2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849480 بازدید | 9732 پست
golarita مرسی.حالا من شنیده بودم سامی پیوند غضروفش ضعیفه و کجی رو خوب درست می کنه. واقعا آدم می مونه .مال شما نوکش خوب شده یعنی پیوند غضروفش خوب بوده.استخونای ریزت خیلی نمای بیرونی داره یا نه؟ چون یه عمل اولی دیدم ازش توی مطب که خیلی قشنگ بود و خودش می گفت وقتی دست میزنم کلی استخون ریزه هست ولی معلوم نیس. حالا اشتباهشو قبول می کنه ؟میگه چی در مورد شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قابل توجه عزیزانی که میگفتند ملیکا رضوانی با شیروانی ترمیم کرده : من امروز پیش ملیکا رضوانی بودم و ازش پرسیدم ، گفت آره با شیروانی ترمیم کردم ولی بعد از ترمیمم اصلا عکس نگرفتم و عکسهای instagram همه مال قبل از ترمیم با شیروانی هستند. پرسیدم راضی بودی ؟ گفت اصلا بینیم هـیچ فرقی نکرد چون میخواستم کوچکتر بشه سرش ولی نشد ! بینیش با اون عکسهای توی instagram خیلی فرق داشت !
خانوم سارا : تبریک عرض میکنم، این شیوه ی ترمیم در سکوت رو بسیار میپسندم! باشد که من هم همین کارو انجام بدم! و اما نوبت میرسه به اینکه امیدوارم بهترین نتیجه ممکن رو گرفته باشین و به خواسته هاتون خیلی خیلی نزدیک شده باشه این بهترین نتیجه ممکن، الان dg وقتشه به بینی و فکر و خیالات مربوط به اون یه نه بزرگ بگین و به زندگی و روال طبیعیش یه بله ی بلند. و اون جمله که میگه امیدوارم مبارکتون باشه و چرخش براتون بچرخه.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
سارا جون بسیارررررررررررررررررررررررر بسیاررررررررررررررررررررررر بهت تبریک می گم وامیدوارم بینیت از چیزی که فکرشم میکنی بهتر شده باشه.... خیلی دوست دارم ببینمت....یه وقتی که خواستی بری مطب خبرم کن بیام
سلام دوستای عزیزم بی اعصاب جان ممنون ازت امیدوارم به زودی ترمیم کنی و بینی ات شبیه بینی قبلی ات بشه که مطمئن باش میشه باران جونم مرسی هنوز خیلی باید صبر کنم تا ببینم واقعا اون جیزی که میخوام شده یا نه ولی بینی ای که بعد از قالب در اومدن دیدم را واقعا دوست دارم با اینکه کل صورتم هنوز متورم و دفورمه هست من یکشنبه باز باید برم مطب ببینیم اکر وقت داری یه قرار بزاریم مامی اریو جان بزار ورم صورتم بره و قیافه ام یه کم عادی بشه میزارم حتما بعد هم تا یکشنبه اینده کماکان بینی ام داخل قالب هست
راستی دوستان این را هم بکم که سلیقه ها و انتظارات از عمل واقعا متفاوته من انتظارات واقع بینانه داشتم با توجه به اناتومی بینی ام و شاید کسی که میخواد با یه عمل بینی تبدیل به یه داف بشه بینی من را نبسنده من الان تنها جیزی که دوست ندارم سر بالا بودن بینی ام هست که اون هم به خاطر اینه که سلیقه ام به شدت به سمت بینی طبیعی متمایل شده که اکر یه کوجولو سرش بایین بیاد خیلی خوبه
وای بجه ها یه جیز بکم دلتون ریش شه دقت کردید ترمیمی ها خیلی کبود نمیشن می دونید دلیلش جیه؟ بینی های عمل اولی را معمولا با ابزارهای مخصوص عمل می شکونند که جون محکمه شدت ضربه ممکنه باعث کبودی بشه ولی بینی ترمیمی ها انقدر زبرتی هست که با دست می شکونند تیغه را این را خود دکتر به من کفت که تیغه ات را با دست شکوندم و باریکتر کردم وقتی وحشت من را دید ادامه داد ترمیمی های خودم هم همینطورند با دست می شکنم من هنوز تو بهت این هستم که جقدر بینی عمل شده perperi هست
دوستای عزیز سلام
من از تاپیک جراحی بینی اومدم اینجا بپرسم که آیا تو این تاپیک کسی با این دکترایی که لیست میکنم عمل داشته یا دیده ,میخوام بدونم این دکترا ناراضیم دارن اینجا یا نه و هرچی که شما راجبشون بدونین و اطلاعات بدین ممنون میشم
دکتر حسینی اقدم
دکتر سجادیان
دکتر یزدانفر
دکتر کامیابی
دکتر غلامرضا احمدی