2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست
سلام هستی جان .... مگه عقلم از دست دادم ...... نه من ترمیم نکردم .. راستش اول فکر می کردم دکترای اصفهان بی قابلیتن .. اما هر روز که میگذره به دکتر ط توی اصفهان بیشتر ایمان میارم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور؟! اگه دکترا اصفهان از تهران بهترن خوب بگو ما هم بیایم انجا ترمیم کنیم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
راستش من 5 6 باری پیش دکتر ط رفتم ... اما هر دفه یه جور صحبت می کرد .. فک کنم می خواست ناامیدم نکنه ... اگه تاپیک قبلی بود شرح مطب گردیام ازش رو نوشته بودم .... آخرین بار که پیش رفتم ارش خواستم ارتفاع بینیم رو زیاد کنه و کلی در موردش باهاش صجبت کردم
مانی در مورد زیاد کردن ارتفاع چی گفت بهت؟ ایا میشه ارتفاع بینی رو زیاد کرد؟ نظرش چی بود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
در مورد فاشیا گفت ممکنه به یه سمت بعد مدتی متمایل بشه و در مورد پیوند غضروف هم گفت ممکنه ناهموار بشه و به من گفت بینی تو اونقدر تو ذوق نمی زنه که من بخوام همچین ریسکی واست کنم
راستش به من گفت در مورد کسایی که بینیشون دیگه نعل اسبی شده در اثر تراش زیاد استخوون گفت باید پیوند استخوون بشن ..... نمی دونم مثه اینکه گفت باید پیوند استخوون از پا گرفته بشه و .......گفت بینی شما انقد نیست که بخوای اینکارو کنی
من که فعلا با این وضعیت خودم تا حدودی کنار اومدم و خیالی واسه ترمیم ندارم بخصوص که توی همین تاپیک یه بار خطر از بیخ گوشم رد شده .... اما نمی دونم چی بگم فقط باید بگم باید مام تا میشه به بینی گیر ندیدم و بی خیال بشیم و اگه ایرادا خیلی خیلی افتضاحه بسپریم به یه دکتر خوب و با تجربه .....