قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
مرسى سارا و باران عزیزم باران، لغو عضویت شده بودم، دوباره تازه عضو شدم. آره سارا مال من هم همین طوریه و تا بالا ادامه داره از تو، براى همین خیلى وقتها سمت چپ کیپه. فقط وقتى به سمت چپ مى خوابم ، بینیم بازه وراحت نفس مى کشم. عسل جان، منم به زودى عکس میذارم، ببینى. مطمئنم مال من بدتره.چون حتى دوستاى کم دقتم هم بهم گفتن. البته تغییر چهره و حالت چشمام(که همه مى گفتن نقطه قوت صورتمه) انقدر حالم رو گرفت که به این فرورفتگى کمتر فکر مى کنم ولى از تو خیلى اذیت کننده هست.
بدتر از همش اینه که بعد عمل اولم همسر من بهم گفته بود تا١٠٠ هم حاضره برام هزینه کنه. چون خودش براى عمل تشویقم کرده بود. ولى من نمیدونم با کدوم عقل به علامه اعتماد کردم. گول تعریفهاى بقیه رو خوردم، تو مطب انقدر ازش تعریف مى کردن که باورم شده بود هر کارى ازش برمیاد. وقتى دستم باز بود واقعاً حماقت از خودم بود. الانم مشکلم رضایت و هزینه نیست. الان بینیم کم داره و حتماً پیوند مى خواد و معلوم نیست با ترمیم جالب شه، تازه چهره اى که تغییر کرده، مثل قبل نمى شه به هر حال. اینارو گفتم دوستانى مشکل هزینه دارن بدونن، هزینه حل مى شه ، چیزهاى بدتر از هزینه هست. توروخدا هر کى مشکل اساسى نداره، خودشو درگیر نکنه، و اگه عمل لازمین سراغ فوق تخصصهایى برین که طبیعى عمل مى کنن و تغییر آنچنانى نمیدن، این گوش و حلق وبینیهاى فانتزى کار واقعاً ساختار بینى رو بهم میزنن. همه من رو با این قیافه ام دیدن، با یه عمل دیگه تابلوتر میشه آدم، با ریسک بهتر شدنش. همسرم میگه بهش یه مدت فکر نکنم، خودم برات یه فکر اساسى مى کنم. البته اوکى کلانتر رو براى ٣، ٤ سال دیگه گرفتم . اى کاش من که این همه سال پرو پرو مى گفتم نمى خوام عمل کنم، دو سال پیش هم زیر بار نمى رفتم.انقدر این دکترا با اعتماد میگن بینیت خوب میشه، آدم بلانسبت همتون خر میشه.
کاملا درک می کنم یاس جون...آدم بعدا متعجب میشه اینهمه اعتماد الکی از کجا اومد...ولی خوب کاریه که شده.... من که بعضی روزا میگم نه! دیگه ترمیم نمیکنم...مگه از جونم سیر شدم بازم خودمو بندازم زیر دست اینها...چطوری با اون بینی قبلی ساختم با اینم می سازم.... بعضی روزا هم فقط به امید ترمیم زندگی میکنم.. انگار این برزخ هیچ وقت تموم شدنی نیست...قبل عمل یه جور الانم یه جور....
یاس جون راست میکی من هم یادمه مطب علامه دو سه بار رفتم همه ازش تعریف می کردند اکثرا هم مثلا جند عضو فامیلشون عمل کرده بودند همه خوب بودند یا مثلا همسایه شون عمل کرده بود خوب شده بود نمی دونم والا شاید تعریفموم از خوب فرق می کنه یا شاید خوش شانس بودند خیلی دوستان کسی از حدیثه خبر نداره؟ خبری ازش نیست اصلا کاش مشکل تنفسی اش حل شده باشه
ساراجون، یه ماه پیش من رفتم، یه دختره عمل اولى بود، روى بینیش قوز داشت و یکم بینیش کوتاه بود، مى گفت قبل عمل فابریک قوس داشته، براش پر کرده و به خاطر ورم یکم قوز شده، تو مرحله چسب بود . فکر کرد بینى من استخوانى بوده که تیغه ام این طورى شده، بابت قوس بینیم هم کلى متعجب شد!!!!! گفت براى اون خود علامه گفته قوسش باید پر شه! البته قبلشو که من ندیدم ولى خیلى ناراحت شدم براى منو سرخود قوس دار و باریک کرده.
شابرک جان من خودم تازکی با سجادیان ترمیم کردم همه دکترها کار خوب و متوسط و بد دارند و هیج دکتری استثنا نیست حالا باید ببینی کار بدهای دکتری که انتخاب می کنه در جه حد خرابکاریه یا نه میشه یه کاریش کرد بقیه اش سلیقه ایه من صرفا به خاطر اینکه ٦ ٧ باری که مطب سجادیان رفتم کار خراب به اون معنی ندیدم باهاش ترمیم کردم
من فعلا دارم میکم فعلا از جیزی که دیدم بعد از اینکه قالب را برداشت راضی هستم علی رغم اینکه میکن طبیعی کاره به خصوص براب بینی های کوشتی خودم هم به شدت این را دیدم که یه سری دیکه افراطی طبیعی بودند بینی من یه قوس ملایم داره و یه کم هم سر بالاست فکر کنم به قیافه و تیب طرف هم نکاه می کنه من جون خودم خیلی قرتی هستم یه کم قرتی بازی قاتی کارش کرده
اسمان جان زائده های داخل بینی من خیلی اولش افتضاح بود فکر کن تازه تامبون را برداشته بودم معذرت می خوام دیدم یه جیز سفیدی دم سوراخ بینیمه و کاملا بینی ام کیبه فرداش رفتم مطب که دوباره تامبون کذاشت تا خودش را یه کم جمع کرد به من اون اوایل کفته بود که با کوش باک کن و یه بمادی که اسمشرا یادم نیست ولی فکر کنم همینی که میکی باشه روش ماساز بده تا جذب شه که حرف مفت بود و هیج تغییری نکرد