خانوم فرنوش : من به شخصه مراتب تشکر و قدردانی خودمو اعلام می کنم ضمن اینکه ایشون کلا به تغییرات زیاد اعتقادی ندارن و فقط عیب و ایرادای بینی رو با حداقل دستکاری برطرف میکنن تو عمل اول
http://www.drkalantar.ir/index.php?ToDo=ShowGallery&AID=577 مثلا عکس شماره 17 که اتفاقا من تو مطب هم دیدم ایشون رو چه قبل و چه بعد از عمل پره های بینیشون بازه ولی خب قبول داشتن که بینیشون گوشتیه و نمیشده کاریش کرد و خودشون خیلی راضی بودن، همه چی به انتظاری بستگی داره که هر شخصی از عمل بینی داره و چه خوبه قبل از عمل انتظارات شخص پرسیده بشه و بهش صادقانه جواب بشه که شدنی هست یا نه و اون دکتر از پسش بر میاد یا نه و اصلا اعتقادی بهش داره یا نه. مثلا یکی مثل پیوندی ( حیف اسم دکتر) قبل از عمل تمام خواسته های منو پرسید و شنید و تو پرونده یادداشت کرد که خب چیز غیر معقول و غیر منطقی ای هم نبود، من اصلا نگفتم چه جوری بشه، فقط گفتم چه جوری نشه! گفتم کوچیک نشه گفت چشم بینیم شد نصف!!! بعدم گفت اینجوری بهت بیش تر میاد!!! گفتم نوکش نره بالا گفت چشم ولی برد آسمون نوک بینیمو، گفتم به هیچ عنوان قوس نشه قوس واسه بینی یه مرد خجالت آوره و افتضاحه، گفت بله حق با شماست و تو پرونده نوشت پشت بینی قوس نشود و صاف باشد بعد از عمل شد قوس! گفتم چرا، گفت بینی صاف باشه که قشنگ نیست! خب اگه طرز فکرت این بود چرا 3 تا چیزو به من اطمینان خاطر دادی و دقیقا بر خلافش عمل کردی؟ بی شرف تر از این آدم وجود داره؟ به حق همین شب قدر . به حق علی امیدوارم به روزی بیفتی دکتر پیوندی که مجبور باشن لگن بزارن زیرت. بی آبروی هیچی ندار.