون ، دکتری ک بتونه سر بینی رو تضمینی و صددرصد خوب جمع کنه و خرابترشنکنه من یکی ک فعلا نمی شناسم ، اگه میخای حتما آبان عمل کنی ب نظر من فقط قوسشو پر کن و بی خیال سر بینیت بشو اگه خراب نیست
دقیقا درست گفتی اسمان جان , من تا می خوام یه خورده بی خیال دماغ بشم تا یک سالم راحتتر سپری بشه همچین میزنن تو برجکم که نگو
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
در مورد دکتر کلانتر که میگین دنبال زیبایی نیست،بنظرم دنبال زیبایی ان که اصرار دارن بینی طبیعی باشه... شخصا ببخاطر مسائل مال به هیچ وجه جرات ندارم برم پیش دکتر منافی.ده دوازده میلیون برام خیلی زیاده
مانلی میم من نگفتم دنبال زیبایی نیستن گفتم بیشتر ب کارهای درمانی علاقه دارن مثه ناهنجاری های مادرزادی یا ناهنجاری های ناشی از تصادف و ...... و کمتر ب کار عمل زیبایی علاقه دارن.بخاطرهمین هرکسی رو هم قبول نمیکنن
نازنین 1
سلام MAHSHID جان شما به من ایمیل زده بودین اما فکر میکنم چون جیمیل داشتین نتونستم جوابتون بدم.گزینه ارسال ایمیل از طریق نی نی سایتتون رو هم دی اکتیو کردین.واسه همین اینجا جواب میدم امیدوارم بخونید. بله من سال گدشته با دکتر یزدانفر عمل کردم.البته عمل اولی بودم. یک مورد آقا هم دیدم ترمیم کردن با ایشون اما با اسپیلنت و بعدش چسب بودن. عکس هم اگه خواستین ایمیل بدید تا واستون بفرستم.
مائلی دکتر علیپور من همیشه 4 تا کار از نزدیک دارم ازش می بینم 2 تا دختر عمه هام که هر دو راضی و به نظر من هم خوبه اونم من که ایراد گیرم ... اما ی دوستام با همین علیپور عمل کرده افتضاح بیس بینیش عالی اصلا قوز نداشت اما فک کنم شانسم نداشت و دوست خواهرم که از کارای اول علیپور بود و اونم باز بد بود افتضاح .... نمی دونم چی بگم اصلا عمل بینی تا حد زیادی قابل پیش بینی نیست .... چون هزار جور مورد باید در نظر گرفته بشه و اگه یه جور عمل بشه که زیاد بینی تغییر نکنه از همه بهتر اما همینم دربعصی موارد باعث گوشتی شدن سر بینی میشه !!!! اینا رو خود دکترای بی وجدان می دونن اما باز بیخیال نمی شن ..بازم هر روز یکی رو به جمع ما اضاف می کنن!!!!!
آسمان جان راست میگی این مردم نمی زارن ما بیخیال شیم اما هیچ کس بی عیب و ایراد نیست حتی اکه کسی باشه که بخواد این رو به روی شما بیاره خود اینجور آدما به احتمال 100 درصد مشکل روانی دارن و باید یه نقصی با یه کمبودی داشته باشن و شمام همون رو موشک کن بزن تو برجکش و خلاص !.... اینو مانی به شما قول میده ...