2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849538 بازدید | 9732 پست
بانو منیر جان... این چه حرفیه گلم... شما دارین به ما کمک میکنین من واقعا ازتون ممنونم... همین سجادیان که بینی منو خراب کرده قطعا بینی های زیادی رو مطابق سلیقه درآورده... این ما هستیم که تصمیم میگیریم به یه دکتر اعتماد کنیم یا نه و کار یه دکتر مطابق میلمون هست یا نه
life is too short...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه سپاکو جان من تا الان صد بار پیام خصوصی دادم هم به تو هم به بقیه دوستام اینجا ولی مثل اینکه ظاهرا نینی سایت پیامها رو نمیفرسته من شمارتو ندارم میخوام برای ترمیم و پیدا کردن دکتر باهات هماهنگ کنم اگه مایل بودی این ایمیل منه شمارتو بفرست اینجا smoosavi60@yahoo.com
سلام دوستان خوب.امیدوارم همه شما روزی برسه که راضی باشید از ترمیم. به قدری افسرده و نا امیدم که حوصله هیچ چیزی و هیچ کسی ندارم. شاید این اخرین پست باشه از طرف من. سارای که با خانم بشارتی نرمیم کردی دقیقا یادم میاد که بینیت خیلی بد بود وبعد از ترمیم کلی بهتر شده بود و شایدم عالی.... سارینا جان که با بشارتی عمل کرده بودی و راضی بودی. مادر عسل و عسل خانوم که راضی بودین از ترمیم. و... اسامی خاطرم نیست دوستانی که با منافی عمل کردین. مل مل که با امیری زاد ترمیم کرده بودی. مطمینم که مطالب رو پیگیری می کنید چرا هیچ کمکی به این دوستان نمی کنبن. چند بار باید با دکترای مزخرف این مرز و بوم عمل بشیم و هر یری هیچ چرا چرا چرا سارای و سارینا عسل سوری دلسا مل مل و.... که خاطرم نیست اسامیتون 3سال این تاپیک دنبال کردم و می کنم من و خیلیی ا مث من.
ثو رو به خدا حقیقت ها رم بیان کنین. و جو زده نشین 1ماه و دو ماه و سه ماه خیلی زوده برای نتیجه حداقل 6ماه برای ی بینی ترمیمی لازمه تا مشخص بشه نتیجه ی اولیش. و بعد از یکسال باز هم افت می کنه. و دکترای بی شعور و نفهم مدام دروغ می گن واسه پول. بارها بارها با روحیه اعصاب سلتمتی بیمارها بازی می کنن.
تایپ حروف وکلمات اگه اشتباه ببخشید گوشیم مشکل داره. ودر پایان دکنر های خرابکار اسلامی لاهوتی برزنجی ررمپا یحیوی و.... دوستایی که قصد ترمیم دارین تو رو خدا تصمیم عجولانه نگیرین. و ترمیمی ریر 6 ماه اصلا نمونه ی خوبی نیست. دیدم که می گم.
فرزام هم از دکترهای خرابکار ه مابقی خاطرم نیست. هروز این مطالب رو چک می کنم به امید اینکه بچه های قدیمی این تاپیک که ترمیم کردن بعد از 2یا 3سال حقیقت و بازگو کنن شاید جلوی بازار گرم دروغ دزدی دکترای نابلد و بی وجدان و دروغگو این کشور خراب شده گرفته بشه. به امید روزی که تمام همه مون یاد بگیرم دلسوز تر باشیم و راستگو