قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام من 17 تیر با سجادیان عمل کردم برای اولین بار با گذشت 10 روز بینیم به شدت ورم داره وهنوز نمیتونم از بینی نفس بکشم دیروز گفت بینیت خیلی ورم داره شاید تو تیغه خون باشه سعی کرد با سرنگ توش رو خالی کنه اما چیزی نبود گفت احتمالا لخته شده باید صبر کنی تا لخته جذب تیغه بشه وتا ورم ها نخوابه راه بینی باز نمیشه از دیروز دارم دق میکنم اینجا کسی همچین موردی داشته اصلا همچین چیزی هست لطفا اگر کسی چنین موردی دیده به من خبر بده
من واقعا سر دوراهی سختی بین کلانتر و بشارتی هستم... حرفای ریحانه جون و میترا جون باعث شده نتونم درست و حسابی تصمیم بگیرم... اما باز آدم میگه کلانتر بینی های داغون و تصادفی رو تعمیر میکنه تجربه اش حداقل بیشتره نه؟
ممنونم بهاره جان من دو سال پیش پاییز زنگ زدم گفتن 15 فروردین زنگ بزن، زنگ زدم آقای صالحی گفتن وقتامون پره، وقتی گفتم خودتون به من گفتین الان زنگ بزنم بهم وقت داد، زودتر وقت میداد ولی من فکر کنم واسه اوایل تابستون وقت گرفتم رفتم مطب واسه مشاوره که آزمایش خون برام نوشتن و یک مدت بعدش نمیدونم شاید دوهفته بعدش با خود دکتر ویزیت شدم که دیگه وقت عمل دادن، که بازم وقت عمل رو تو مهر ماهم میدادن ولی من خودم گفتم آذر میتونم بیام که آذر رفتم عمل کردم، هزینش هم 6 نومن بود، دکتر هم آدم خیییییللللی خوبی هستن