قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام هستی جان .... مگه عقلم از دست دادم ...... نه من ترمیم نکردم .. راستش اول فکر می کردم دکترای اصفهان بی قابلیتن .. اما هر روز که میگذره به دکتر ط توی اصفهان بیشتر ایمان میارم ...
قبلا عکس گذشتم ... درازه و سرش قلقلی.. جای چکش مکش و نا قرینگی ... سرش که اصلا همین جوری به حال خودش آزاده و افتاده یه طرفش بد جور منهدم شده والا هر چی مشکل بگید داره ....
راستش من 5 6 باری پیش دکتر ط رفتم ... اما هر دفه یه جور صحبت می کرد .. فک کنم می خواست ناامیدم نکنه ... اگه تاپیک قبلی بود شرح مطب گردیام ازش رو نوشته بودم .... آخرین بار که پیش رفتم ارش خواستم ارتفاع بینیم رو زیاد کنه و کلی در موردش باهاش صجبت کردم
در مورد فاشیا گفت ممکنه به یه سمت بعد مدتی متمایل بشه و در مورد پیوند غضروف هم گفت ممکنه ناهموار بشه و به من گفت بینی تو اونقدر تو ذوق نمی زنه که من بخوام همچین ریسکی واست کنم
از من خواهش و از اون انکار و در نهایت با زبون خوش و لب خندون نه مثه بعضی از دکترای خل وچل.... که آقا من بلد نیستم برو پیش همون کلانتر و منافی اما مواظب باش
راستش به من گفت در مورد کسایی که بینیشون دیگه نعل اسبی شده در اثر تراش زیاد استخوون گفت باید پیوند استخوون بشن ..... نمی دونم مثه اینکه گفت باید پیوند استخوون از پا گرفته بشه و .......گفت بینی شما انقد نیست که بخوای اینکارو کنی
من که فعلا با این وضعیت خودم تا حدودی کنار اومدم و خیالی واسه ترمیم ندارم بخصوص که توی همین تاپیک یه بار خطر از بیخ گوشم رد شده .... اما نمی دونم چی بگم فقط باید بگم باید مام تا میشه به بینی گیر ندیدم و بی خیال بشیم و اگه ایرادا خیلی خیلی افتضاحه بسپریم به یه دکتر خوب و با تجربه .....
بچه ها در مورد تاپیک باید بگم که اطلاعاتی که بتون میده عالی اما به تجربه خودم دکتراش اکثرا مالی نبودن مشکل ساز شدن .... تا میشه بیشتر خودتون تحقیق کنید ...