قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام دوستان من دو ماه پیش بینیم عمل کردم از همون روز که گچ بینیم برداشتم متوجه فرورفتگی استخوان بینیم شدم طوریکه به اندازه کف انگشت شصت هستش به دکترم میگم میگه درست میشه ولی هر روز که میگذره و ورم بینیم کم میشه این فرورفتگی بیشتر دیده میشه فکر کنم زیاد از حد تراشیده شده . میشه کاری کرد واسه بینیم عمل مجدد باید بشه یا تزریق غضروف عمل مجدد باعث بدتر شدن بینی نمیشه ؟ کسی چنین موردی دیده ؟
خانم فاطمه فکر نکنم خودش درست بشه احتمالا دکترتون بهتون دروغ گفته چون بعد از عمل بینی ورم داره و ممکنه بعدا بعضی جاهاش فرورفتگی پیدا کنه. برای ترمیم باید یه سال بگذره. البته درست کردن مشکل شما فکر نکنم برای جراحا زیاد سخت باشه
پس من دیگه کلا دکتر حافظی از لیستم خط خورد. منافی هم همینطور چون انقدر میترسه خرابکاری نکنه که یا قبول نمیکنه عمل کنه یا بعدا قول ده بیست درصد میده و بینی تغییر زیادی نمیکنه
آقای سینا موافقم. تو عمل بینی 50 درصد تبحر پزشک و 30 درصد بینی قبلت و 20 درصد شانست.منم هنوز گزینه خوبی پیدا نکردم متاسفانه .منافی به درد بینی های کوچک می خوره و خداییش برای اونها گزینه خوبی هست ولی برای ترمیم بینی که نیاز به کوچک شدن و رفع عیب داره نمی دونم کی خوب هست من که خیلی پرس و جو کردم
خدایا ازت خواهش می کنم ایندفعه بینی دلخواه ام رو بهم بده .التماست میکنم
خانم مرمر علامه میگن بینی رو کوچیک میکنه. البته من از نزدیک کاراشو ندیدم و از اینجا شنیدم ناراضی هم داره. البته سبک جراحی سلیقه ایه. اگر شما بینیتون فقط اشکالش بزرگ بودنشه به نظر من اون اشکال حساب نمیشه. من خودم شخصا دماغ بزرگتر برام جذابتره. حافظی هم به این دلیل تو گزینه هام بود که دماغ رو زیاد کوچیک نمیکرد. الان انقدر دماغ کوچیک و عمل شده زیاد شده که آدم خیلی وقتا یه بینی معمولی عمل نشده یا یه بینی که طبیعی عمل شده براش خیلی جذابتره. از دید من برای خانم ها هم بینی طبیعی و نه زیاد کوچیک جذابتره. بهرحال سلیقه ها متفاوته. من عکس بینیتون رو ندیدم ولی شاید حافظی بد عمل نکرده باشه و شما سبکش رو دوست نداشته باشید
مر مر خانم شاید شما حساس شدین و بینیتون بد نیست به نظرم بعضیا بینی طبیعی رو دوست ندارن و وقتی دکتر طبیعی عمل میکنه میگن خرابکاره این درست نیست واقعا اینجوری اسم یه دکتر خراب بشه خرابکاری یعنی تنفس بد یعنی سربالا شدن یا نوک تیز شدن بینی یا اینکه تیغه زینی شکل باشه حالا شما هم خداوکیلی راستس بگین مشکل بینیتون چیه تا اینجا دوستانی که دکتر حافظی رو مد نظر دارن درست راهنمایی بشن و یا اینکه از حافظی ترمیمای بد دیدین یا خیر
من قبلا عکس بینی ام رو اینجا گذاشتم.بینی ام قوس خیلی خیلی شدید داشت و نوک بسیار دراز و کج بود و یک فرو رفتگی هم در یک سمت اون وجود داشت بعد از عمل سوم اومد اون قوس رو پر کنه که 2 ماه اول خوب بود بعد دوباره فرو رفت .اون قسمتی هم که فرو رفته بود پیوند داده که این دفعه مثل زائده برجستگی اش کاملا مشخص هست .ارتفاع خیلی زیاد بینی ام رو هم نتونست کم کنه .من بعد از کلیسال زجر کشیدن ازبابت بینی ام فرق بین بینی بد رو با با بینی طبیعی متوجه میشم .
خدایا ازت خواهش می کنم ایندفعه بینی دلخواه ام رو بهم بده .التماست میکنم
من پارسال رفتم پیش حافظی گفت 10 تومن میگیرم و کلینیک هم دو سه تومن میشه. گفت کار ما تضمین نداره. من یه مقاله ازش دیدم یه دماغکه کمبود استخون و غضروف داشت رو خوب ترمیم کرده بود. البته این دکترا نمیان عکس خرابکاریهاشون رو بذارن. من یه مقاله از یه دکتر آمریکایی خوندم که نوشته بود به ایران سفر کرده و جراحای ایرانی زیاد رو بینی کار نمیکنن ولی دارن کم کم یاد میگیرن
بله بانو منیر درسته. من عکس کار اولی ازش دیدم خیلی خوشکل بود. راستی بانو منیر در مورد دکتر زمانی چیزی میدونید؟ کارهای سایتش بد نیست ولی من رفتم پیشش گفت موقع عمل تصمیم میگیرم چیکار کنم و یه کم سنش هم بالا رفته. ویزیتش رایگان بود.
قیمت هم بهم 4 تومن گفت که شامل کلینیک هم میشد که به نظرم قیمت پایینی بود میتونست بگه 7_8 تومن. البته من تا از نزدیک مریض دکتری رو نبینم بهش اعتماد نمیکنم