2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849520 بازدید | 9732 پست
یه تجربه دیگه .... اگه من خانم بودم شانس بهتری برای ترمیم بینی داشتم چون میشد بگی با ظرافت بینی مشکلی نداشتم اما شانس آقایون برای ترمیم یه کم کمتره که البته آقایونم توی این موارد بیخیال تر خانما هستن و این با اون در میشه ..........
دکتر ط به من گفت بیا تا پره ها ی بینی رو واست جمع کنم که من دیدم بینی اینجوری دیگه زیادی باریک و و دراز میشه و کم کمش یه زیر ابروی اساسی لازم میشه تا با قیافه متناسب بشه !.... منم دیگه بیخیال شدم چون دیدم پیش برم مایکل جکسون 2 میشم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها از عمل بینی تقریبا تونستم تمام خاطر های بدم رو از ذهنم پاک کنم فقط یه مورد مونده اونم وقاحت خر دکترم بود که اگه اونم از ذهنم پاک کنم دیگه حله ......... واقعا که یه آدم بی سواد توی این مملکت بیشتر از تحصیل کرده ها معرفت داره ....... بچه ها من برم تاپیک خودمون ..... توصیه آخر من اینکه زیاد عجله نکنید و احازه بدید شاید دکترای ما یه روز عوض پول متوجه مسئولیتشون شدن و حداقل ی کم کارشون رو ارتقا بدن و اگه واقعا ضروری به معنای واقعی هستش برید تو دهن شیر .... فعلا که پول جلوی چشمشون رو گرفته .....
بچه ها از قدرت اله زمانی کسی چیزی می دونه؟ ترمیمی هایی که تو سایتش هست خیلی خوبه.........اما یه دفعه ازش بد شنیدم که فتوشاپه و اینا. اگه عکس ها واقعی باشن که خیلی عالین. و همه بعد عمل ها هم درست بعد برداشتن قالبه و بدون آرایش و اینا.همه خط قالب روی صورتشون هست.
مریمم جان، یه آقایى اینجا براى خانمش سؤال کرده بود و با زمانى خانومه ترمیم کرد، قول داد بیاد نتیجه رو بگه، نمیدونم شایدم تاپیک جدید رو پیدا نکرده! من اصلاً اطلاعاتى خارج سایتش ندارم، ولى یه چیز رو با اطمینان مى تونم بگم که بینى روزهاى اول اصلاً ملاک نیست، چون شکل قالب روى ظاهر بینى اثر میذاره، و ترمیم بافتها بسته به نوع بینى ١ الى ٢ سال شکل نهایى بینى رو نشون نمیده، مثلاً بینیهایى که نوکشون دراز میشه، اوایل خیلى هم خوب به نظر میرسن. یا مثلاً سربالایى بینى و... در مورد پیوند غضروف هم ورم خیلى از عیبها رو اوایل تخفیف میده.
وای چقدر ترسناک......اولای عمل که استرس داری این عیب ها که می بینی رفع میشه یا نه.بعداگر عیبی هم نداشته باشه باز استرس داری که نکنه بعدا عیبناک شه...کلا افتادیم تو بد پروسه ای. منم وقتی بعد عمل اول گچمو باز کردم خیلی خوب بودم بعد خوابیدن ورم تازه شاهکار دکتر معلوم شد
مهشید شرمنده اون موقه پست شما رو ندیدم ..... در مورد دکترای اصفهان فقط همین ط برای من قابل اعتماده اونم واسه عمل اول اونم نه صد در صد مثه دکترای دیگه کاراش خوب و بدم داره ........ اما روی دکترای دیگه اصفهان زیاد حسابی واسه عمل اولم نیست .....
بهناز جان اره. نمونه ترمیم ندیدم ولی عمل اولیه تو فامیل و مطبش دیدم همه طبیعی و عالی.دخترخاله های خودم سال 76 و 78 پیشش عمل کردن هیچ کدوم کوچک ترین مشکی نه تو ظاهر نه تو تنفس ندارن... در مورد خودم ولی خیلی امید بهم نداد.. چون دکتر بی وجدان خودم پهر هامو چیده و کوچیک کرده.
چه کسى ارتفاع بىنىش کم شده؟ براى من انگار هم سطح گونه هامه امىد ندارم هزارتا اىراد
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

در مورد پیوند غضروفم منافی ب من گفت اگه غضروف موقع برداشتن له نشه و درست بخیه بشه هیچوقت جذب نمیشه و بدن چیزی رو ک دو سه ماه قبول کنه دیگه تا اخر عمر مشکلی براش پیش نمیاد.ولی من شنیدم دکترکلانتر زیاد ب ترمیم علاقه ندارن.بیشتر تو خط درمان هستن تا زیبایی.من اینو از زبون خودشونم شنیدم ک تو یکی از برنامه های تلویزیونی گفتن
نازنین 1
منم این موضوع رو شنیدم در مورد کلانتر , میگن کلانتر بیشتر به عملکرد بینی توجه میکنه تا زیبایی ظاهری
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .