2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849478 بازدید | 9732 پست
من نوک بینیم افتادگی بدی داشت تیغه بینیم در اثر عمل قبلیم سوراخ شده بود و یکسره آبریزش بینی داشتم بینیم اصلا نوک نداشت کج بود ولی از نیمرخام خوب بود . وسامی بهم گفت 50 تا 80 درصد بهتر میشه و من باهاش عمل کردم . اولاش خیلیییییییییییی خوب بود راضی بودم ولی وسط بینیم که ورمش خوابیم یجوری شده انگار بینیم 2 تیکه شده و از بغلای بینیم ی کوچولو استخونمو صاف نتراشیده ولی پره هامو باز کرده جای بخیمو عالی زده . شکل بینیم خیلی طبیعیه و معلوم نی عمل شده و برای بینیم ی نوک گذاشته خدایی نوکش خوبه ولی خوب بینی بدون ایرادی نیست و در حد 13 تومنی که هزینه کردم نیست .البته همه میگن خوبه ولی من توقع بیشتری داشتم میتونست تمیزتر کار کنه و در ضمن یکم توپوله میتونست ظریفتر کنه ولی خوب متاسفانه.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سارا یکی دو ماه دیگه بهت میگم که منم آلوده کنیفعلا الان بدجور درگیر این دماغه شدم
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
الان رفتم گیج زدم سارا اما خیلی خوبهه واینکه به مدل نگاه میکردم جای لباس دماغشو نگاه میکردم
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
کاکائو جان من همه مدل عمل اولی ازش دیدم کارهای خیلی ظریف و خوشکل تا معمولی که خوشم نیومده ولی کار خراب و بد نه به بیس بینی ات بستکی داره ولی کلا بعد از اولین مشاوره که رفتی خودت را حساس نشون بده احساس می کنم باعث میشه بیشتر مایه بزاره مثلا به خود من می کفت جون می دونستم حساسی این کار را کردم و اون کار را نکردم
گلاریتا جان اقوامت الان مشکل خاصی ندارن و راضین؟خودتم میبینیشون خوبن؟؟
golarita جان مرسی از توضیحت. کجی بینیت برطرف شده؟ مال من انحراف داره و پیوند هم لازم دارم یعنی غضروف کج و کوله است یک کم خیلی کوچیک هم استخون رو باید تراش بده.یه قوز کوچیک داره. نظرت چیه؟ ر استی اون عکسایی که قبل عمل می گیره چقدر میشه؟ببخش زیاد سوال کردم. امروز داشتم وقت می گرفتم افتاد برای فردا.ممنونم ازت که جواب میدی
در مورد یزدانفر که داداشم و پسر داییم و دوستم و .... همشون 5 .6 سال از عملاشون میگذره همشون خوبن و مشکلی ندارن . در مورد سامی قیمت ترمیماش بالاتره و اون موقع که ترمیم 8 بوده لابد عمل اول 5 اینا بوده . چون سامی اسم ترمیم که میاد گوشتم میبره عزیزم . مریمم جون به منم گفت پیوند غضروف لازم داری و حتا منافی بهم گفت از دندت برمیدارم ولی سامی گفت از گوشت که خوشبختانه وقتی بهوش اومدم دیدم از خود بینیم استفاده کرده و به گوشم دست نزده که ازین لحاظ خیلی خوب بود . در ضمن مشکل آبریزش بینیمم کامل حل شد ولی در مورد انحراف نمیدونم چی بگم فقط اینکه خیلی تمیز نتراشیده و کلی استخون ریزه از هر طرف بیرونه . خیلی میتونست بهتر باشه