2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849490 بازدید | 9732 پست
فقط بجه ها سجادیان ترمیم کار به اون معنی نیست ها خیلی جوونه برای ترمیم کار بودن درسته بینی من por کار بود و دکترهای سرشناسی مثل سامی و نادریان قبولم نکردند ولی بینی ای نبود که بکم داغونه و از بین رفته ایرادهای ساختاری داشت غضروف ازش زیاد برداشته شده بود ولی با همون بینی ازدواج کردم سرکار رفتم بجه دار شدم و از نظر اجتماعی منزویم نکرد در ضمن قبل از بیهوشی بهم کفت از کوشت غضروف برمیدارم و داشت به دستیاراش می کفت کوش راست که بیهوش شدم ولی مثل اینکه لازم نشده بود
ساراجون من اخیرا با پدیده زائده ها آشنا شدم ‏!‏ قبلا راجع بهش نه دیده و نه شنیده بودم و عجیب تر اینکه میبینم تعداد مبتلایان بهش زیاده ‏!!‏ من چند روز پیش رفتم پیش سجادیان و ازش سوال کردم ک اون میگفت بینی عضو خوبیه و اینا معمولا خوب میشه ولی میبینم مال هیچکس خوب نشده ، اصلا نمیدونم علت این زائده ها چیه و چرا در مورد بعضی ها بهتر شده ، من چون تو دو طرف بینی ام هست خیلی اذیتم میکنه و نفسم رو تنگ میکنه ، کلافه ام کلافه €

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان!من تازه با این تاپیک آشنا شدم میشه راهنماییم کنید؟من تقریبا سه سال پیش بینیم رو عمل کردم ظاهرا دکترم از غضروف مصنوعی استفاده کرده چون خیلی سفته و زیادی سربالا شده که اصلا دوست ندارم اون خطوطیم که از ابرو به بینی وصل میشه که اسمشو نمیدونم اصلا وجود نداره!وقتیم آرایش میکنم بینیم ورم میکنه بدون آرایشم بد میشم بخاطر همین باید بینیمو تیره کنم!خیلی ناراحتم هر روز به خودم میگم کاش اصلا عمل نمیکردم!به نظرتون من چیکار کنم یعنی دوباره عمل کنم؟میشه یه دکتر خیلی خوب بهم معرفی کنید؟ممنون میشم!
سارای عزیزم خیلی خیلی خوشحالم بابت ترمیم بینیت ایشالله روز به روز بهتر و بهتر بشه منم خیلی سجادیانو دوست میدارم هزینش هم معقوله امیدوارم همه شما دوستای گلم ی روزی ی ترمیم مو
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
اسمان جان شاید مال تو ماهیتش با من فرق داشته باشه و خوب بشه یا حداقل کوجیکتر شه من که این همه سال هنوز کلافه ام می کنه تازه فکر کن تو بارداری بینی هم متورم میشه و عملا راه بینی من کاملا بسته بود باز مال تو توجیه داره بیوند غضروف داشتی من که نمی دونم جه غلطی کرده
سارا جون نظرت در مورد دکتر قیصری و یزدانفر و امیری زاد چیه؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان من قیصری را اصلا بهش فکر هم نکردم به خاطر قیمتش به قول یکی از فامیلهامون که یه بزشک سرشناسه تو تخصصه خودش یه سری دکترها صرفا یه برندند که مایه داره با هاشون به همدیکه poz بدهند به نظرم قیصری هم جز این دسته اومد امیری زاد تو تابیک اولی جراحی ثانویه که یکی قبل از این قبلیه بود جند نفر رفته بودند و شرح مطبکردیهاشون کذاشتند که همه شون ردش کرده بودند که خب من هم حذفش کردم یکیشون رعنای خودمون که با منافی ترمیم کرده یزدانفر جز کزینه های من هم بود که اصلا از رفتن به مطبش منصرف شدم به دو دلیل یکی اینکه تو تابیک جراحی بینی هرکس بیشش عمل کرده بود بینی اش استخونی بود و بینی من یه بینی کوشتی با تمام اشکالاتش و یکی اینکه pare هارا اصلا باز نمی کنه ولی دکتر خوبیه و کارهاش تمیز و خوبه 
بچه ها ی گل سلام گوشیم ی کم هنگ کرده بود ببخشید امیدوارم همتون ی روز بهترین ترمیمشو داشته باشید و از شر این بینی که الان رو صورتتون هست راحت بشید سارا جونم پسر خوجلتو ببوس آسمون عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه ایشالله واسه همیشه پرونده بینیت بسته شده باشه
بچه ها منم اون زاءده رو داشتم.طرف راستم بود و کاملا تنفسم از طرف راست مختل شده بود.طرف چپمم ک بخاطره انحراف اکثرا کیپ بود.ولی بعد از یک سال اون زاءده از بین رفت و تنفسمم خوب شد.شمام عجله نکنین فعلااا
نازنین 1
آسمون جون دل به دل راه داره منم دوستون دارم تو این تاپیک اتفاقا اوایل دنبالت گشتم و به بچه ها گفتم هر کی نشونی از آسمون داره بهش آدرس اینجا رو بده ایشالله این روزهای بد برا هممون تموم میشه بوس بوس
سارا جون از لوازم آرایشم نیس هر مارکی میزنم اینطوریه حتی شبش که صورتمو میشورم تا فردا شب همین ورمو دارم البته جاهای دیگه صورتمم ورم میکنه!ولی روزایی که آرایش نمیکنم فقط تا ظهر صورتم ورم میکنه بعدش خوب میشه!من قبل عمل اصلا اینطوری نبودم نمیدونم چم شد