2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849470 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به دخترم تاپیک زده منم با حذف تاپیک قبلی موافق نبودم اما شد دیگه بچه ها من الان تو شوکم....خیلی زیاد...ولی یک مساله رو نمیتونم متوجه بشم تو رو خدا شماها که عکسمو دیدید بهم راستشو بگید...بینی ام زشت شده؟ من خودم گچ رو باز کردم فکر کردم خیلی زشت شدم...بعد اومدم گفتم همه گفتن مگر شش ماهه دنیا اومدی...عکس سی و هفت روزگی بینی ام هم گذاشتم همه گفتید خوبه....خانواده ام هم میگن خوبه....الان من نمیدونم خوبم یا تلقین شده بهم خوبه.... اینم بگم از اون موقع تا الان که پنج ماهه کوچکترین تغیییری تو سایز نداده...دیگه بعید میدونم ورم باشه....باز هم امیدوارمممم
ممنون سمیرا جون نه سمیرا جون بینی تو ایراد نداشت من کلا بینی هایی از نظرم خوب نباشه نظر نمیدم یا میگم مبارک باشه ولی بینی تو یه بینی خیلی طبیعی بی ایراد بود فقط خیلی ورم داشت انصافا بینی قبلیت خیلی کلیپسی بود ولی بعد ترمیم کلیپسیاش پر شده بودو به صورتت میومد 5 ماهم خیلی زوده واسه قضاوت بینی منو که دیده بودی تو ماههای اول چقدر بزرگ بود پس بازم امیدوار باش

باوان، اگه نوشته های من رو داری می خونی که می دونم اینجا روهم داری دنبال می کنی فقط این رو بدون ، من به عنوان یه ادمی که شناخت درستی از شما نداشتم و اون زمان که خیلی جو توسلی اینجا داغ بود خدارو شکر اون تاپیک رو نمیشناختم ( هر چند ادمی هستم که خیلی به سلیقه شخصی خودم اصرار دارم و با حرف این و اون و عکس نظر قطعیم رو واسه انتخاب دکترم نمی گیرم ولی خوب برا جمع کردن اطلاعات اولیه ادم مجبوره پرس و جو کنه تا از یه جایی شروع کنه) ، همیشه ته ذهنم می گفتم خدا خیر بده اون دوستانی رو که اومدن این تاپیکهارو راه انداختن تا حداقل یه جایی برای تبادل نظر تو این زمینه وجود داشته باشه، اون شبم که این صحبتها راجع بهت شد با خودم گفتم نمیشه صد در صد گفت ولی وقتی دیدم انسانی هستی که حاضر شدی برای منفعت شخصیه خودت و اینکه دیگه اعصابت قلقلک نشه ! (در صورتی که می تونستی دیگه اون تاپیک نیایی همونطور که ظاهرا نبودی)، حاضر شدی به چه راحتی این همه کاربر رو که اونجا کلی حرف و اطلاعات گذاشته بودن و کلی مفید بود از مطب گردی و عکس و کلی نظر راجع به دکترای دیگه ، خیلییییی راحت نادیده بگیری و اون تاپیک رو حذف کنیییی اون تاپیک ١٥٠٠ صفحه ای که خودت میدونی اون همه صفحه رو فقط خودت نشستی بنویسی که به خودت حق دادی و این اجازه رو دادی که بترکونیش!!!!!!!!! یعنی حتی می تونستی بیایی اونجا و یه پست بذاری و بگی به خاطر این که نشون بدم من ادمی نیستم که به راحتی پا رو ادمهای دیگه بذارم با تمام این صحبت ها و حرفهایی رو که زده شده دربارم ولی تاپیک رو واگذار می کنم فقططططط بخاطر اون کاربرای بد بختی که این همه مطالب مفید اینجا گذاشتن و میتونه یه خونه امیدی باشه برای جمع کردن مطالب ترمیمیهای بد شانس!!!! ولی