قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
تونیا سلیقه ها فرق داره حتما بیا و مطبو برو.واقعا ندیدم کسی بیاد دادو بی دادو گریه زاری کنه .دختر 18ساله هم دیدم اونجا خانم با بچه بزرگم دیدم عمل کرده با وجود سلیقه های مختلف بهاطر تفاوت سن.عکس جدید میخواستم برات بفرستم
مرسی اسمان بیرنک جان اون زائده هایی که میکی را من از عمل اولم به یادکار دارم که من که تو عمل اول بیوند غضروف هم نداشتم نمی دونم برای جیه از دکتر خودم هم می برسیدم جواب سر بالا میداد سجادیان هم می کفت ضخامت و قطر غضروفت تو اون ناحیه سه برابر دیکران بود و دقیقا همون ناحیه ای هست که روی بینی ام فرورفتکی داره و به کفته خودش با بخیه کشیده بیرون و اینکه ایا جواب بده یا نه به مرور مشخص میشه
خود من هم یکی از دلایلم همین بود که سجادیان باسخکو با وجدان و در دسترسه من واقعا دیکه حوصله این را نداشتم و ندارم که مواظب باشم جی بکم که دکتر بهش برنخوره و خوشبختانه سجادیان برخوردش واقعا دوستانه هست
انشالله سارا جون بله فرن جون من بودم پیام دادم .اره میرم مطبش ضرر نداره من کارم زیاده و همشم ظریف کاریه باید یکی باشه که جوابگو باشه و حوصله کنه،خدا کنه بینیت ورمش بره و باریک شه .اره بفرست عکستو ممنون
تونیا جان پیام فرستادم. توی پیغام شخصی جایی نبود که عکسو اپلود کنم.نیمرخو میزارم.سلیقه من قوسو نمیپسندید دست میزنم وسط بینیم زیاد فرو رفته و فکر کنم چون سر بینی کوتاه شده پره های بینی معلومه از جلو.دیدم که دکترای دیگه خیلی کوتاه نمیکنن و حالت اشکی پره ها رو به پایین میمونه جلو دیدن پره ها و میگیره.از نیمرخ ورم سر بینیم معلومه
آسمان جون "مبارکه.این روزا همه چه بی سر و صدا ... امیدوارم از عملت نتیجه دلخواهتو بگیری. ولی چه دل و جراتی دارین شما و بقیه مریضای بشارت.من که وقتی میبینمش 4 ستون بدنم میلرزه . وای به حال مریضاش.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
ریحانه جان درکت می کنم من بار اولی که عمل کردم مردم تو روم ایرادامو می گفتن. منم می گفتم نه اینطور نیست بعد اونا می گفتن چرا........نامردا یه کم رعایت نمی کردن.هنوز ازشون ناراحتم.و ده ساله که وضعیت همینه .ولی دیگه بهم نمیگن.چون گفتنی ها رو گفتن. خیلی زور داره پول بدی بداخلاقی هم تحمل کنی. فک می کنه کیه این خانم؟