2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
فرن جان من به چشم خودم دیدم که تیغه ورم می کنه دوست من وقتی گچشو برداشت بینی خیلی پهن و پخ بود و بعدش کلی تو آسانسور گریه کرد که این چیه و اینا. ولی بعدا ورم خوابید و الان خیلی خوب شده البته بغل بینیش محدبه و اون یکمی توی سه رخ معلومه. یعنی خوب تراش نداده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیتونم بخندم نخندیده بغل بینیم تا شعاع 10 متر پیش روی داره...دوست من بینیش عقابی و پهنننن فاجعه ای بود که نگو.دکتر کلینی عالی کرده بینیشو ولی من فقط برای انحرافم چون که کلینی دکترگوشو حلق و بینی نبود نرفتم.
فرن عزیز منم مثل شما بینیم فقط انحراف داشت و به خاطر انحراف عمل کردم اما دکتر نادان مرتیکه کلا بینی من تراشید .همش میگم ای کاش عمل نمیکردم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بینی ادم نباید که صاف بیاد پایین.باید هرچی میاد پایین فاصلش از بینی بیشتر شه.الان یحیوی کاملا طبیعی بینیاش.صبر میکنم 6ماه بشه.بعد میرم چند تا دکتر دیگه.اخه نوک بینیو میچینید سوراخهای بینیو میارید مرکز چرااااا.
فرن جان. آقای در انتظار در مورد اینکه دکتر تیغه باریک رو پهن کرده می تونه بهتر کمک کنه. راست میگی تیغه پهن شده.ولی اگه انحرافو درست کرده و کلا مشکلی نداری بنظرم باهاش کنار بیا و حساس نشو. خیلی دکترا انحرافو باقی میگذارن و خلاصه هررررررررررردکتری یه خرابکاری مخصوص به خودش داره.نگذار فکرش اذیتت کنه . مطمین باش که بهتر میشه. دوست منهم به مرور که پوست روی تیغه خوابید بهتر و بهتر شد و لی نه صد درصد .
مریم&هستس شبها که بینیم میگیره.من که 4کوچه پایین تر میدونستم چی میپختن و تی سرما میخوردم کیپ نمیشد.والا بخدا حالا چطوری بی چسب برم خونه مادر شوهر اخه.هی ذل میزنه تو صورتم.ایشاالله بهتر بشه
bahareh : چیزی که من شنیدم اینه که مثلا اگه از اینور و اونور غضروف بگیرن و پیوند بزنن و مثلا خدایی نکرده بعد از پیوند اون غضروف ها جذب بشه یا تحلیل بره میان کلا اون غضروفی که اضافه کردن رو بر میدارن و بینی میشه همونی که قبل از پیوند غضروف بود ( دکتر کلینی) به این موضوع اضافه کنید پوستی که برای بار چندم از روی بافت بلند میشه و ممکنه کیفیت پوست بینی هم بیاد پایین. و اما نکات روحیه بخش: اگر جراح کارشو بلد باشه و اندکی هم شانس باهامون یار بشه میگن غضروفی که از بدن خود فرد گرفته بشه تحلیل نمیره قاعدتا و پوست بینی هم اگه توسط کسی که مهارت کافی داره دستکاری بشه چه یه بار چه دو بار چه بیشتر باز مشکلی پیش نمیاد. اینکه بیان مثلا بینی رو 1 سایز بزرگ کنن با پیوند غضروف و بعدا ببینن خیلی بزرگ شد و مثلا بخوان نیم سایز کوچکترش کنن که بشه یه چیزی بین چیزی که بود و چیزی که هست که گمان میکنم این مد نظر شما باشه رو اطلاعی ندارم که میشه تا چه حد رو یه بینی که پیوند غضروف شده مانور داد (منظور کوچک کردنه) پس چه بهتر که آدم قبلش خیلی جدی و قاطع با دکترش اتمام حجت کنه که نتیجه بشه همون چیزی که مد نظر شخص هست.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
اقای در انتظار خدا چرا تیغه بینیم پهن شده؟؟ میومد تو سایت قبل عمل اما انقدر سرم شلوغ بودو اینجا قرو قاطی زیاد مطالبو نمیخوندم.کاششششش بیشتر تحقیق میکردم.عجله داشتم اخه