قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بینی منوو چند سال پیش یه دکتره بدجور خراب کرد. دوستم گفت یه دکتره هست تو ونک اسمش ماریا مرادی ترمیمی هاشو خوب عمل می کنه حالا وقت گرفتم بعد عید برم پیشش
دکتر ماریا مرادی خیلی خوب جراحی ترمیمی بینی رو انجام میده . من همه کاراشونو دوست دارم . دخترخالمم پیشش عمل کرده فرم بینی اش خیلی خوب شده تنفسی هم مشکلی نداره
مل مل جون و دوستان دیگه یه سوال من مرداد92 بینیمو عمل کردم.دی پارسال هم دکتر تو مطب خودش برام سوهان ...
عزیزم شما دکترت کجای بینی رو سوهان کشید؟ یعنی فقط رو تیغه ی بینی رو؟ میخوام ببینم کناره های بینی رو هم میشه سوهان کشید واسه کسایی که بازم بعد از عمل استخون تیغه بینیشون پهنه؟