2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849474 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لی لی بیت خیلیا از اینجا خبر ندارن بفهمن میان آره مطالب اون سایت مفید بود ولی قابل برگشت نیست تا رفتم تو اون تاپیک نوشتم که مطالب مفیدو مطب گردیاتونو منتقل کنید اینور باوان اون تاپیکو پاک کرد

والا پیش سامی و منافی . سامی اصلا ترمیم ازش ندیدم. ولی خیلی اعتمادمو جلب کرد. شنیدم دکتر خوبیه. عمل اولاشم تو سایت خیلی خوشم اومد ولی راستش هیچ ترمیمی ازش ندیدم. دوبار هم زنگ زدم که اگر ترمیم دار ید بیام ببینم ولی نداشتند. منافی هم دوبار رفتم.امروزم دارم میرم. یه ترمیم ازش دیدم که تو چسب بود و خیلی هم معقول بود ولی خوب حالا کو تاخودشو نشون بده. و به دکترای خانم هم که اصلا فکر نمی کنم
واقعا کتی جون راست میگه باوان اگه مقصر نبود به خاطر دل این همه آدمی که میان اینجا و کلی. مطلب دستگیرشون میشد نباید اینکارو میکرد مگه اون نمیگه من وواگذارشون میکنم به خدا خوب کسی که خدا رو وکیل خودش کرده این همه کینه توزی پس واسه چیه پس
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
خواهش میکنم . در خدمتم. من راستش بین سامی ومنافی یکیو می خوام انتخاب کنم. البته هیچکدوم صددرصد بیماراشون راضی نیستن. و یجورایی باید خودتو بسپری بخدا. برام مهمه که اشکالات بینیم رفع شه. راستی برو سایت کلانتر و یه ایمیل بهش بزن. اگه عجله نداری . اونم خوبه.ولی شنیدم خیلی تو کار خوشگل کردن نیس و رفع عیب می کنه. من مجبورم هم احتیاط کنم و هم عجله که کلانتر رو بهش ایمیل زدم گفت عکس بفرست و فرستادم دیگه هیچ خبری نشد.هر کدوم از دوستان هم نظری داشت بگه من ممنون میشم.
سپاکو جان . م ن اف ی اول که می شینی میگه ترمیم 18. بعد که کله ات سوت کشید و از اتاق اومدی بیرون و میگی تخفیف یهو کلی میاد پایین. و س ا م ی هم که ازاول منشی بهت می گه از 12 شروع می شه. و طبیعتا عمل اولاشون ارزونتره . راستی س ا م ی یک کم فانتزی می کنه چون من گفتم دکتر قوس نمی خوام خیلی جدی گفت یه ذره قوس واسه خانمها قشنگه.منم یه ذره اشو دوس دارم ولی می ترسم از دست دکتر دربره یهویی خیلی بشه