2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
خانوم سارینا : این چه فرمایشیه؟! یعنی تو اون حداقل ١٥٠٠ صفحه و ده ها هزار پست و اون همه عکس قبل و بعد از عمل و کلی تجربه مطب گردی و کلی عکسای امیدبخش از ترمیمای پزشکای داخلی و خارجی (البته به شرط فتوشاپ نبودن!) و کلی دکتر که الکی بزرگ شدن و بچه ها به سمتشون سوق و بلکه هول داده شدن و متاسفانه بعضا نتیجه مطلوب نگرفتن اگه نگیم نتیجه نامطلوب گرفتن و کلی سوال و جواب که ورم بینی کی می خوابه، نوکش تا کی و چقدر ممکنه بیاد پایین و تنفس بینی تا چندوقت بعد از عمل به حالت عادی بر میگرده و بی حسی لب بالا و تکون نخوردنش چطور و چی و چی چیزای مهمی نبوده که همش یکجا پرید؟! ممکنه خیلی از اون دوستان حالا به هر دلیلی دیگه نیان تو تاپیک و اون صحبتا و بحثا دیگه مطرح نشه و پیش نیاد. اصلا مهم نیست که چه کسایی و به چه دلیلی اون تاپیک رو منهدم کردن، اینکه خود صاحبش جمعش کرد یا اینکه گزارشی چیزی رد شده، مهم حداقل ١ سال تجربه و سوال و جواب ده ها نفر بود که همش یکجا پرید.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
راست میگه میترا اصلا عکسای سایت وقردوست قشنگ نیستند ایمیلیا آخه چرا گول سایتشو خوردی تازه اگه از تونت هم میخواستی انتخاب کنی میرفتی. کامنتای میرهاشم میخواندی خیلی ها ناراضی بودند
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میترا جون آفرین به حافظه ت. بچه ها باورتون نمیشه الان که عکسای سایتش نگاه میکنم میگم چی فکر کردم با خودم اونموقع انگار طلسم شده بودم نمیدونین چه زجر روحی کشیدم یعنی الان دیگه آقای بی اعصابُ کاملا درک میکنم
چی میگی تو داداش من هی تند تند تند حرف میزنی من منظورم این بود که اگه کسی سوالی داشته باشه میتونه اینجا بپرسه و هر کی هم که بلده در حد امکان جواب میده مگه ما غیر از این هدف دیگه ای هم داریم از این دور هم جمع شدنها
من خودم قبلن فکر میکردم دکتر خوبیه اما با نظریاتی که مریضاش دادند که آقای دکتر دماغمون این جور شده و اونجور شده فهمیدم دکتر قابل اطمینانی نیست
میرهاشم!!! هاهاهاهااااا:-))))))))))))) حمیدخان اون تاپیک دیگه برنمیگرده. درسته خیلی اطلاعات مفیدی توش بود واقعا. اما دیگه کاریه که شده. میدونستیم هم اینجوری میشه ها اما تنبلی کردیم. باز مونیکا بعضی اطلاعاتو نجات داد
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
حدود ده ماه بینیم پیوند غضروف داده یادته که یه طرفش تو رفته بود بعد خیلی زیادی بلند گذاشته غضروف رو به خیال اینکه یه درصدیش جذب میشه شانس من از روز اول تکون نخورده حتی یه ذره هم جذب نشده برا همین کاملا کج شده ، ارتفاع بینیم زیاد کرده احمق و یه سایز هم بزرگ شده کلوملا هم آورده بالا یا جلو نمیدونم مثل بینی باوان
امیلیا جون غضروفو از کجا برداشت؟بعد اینکه چند وقته عمل کردی عزیزم؟ سارینا جون اون بالا میبینی نوشته نینی سایت من؟اونو میزنی. بعد عکس کاربریتو بزرگ میاره. بالای عکس کاربری سمت چپ، 6-7 تا گزینه هست تو مستطیلای بنفش. رو یکیشون نوشته مباحث مورد علاقه من. اونو بزنی میاره
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"