2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم ساراسا : خیلی خیلی مبارکتون باشه، بهترین نتیجه با حداقل دستکاری، چیزی که من دنبالش بودم و دکتر پیوندی هم انجام داد ارواح عمش! خدایا کاش این درک و فهم دکتر ک.ه رو بقیه دکترها هم داشتن، حداقل کاش نصف درک و فهم ایشون رو داشتن و نمیزدن بینی جوونای مردم رو نصف کنن، اره با توام دکتر پیوندی خاک بر سر که نشستی جای خدا و واسه خلقت بینی خالقش که من باشم و به اون خوبی بود و ادم حظ می کرد ببینه تصمیم گرفتی و اونجوری گند زدی بهش و نصفشو کندی و انداختی دور، به اجازه کی؟ اخه تو چه مالکیتی نسبت به من و جسم بیهوشم تو اتاق عمل داشتی که هر غلطی دلت خواست کردی و خلاف تمام توافقای اولیه که قولشو داده بودی و تعهد کرده بودی و تو پرونده پزشکیم یادداشت کرده بودی عمل کردی، ٢ ساله زندگی من و خانوادمو کردی جهنم، که اون بینی رو میشد با یکم سوهان کاری کرد یه بینی ایده ال و پرفکت ولی این بینی فسقلی یه بند انگشت در دو بند انگشت که سر تا سرش پر از هزار تا ایراد ریز و درشته و کلی پیوند غضروف از اینجا و اونجا می خواد رو کی می خواد درست کنه؟! به کدوم تضمین و کی دیگه؟! من سر اون بینی زبونم دراز بود چون خراب کردنش کار خیلی سختی بود و از هرکسی بر نمیومد که توی نابلد، توی گدای ٤ ملیون تومن پول این کار سخت رو به نحو احسن انجام دادی و این برزخ ناتموم ٢ ساله که فقط خدا میدونه تا کی قراره ادامه داشته باشه رقم زدی و من تا اخرش و تا روز یه بار دیگه امتحان کردن شانسم صبر میکنم اما این بار نه پیش توی نابلد که پیش یه ادم کاربلد که نمی دونم کفه ترازو به سمت توانایی ایشون سنگینی میکنه یا به سمت خرابی اوضاع بینی من و گندی که توی تاجر، توی ناشی، توی از خدا بی خبر به بینی و ظاهر و جوونی و اینده و هزار تا ارزو که داشتم زدی و همشون سوخت و خاکستر شد و به قول اون شعر باد هم خاکسترش رو برد. که هرچند تو انصافا و تا تونستی خوب گند زدی ولی من دلخوش مهارت و دست به خیری اون شخص می مونم و نمیزارم نور امید تو دلم خاموش بشه که اگه تا امروز و تو این دو سال با هر جون کندنی بوده طاقت اوردم به امید همین امیده بوده، من اونقدر صبر می کنم تا دوباره خودمو تو اتاق عمل ببینم، دوباره بهم بگن ٣ تا نفس عمیق بکش و وقتی چشمامو باز کردم بهم بگن دیگه تموم شد، دیگه اون بینی فسقلی و قوس و پخ و تو صورت و سربالا رو صورتت نیست، که اون موقع هم نه میتونم جیغ بکشم از فرط خوشحالی نه گریه کنم، چون واسه یه بینی با اون حجم پیوند غضروف خوب نیست! الهی چنان آتیشی بیفته به دلت و زندگیت که حالا حالاها خاموشی نداشته باشه.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
در انتظار لطف خدا الان اومدم تاپیک فقط صفحه اخر رو خوندم...چرا انقدر ناامیدی شما؟پیش دکتر منافی رفتی؟خواهرم پیش منافی عمل کرد و چون خیلی بینیش بزرگ بود قبلش گفت کار به روتوش میکشه چون انحراف هم داره...عمل کرد یه 7 سال پیش 7 ساله بینیش مثل روز اولشه الان بعد 7 سال رفت پیشش گفت یه روتوشم بکن بدون دستمزد واسش روتوش کرد.تو که پسری خوبه منافی اما واسه دخترا شیک نیس
الی جان خواهر نینا سل با کامران کامروا ترمیم کرد که دکتر براش از پورکس استفاده کرد و ظاهر بینی هم که مشکل داشتو نتونست درست کنه و چندتا ایراد بهش اضافه کرد که خیلی ناراضی بود تنفسشم قرار بود دکتر درست کنه که نتونسته بود

سلام آقای بی اعصاب سابق (اسم جدیدتون طولانیه) یه سوالی ازتون داشتم ... شماکه این روزهای حواله کرد به 6ماه و یک سال و یک سال و نیم رو گذروندید میتونید بهم بگید به طور واقعی و منطقی تا چه مدت بعد از عمل میتونم خودم رو گول بزنم که این بینی تغییر میکنه ؟ این پروسه ، بینی تا بینی فرق میکنه یا میشه یه نسخه ی کلی پیچید براش؟؟ اوایل بهم میگفتن تا6ماه هیچی نگو !! الان 9 ماه گذشته ولی دیگه نمیتونم چیزی نگم ... با این روند کندی که تا 9ماهگی طی کردم دیگه امیدی به تغییر ندارم اما دلم میخواد الکی امیدوار بشم تا بتونم یه مدت دیگه رو هم تو نادونی و امیدواریه الکی بگذرونم ! از غصه خوردن که بهتره ! و یه سوال دیگه اینکه این غضروفای کوفتی که توی نوک بینی کار میذارن میزان مقاومتشون برای همه یکسانه ؟؟ اگر توی 9ماه تکون نخوردن از جاشون ینی دیگه نمیشه امید داشت یکم جابه جا بشن و تشریف بیارن پایین تر ؟؟ تصور کنید با گذشت زمان و به طور طبیعی کلوملا و پایه ای که پشتش کار گذاشتن بیاد پایین ولی نوک بینی به لطف غضروف هایی که با مهارت به صورت قله اون نوک جاسازی شدن همون بالا بمونه !! چه شـــــود
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !