2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849483 بازدید | 9732 پست
فرن جان بینیت الان توعکس که دیدم قشنگه و ظریف به نظر میاد ولی اون ایرادایی که گفتی هم متوجه شدم اگه بمونه حیفه ولی اگه ورم باشه و بره خیلی عالی میشه ریحانه جون امیدوارم خدا یه راهی پیش پات بزاره ایشالله اوضاع منم خوب نیست تازه سه بارم عمل کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رىحانه شما پىش کى عمل کردىد؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بچه ها من یادم رفت بگم اون روزی که رفتم مطب قیصری یک نمونه ترمیمی دیگه هم بدون چسب دیدم یه خانومه بود که سالها پیش با خود قیصری عمل کرده و می گفت بینیم خیلی کوچک شده بود و حالا چون چندتا عمل دیگه میخواسته روی صورتش انجام بده خود دکتر پیشنهاد داده بود که بینیتو بزرگ کنم که به فرم جدید صورتت بیاد. براش از غضروفهای خود بینیش برداشته بود و نوکش رو بزرگ کرده بود . خیلی طبیعی و خوب بود . اصلا معلوم نبود تازه ترمیم شده . اگر براتون هزینش مهم نیست یه سر به قیصری هم بزنید .
اره فرن جان متوجه شدم ،پیشش رفتی خودش چی گفت؟شاید استخونو شکونده بعد دوسرشو خیلی بهم نزدیک نکرده پرسیدی ازش؟ عسل جون خوش اومدی سارا جون الان دوباره میفرستم نورا جون ممنون از راهنماییت کاش اینقدر زیاد نمیگرفت
عسل جون مرسی ازت به نظر من وقتی ٨٠ درصد رضایت داری دیکه بینی ات را دستکاری نکن حیفه به خاطر صرفاخط pare که یه طرف عمیق تره اتاق عمل رفتن ریسکه من خودم یه بینی قابل قبول باشه بینی ام دیکه اصلا به خاطر اشکالات ریز حاضرنیستم دستکاری بکنمش  ولی راستش قصدم قطعیه که برای کم شدن فاصله لب و بینی ام خیلی کم خط لب بالام را gel بزنم منتظرم ورمهام بره ببینم این فاصله کجا فیکس میشه  
سلام عسل جان، سارا، باران،تونیا، آسمان و بقیه دوستان عسل جون ، عزیزم، من همین مشکل رو دارم. من براى معاینه دوباره پیش علامه رفتم. گفت غضروف از تو برگشته و باعث اون برآمدگى شده که از بیرون هم فرورفته هست. در حالیکه اون اوایل بهم گفت ورمه و قطعاً میره، اما الان بیشترم شده از داخل. براى شما زیر فرو رفتگى از تو برآمده نیست؟البته تا جایى که عکسات یادمه، براى تو از من بهتر بود. بهم گفته برم دوباره برام درست کنه. جالبه بهم گفت نمى خواى سربینیت جمع تر شه؟ گفتم من ناراحت بودم چرابالاش این طورى باریک و قوس داره!!! تو دلم گفتم مى خواى کلاً بکن بنداز دور!