تو چی کار کردی؟!!!! تاپیک رو خیلییییی راحت با زدن یه کلیک حذفشششش کردیییی فقط به خاطر اعصاب خودت و منافع شخصیه خودتتتت!!!!!!!!!! پس نشون میده حرفای بچه ها راجع بهت درست بوده یعنی یه مهر تاییدی زیر اون صحبتها زدی واسه امثال من و دوستان جدیدی که اصلا تو رو تا حدی نمیشناختن! نشون دادی تو عالم واقعی هم پاش برسه حاضر نیستی از خودگذشتگی کنی و دیگران رو زیر پات له می کنی، فقط برای منافع شخصیه خودت! البته من انقدر بی اعتمادم که حتی به هویت واقعی باوان هم شک دارم ولی در کل اینارو گفتم برای این که بعضی ها با حرفایی که این گوشه و کنار زده میشه گول نخورن و منطقی فکر کنن امیدوارم این تاپیک دور از حیله و نیرنگ باشه وخبرهای خوبش بیشتر از اخبار بدش باشه
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
از دوستای قدیمی کسی هست؟ سلام از بچه های قدیمی کسی هست؟ کسی از آقای موسلینی خبر داره؟ مشکل بینی خانومش حل شد؟ اگر کسی خبر داره میشه بهش بگید با من تماس بگیره ؟ خیلی کار واجبی دارم از بین ترمیمی ها کسی از یحیوی هست؟
3 شهریور با دکتر یحیوی عمل کردم
پگاه جون شما با یحیوی ترمیم کردی؟
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
نه من ترمیم نکردم. خواستم ببینم کسی پیشش عمل کرده که بخواد روتوش کنه؟ آخه عموما یک مشکل تکراری در عملهاش داره و اونم اینه که سمت چپ بینی قسمت بالا کمتر تراش میخوره
3 شهریور با دکتر یحیوی عمل کردم
پگاه جون منم تو مطب یحیوی همین قضیه رو دیدم به صورت مشترک و از ناراضی ها میپرسیدم همون نقطه رو نشونم میدادن یه نفرم اومده بود روتوش کرده بود ازش پرسیدم اونم همین رو گفت ، پس کلا ایجوریه! برای کسانی که به فکر ترمیم هستن با دکتر یحیوی، ایشون اصولا اهل ترمیم نیستن ، زنگ بزنی مطب میگه ترمیم انجام میده دکتر ولی فقط واسه اون ٣٠ تومن ویزیتشه ، به من که گفت بینیت راحته ولی من ترجیح میدم عمل اول انجام بدم ریسکش برام کمتره!!!! گفتم پس چرا من رو کشیدی مطب واسه ٣٠ تومن ؟!! خلاصه این تجربه من بود البته از بچه های دیگم شنیده بودم اینجوریه ولی با این حال رفتم .
نه هنوز
عزیزم من بینیم رو می خوام کم ارتفاعش زیاد بشه و افتادگی پیدا کرده درست بشه و اینکه فرورفتگی دارم که با پیوند غضروف باید درست بشه در کل یه سری ظریف کاریه ولی خوب اساسی باید درست شه اره لی لی جون ١٥٠٠ صفحه رو به راحتی زد پاک کرد
سپاکو جون اینجا روند خاصی نداره هرکس با توجه به شرایط الانش و دکترایی که با سلقه خودش انتخاب کرده مطبشون میره و همه ی برداشتی که داره رو مینویسه حالا میتونه حرفای دکتر باشه یا نمونه هایی که تو مطب دیده و چیزایی مثل این و کسی مجبور نیست حتما کاری انجام بده فقط کسی که دوست داره تجربیاتش رو در اختیار دیگران قرار بده در حد توانش کمک میکنه و تو این تاپیکم مثل تاپیکای قبلی بحث مدیرو اینا نیست و اینجا توسط خوده دوستان اداره میشه و هرکس مشکلی داشته باشه و کسی بتونه کمکش میکنه