2777
2789
عنوان

پیانو

13 بازدید | 15 پست

از بچگی علاقه داشتم یه پیانو داشته باشم

اما همیشه گرون بوده

پولم به نو نمی رسه و دنبال ساز دست دوم میگردم

اما این چند وقته انقدر دوباره گرون شد که چهل میلیون تقریبا کم دارم که بتونم یه مدل ساده یاماها بگیرم

خانواده ام هم بشدت ناراضی و اصلا حمایت نمیکنن

خسته شدم هر روز لباس بپوشم برم آموزشگاه برای تمرین 😒

یه روز هم که رفتم برای تمرین چون دختر های اونجا بی حجابن و من چادری کلی مسخرم کردن و متلک بارم کردن 😔

یه ساز دست دوم پیدا کردم با کلی التماس به خانواده راضی شدن بریم ببینیم بعد سر قیمت فروشنده اش دبه در کرد و گرون تر از قیمتی که توی دیوار گذاشته بود گفت

یه قرون هم تخفیف نمیداد

دلم میخواد توی خونه با لباس راحتی ساز خودم رو داشته باشم راحت توی خونه تمرین کنم مجبور نباشم کلی وقت بذارم برای کلاس رفتن

دختری از دیار آفتاب ☀️☀️ ⛅

کیبورد بگیر

منم با کیبورد معمولی شروع کردم

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

استادم گفته استاندارد نیست خودم هم از ارگ و کیبورد خوشم نمیاد

نمیدونم من 17 ساله پیانو میزنم دوست پیانیست و استاد پیانو هم زیاد داشتم

همشون با اینکه اولش با کیبورد شروع کنی اوکی بودن

ولی خب طبیعتا هرچی بتونی هزینه کنی بهتره

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

😒قبلا میشد خرید خیلی گرون نبود

خدایی همیشه گرون بود
ولی خب الان دیگه قیمت هاش فاجعه هست
من پیانو گرند دوست دارم ولی خیلی رویایی هست از بس گرونه

خدا از سرشون نگذره که همه چی واسمون شده حسرت

خدایی همیشه گرون بود ولی خب الان دیگه قیمت هاش فاجعه هستمن پیانو گرند دوست دارم ولی خیلی رویایی هست ...

گرند همیشه هم قیمت خونه بوده

به درد ژن ما نمی خوره 😅🤣

خدایی همیشه گرون بود ولی خب الان دیگه قیمت هاش فاجعه هستمن پیانو گرند دوست دارم ولی خیلی رویایی هست ...

من خودمم اگه پولدار بودم هیچ وقت گرند نمی خریدم تهش آکوستیک

اميدوارم به همين زوديا بخري دختر نازم سري خاصي از ياماها مد نظرته؟سري p فكر كنم قيمتاش مناسبتر باشه

میخواستم از توی دیوار سری

Clp 320 بخرم

اول قیمت گذاشته بود ۲۸۵

بعد رفتیم با بابام سر معامله گفت ۳۰۰ اصلا هم کمتر نمیدم

خیلی خورد توی ذوقم

من تا ۲۶۰ هم میخواستم بذارم برای خرید

وای دلت میاد(:عاشق پیانو گرندمولی خب نه پولش رو دارم و نه جاش رو دارمخانوادمم مخالف موسیقی هستن

وایییی آره خانواده منم مخالف موسیقی هستن

من خیلی دیگه با اصرار و پافشاری رفتم کلاسش