2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
آقا جان، پزشکای نابلد پر ادعا، دست نزنید خب، اگه یه بینی ایرادش قوزشه فقط همون قوز رو یکم لطیف کنید، با تیغ و چکش نیفتین به جون بینی ما آدمای غافل و بی خبرکه افتادیم تو تور یه عده از شماها، بر ندارین هر جای بینی هم که خودش خوبه و عیب و ایراد نداره رو هم شخم بزنید و خودتون دستی دستی براش ایراد درست کنید که خودمون و هرکسی دید بگه حیف اون بینی و اون بینی 1000 بار از این بهتر بود، خدا لعنت کنه هرچی پزشک تاجر مسلک نابلد و از خدا بی خبره.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا آرمان اون عکسی که گفتی را چندین بار نگاه کردم اما من چیزی متوجه نشدم اما سه رخ چپ همین آقا جای اسکار روی بینیش مشخصه اگه دقت کنی اگه فتوشاپه پس چرا اسکارو ازبین نبردن یا موقع دست کاری چرا نظم اسکار که پیوسته مشخصه جایی قطع نشده ؟؟ میشه با سند و شواهد ج بدی؟
خانوم delaram واقعا نمیدونم چی بهتون بگم سند چی بیارم اخه خیلی تابلو نیمرخ اون خانومی که درست کرده ببین چونشم کشیدن کسی که با فوتوشاپ کار کرده باشه میفهمه این چیزارو
حالا ممکنه فتوشاپ باشه ولی تو تاپیک جراحی بینی 3 -4 نفر از بچه ها که با برزنجی عمل کردن عکساشونو گذاشته بودن خیلی شبیه سایتشه سبکش و عکس منشیشم تو سایتش هست که میتونید برید برای دیدن نمونه از نزدیک منشیشو ببینید. در انتظار لطف خدا : اگه بخوای خودت عمل اول کنی الان پیش چه دکتری با چه معیاری میری؟ (منم نظرم راجع به سجادیان دقیقن همینه که گفتی...ولی الآن تو ایران همه دکترا تو مایه های همین سجادیانن.تازه میگن سجادیان جزو دکترای طبیعی کاره و کسایی که رفتن مطبش میگن خیلی طبیعی کار میکنه...ببین بقیه دیگه چین!!!!)
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
پس faren... این عباسی هم که گفتی ازش بینی طبیعی می خواستی نتونسته تحویلت بده. کلن همشون دستشون به سمت فانتزی میره خود به خود.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
نه سروش فانتزیم نیست اخه.زمخته.انحرافم عالی شده.جای بخیه ندارم.دردو کبودی اصلا نداشتم.برخورد دکترو منشی عالی.پذیرش همیشه رایگان و با برخورد خوبه اما فقط با چسب بینیم طبیعی و عالیه که هر کس میبینه ادرسو میخواد.خودمم کیف میکنم با چسب.اما😢