قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
در مورد منافی : یه آقایی رو دیدم که خیلی خوب شده بود. خیلی طبیعی. اگه قبل اینکه بره تو مطب چسب نداشت اصلا نمی شد فهمید عمل کرده. حالا نمی دونم قبلش چطور بوده. یه خانمی عمل اول بود هنوز بینیش قوز داشت خیلی شاکی بود اومده بود دوباره پیشش ترمیم کنه. خیلی بد نبود ولی خوب بیچاره حق داشت هنوز کاملا قوز داشت. یه دختر دیگه ای هم عمل اول و دومش با منافی بود و خودش می گفت بعد عمل اول از فرم بینیش خوشش نیومده ودوباره عمل کرده بود. ترمیم هم خوب چند تا دیدم. بیشتر کسایی که دیدم خیلی داغون بوده اند و درنتیجه از ترمیمشون با منافی خیلی راضی بودند. همه تازه عمل کرده بودن و چسب داشتن و هیچکدوم زیبا نبودن. بنظرم تو درست کردن خرابکاری دیگران استاده ولی خوب بینی های قشنگی تحویل نمیده. شایدهم از ترمیم نباید انتظار بیشتری داشت.ولی در کل مریض ها ازش راضی بودن.
آقای سروش اگه عمل اولی هستی میلانی هم گزینه خوبیه. خیلی ها رو دیدم که پیشش عمل کردن. یکیشون آقا بوده و الان خیلی خوب هست. طبیعی و مردونه. ولی برای ترمیم فک نمی کنم اصلا مناسب باشه. قیمتش هم حدود 5 هست. منافی ترمیم 18 ولی خیلی تخفیف میده و عمل اولش رو نمی دونم چند میگیره.
منافی من دوباره همه عکسای بیتیشو و شکاف لب و کامشو دیدم به نظرم مشکل کلیش تو عکسا ارتفاع زیاده بینی هاش هستش از نیمرخ . که مثلا تو عکس شماره 9 انقدر این ارتفاع زیاد و بد شده که دیگه نیمرخشو نذاشته. مشکل بعدیش زمان جراحیش هست که تو سایت نوشته 2 الی 1 ساعت. فقط بینی رو باز کنی ببندی نیم ساعت طول می کشه به نظرم با این وجود تو عملاش فقط میاد یه سک سک می کنه میره(البته برای شوخی گفتم وگرنه که اگه دکتر خیلی ماهر باشه می تونه تو یک ساعتم جمع کنه) ولی خوب درستش اینه که کمتر از 2 ساعت نشه برای بینی های پرکار.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار
بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
ولی خوبی منافی این هست که فانتزی تو کارش نیست. ولی الان برای عمل اول هم مثلا سامی 4 ساعت زمان میگذاره. البته مال میلانی هم یک ساعت و ربع حدودا طول کشید.
مریم م میلانی اون جور که شنیدم به درد استخونی ها می خوره بیشتر و پایین بینی رو خیلی وارد نیست و چند مورد تو تاپیک 2.5 مشکل تنفسی هم داشتن مریضاش.بعد پارسال اینا می گفت نوک بینی تون با پایه انقد می شه قیمت بی پایه انقدر می شه قیمت.مگه بقالیه؟ اگه خوب پایه لازم داره باید بزاری لازم نداره نباید بزاری دیگه پرسیدن نداره.به نظرم کاراش متوسطه و تو متوسطا خیلی خوبه...شما با میلانی بودی یا کسی از بستگانتون؟نظرت چیه راجع بهش؟
آقای سروش دوستم و چند تا فامیل ها بامیلانی عمل کردن . هیچکدوم بینی های سختی نبودن. ولی پایه گذاشت و حرفی از قیمت نزد.منم نظرم اینه که کار سخت نباید ازش خواست. ولی خدایی بینی همه خوب شده. البته یکیشون بینی پرکاری داشت. میلانی هم براش رفع عیب کرده ولی خوب بعضی ها می بینن ازش ایراد می گیرن و می گن انگار نه انگار عمل کردی که بنظر من حرفشون درست نیست.دوستم قوز داشت و سرش هم قلمبه بود سرش خیلی قشنگ شده و کلا ایرادی بهش وارد نیس. درست گفتی تو متوسط ها خیلی خوبه.ولی من خودم هم پیشش رفتم فهمیدم اصلا برا ترمیم نباید سراغش رفت.
مریم م :چک میل پلیز.بخوام اینجا بیشتر بنویسم اسپم میشه و به درد بقیه نمیخوره...اینم پاکش می کنم. در مورد میلانی پرسیدم.ببین اومد ؟مرسی بابت وقتی که میذاری در ضمن