2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساراسا جون. مبارکه.چقدر خوب و طبیعی شده . میشه یه خرده از عملت بگی اینکه چه جوری وقت گرفتی و چقدر طول کشید تا نوبتت شد؟ و الان خودت راضی هستی؟ ممنون.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
سلام من 17 تیر با سجادیان عمل کردم برای اولین بار با گذشت 10 روز بینیم به شدت ورم داره وهنوز نمیتونم از بینی نفس بکشم دیروز گفت بینیت خیلی ورم داره شاید تو تیغه خون باشه سعی کرد با سرنگ توش رو خالی کنه اما چیزی نبود گفت احتمالا لخته شده باید صبر کنی تا لخته جذب تیغه بشه وتا ورم ها نخوابه راه بینی باز نمیشه از دیروز دارم دق میکنم اینجا کسی همچین موردی داشته اصلا همچین چیزی هست لطفا اگر کسی چنین موردی دیده به من خبر بده
مامان طاها فکر کنم برای یکی از بچه های ترمیمی هم مشکل شما پیش اومده بود .تو اون یکی تاپیک
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
من واقعا سر دوراهی سختی بین کلانتر و بشارتی هستم... حرفای ریحانه جون و میترا جون باعث شده نتونم درست و حسابی تصمیم بگیرم... اما باز آدم میگه کلانتر بینی های داغون و تصادفی رو تعمیر میکنه تجربه اش حداقل بیشتره نه؟
ممنونم بهاره جان من دو سال پیش پاییز زنگ زدم گفتن 15 فروردین زنگ بزن، زنگ زدم آقای صالحی گفتن وقتامون پره، وقتی گفتم خودتون به من گفتین الان زنگ بزنم بهم وقت داد، زودتر وقت میداد ولی من فکر کنم واسه اوایل تابستون وقت گرفتم رفتم مطب واسه مشاوره که آزمایش خون برام نوشتن و یک مدت بعدش نمیدونم شاید دوهفته بعدش با خود دکتر ویزیت شدم که دیگه وقت عمل دادن، که بازم وقت عمل رو تو مهر ماهم میدادن ولی من خودم گفتم آذر میتونم بیام که آذر رفتم عمل کردم، هزینش هم 6 نومن بود، دکتر هم آدم خیییییللللی خوبی هستن
ممنون از توضیحاتت ساراسا جون. نه .مامان طاها نمیدونم با دکترت صحبت کن. دکترت خودش خوب میدونه چیکار کنه . نگران نباش.خوب میشه.