2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862300 بازدید | 9715 پست

میشه اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه؟من یک ماهه عمل کردم سوراخ سمت چپم کیپه و از داخل که نگاه میکنم تنگ تر از راستمه ولی گاهی اوقاتم باز میشه دکتر گفت واسه ورمه ولی من نگرانم شست و شوام که میدم طعم خون میاد تو دهنم کسی اگر اینجوری بوده منو راهنمایی میکنه

برای حاجت دل خواهرم یه صلوات میفرستین؟
میشه اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه؟من یک ماهه عمل کردم سوراخ سمت چپم کیپه و از داخل که نگاه میکنم ...

خواهر زاده منم اینجوری بود رفت ترمیم پیش دکتر شهنوازی. تو زاهدان ،الان اوکی شده ،منم چون از بیهوشی میترسم میرم پیش ایشون نوک بینی منو درست کنه سوراخای ببنیمو کوچیک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهنوازی زاهدان بیحسی

شما که جواب رو میدونی اصلا چرا سوال می پرسی  

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
من یک ماه با دکتر کیانوش شیخ الاسلامی عمل کردم تنفسم که خوب شده ظاهرم طبیعی شده هزینم شد ۲۰ تومن. ول ...

میشه بگید مشکلاتتون چی بود؟  اقایون رو هم  میپذیرد؟منافی چطوره؟  شنیدم آقا نمیپذیره

میشه بگید مشکلاتتون چی بود؟  اقایون رو هم  میپذیرد؟منافی چطوره؟  شنیدم آقا نمیپذیره

من بینی قوس دارو کوتاه بود تنفسم خیلی بد. پره ها بالا پایین بود . دکتر اقایون قبول میکنه منتها ابان میاد ایران

سلام. کسی  بینی شو عمل بینی ترمیمی انجام داده؟من دوسال  عمل کردم اصلن  راضی نیستم.  بینیم همون سایز قبلیه دکتر خودم ترمیم انجام میده ولی میگم باز نزنه خراب کنه ،اگه  ترمیم کردین پیش کی رفتین؟ دکتر نصیبه رستمی بهم معرفی کردند ، گفتن کارشون خیلی خوب هست ، خواهشاکسی پیش ایشون عملی کرده بیان بگید

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز