2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتظار اون جمله ای که نوشتی طمع نکنید منو خیلی به فکر فرو برد .... شاید در مورد عمل اول من صدق می کرد..... و اینکه بازم به نظر من کساییی که مشکل دفرمگی دارن وضعیتشون از مشکل تنفسیها خیلی بهتره تنفس واقعا زندگی رو برا ادم طاقت فرسا میکنه وادم شدیدن منزو ی میشه یعنی رو تمام ابعاد زندگی ،اجتماعی عاطفی کاری ....تاثی منفی میزاره من الان مدت زیادی این مشکلو دارم ولی هیچ کس باور نمکنه ترس وسلب اعتمادم از دکترا و اینکه اون خاطره بد عمل اول که اتل رو برمیداری و میبینی یه شخص دیگه هستی و خودتو نمی شناسی انچنان رو ذهنم حک شده که با وجود مشکل تنفسی شما ها روزای تامپون رو یادتون هس که چقدر کلافه بودین فک کنین ادم هر دو ساعت در میون اون حالت رو داشته باشه ..... باز هم با این حال یاد ترمیم میفتم دلم میلرزه و پاهام سست میشه و نمی تونم حرکتی بکنم ....کساییی که فقط مشکل ظاهری دارید بازم شکر کنید که می تونید نفس بکشید شکر کنید واقعا....
لی لی بیت جون ممنون منم همه شمارو دوست دارم دیروز رفتم مطب دکتر تا منو دید انگاری جن دیده باشه تا در اتاقو باز کرد منو دید عقب عقب رفت.واینساد ببینه من چی میگم.روزه هم بودم تشنگی حسابی عصبیم کرده بود.یه دفه دست دکترو گرفتم گفتم دستتو بزار رو بینیم متوجه میشی برا چی اومدم.اونم دستشو گذاشت و اون بر چستگی نوک بینیمو که حس کرد چیزی نگفت.گفت 15 روزه امپول زدی و امپول بعد 3 ماه تازه جواب میده ابان بیا اون موقع ببینم چیکار میشه کرد. بنظر شما چیکار میشه کرد جز صبر و عذاب؟ اینکه دکتر خوبشه این جوریه وای به حال بقیه.....
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
نه امپوله پستی بلندیای بینیمو صاف کرده و یه جورایی کج دیده نمیشه. ولی غضروف نوک بینیم سر جاش نیست یه کم به سمت چپم کجه و این رو کلوملام و سوراخ بینیم تاثیر بد گذاشته.
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
مونیکا جون بینیم خوبه، من راضی هستم کاملا، البته هنوز بینیم ورمش زیاده مخصوصا نوکش،در مورد نظر بقیه هم اصلا کسی نمیفهمه عمل کردم، خودم هم میگم کلی تعجب میکنن و رو بینیم زوم میکنن هی میپرسن جدی میگی؟؟ چقد خوب عمل کرده انگار از اول همین بینی رو صورتت بوده، ایشالا همه بچه های اینجا هم به اون چیزی که میخوان برسن عکس نمیدونم چه جوری بزارم، کسی اگه میتونه بگه تا بزارم