2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من دوشنبه هفته پیش مطب دکتر منافی بودم که هم نمونه ببینم هم یکی از بچه های ترمیمی سایتو که البته ایشونو ندیدم ولی موردای خوبی دیدم. یه خانم ترمیمی اومده بود از تبریز که 1 سال و نیم پیش با یه دکتر تبریزی عمل کرده بود خودش دکتر بود و میگفت از یه دکتر ایرانی توی آمریکا اسم منافی رو شنیده و اومده باهاش ترمیم کرده. 10 روز از ترمیمش میگذشت. توی عمل اولش پره هاش باز نشده بود ولی قوس به بینیش داده بود دکتره و منافی هم برای ترمیم از گوش راستش غضروف گرفته بود که من پشت گوش خانومه رو دیدم و نتونستم تشخیص بدم که غضروفی برداشته شده یا نه. آخه گوش که پشتش مثل صورت نیست هر لحظه جلو چشممون باشه تا بفهمیم غضروفی ازش برداشتن یا نه و معلوم باشه. خانومه راضی بود به نظر منم خوب شده بود با اینکه چسب داشت. یه خانوم دیگه رو هم دیدم که عکسش توی سایت دکتر منافی ترمیمیا هست و اومده بود بازم ترمیم که البته 4 سال پیش با دکتر منافی ترمیم کرده بود. میگفت اون زمان بینیم منهدم بود و دکتر از پشت گردنم برام پوست گرفته بود تا پره هامو درست کنه و دیگه بیشتر از اون جا نداشت تا غضروف بذاره و اینکه میگفت من راه میرم دکترو دعا میکنم که خیلی بینیمو بهتر کرده. به نظر من توی عکسش تو سایت دکتر منافی بعد از ترمیم دیگه مشکلی نداشته ولی نمیدونم چرا یه طرف بینیش رفته بود تو. شاید ورم بوده که بازم نمیدونم یا اینکه غضروف جذب شده. خلاصه راضی بود. نمونه عمل اولی هم اصلا ندیدم. در ضمن چون من توی عمل اولم پره های بینیم باز شده باید یه مورد ترمیمی از دکتر منافی مثل خودم ببینم که تا حالا ندیدم اونم جز سایتش که نمیشه کامل اعتماد کرد. اینارو گفتم برای کسایی که میخوان با دکتر منافی ترمیم کنن یا ایشون جزو گزینه ها هست. به هر حال دوستان به جز چشماتون به چیزی اعتماد نکنید. برید مطب بشینید نمونه ببینید.
بچه ها من اینستا ندارم یکى به اسم memul تو تاپیک جراحى بینى نوشته یه خانمه هست که با نخ لیف بدون جراحى بینى رو ترمیم میکنه دیگه نمیدونم چیه و چجوریه نگاه کردید به منم بگید laser_celine_skincare این آدرس اینستاگرامشه شمارشم گذاشته 02122638357
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
سلام بچه ها من مرمر 60 هستم فکر کنم 2 سال است که از ترمیم سومم با حافظی می گذره .من دوباره ناراضی هستم .متاسفانه هیچ کدوم از قولها رو عملی نکرد.من پیش تمامی دکتر های سایت رفتم .خدا می دونه کاملا صادقانه هم حرفهام رو اینجا گذاشتم.این متن رو برای دوستان می گذارم تا شاید کمکی بهشون بشه و مثل من بعد از 3 بار جراحی اینطوری ناراحت نباشن
خدایا ازت خواهش می کنم ایندفعه بینی دلخواه ام رو بهم بده .التماست میکنم
اگر بینی کوچک دارید سراغ منافی و بشارتی برید ولی اگر بینی تون بزرگه اصلا.من مطب علامه هم رفتم از اون نوبت عمل هم گرفتم چون بینی من بزرگه و نیاز به کوچک شدن داره ولی همون موقع دو تا از بچه های سایت که 3 ماه قبل باهاش عمل کرده بودن مشکل تنفسی پیدا کرده بودن.کسانی که موندن و شاید بتونن کاری بکنند البته بگم من از همه اینها بینی بار اول دیدم .نمی دونم اصلا ترمیم قبول می کنن یا نه ولی اگر کسی پیش اینها رفته و نمونه ترمیم دیده لطفا اطلاع بده
من از اینها نمونه عملی بار اول دیدم خیلی خوب بودن ولی نمی دونم ترمیم می کنند.همشون به خاطر پول دروغ میگن بعد هم میگن بینی ات راه نداد.
خانم مرمر من یکی از گزینه هام حافظی بود. منافی گفت دماغت خوبه دست نزن و اون صدرصدی که میخوای نمیشه. حافظی گفت انحرافتو درست میکنم و برات غضروف میذارم. یعنی حافظی قابل اعتماد نیست؟ دکتر زمانی چی؟