قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
تینا جون من دیگه عکس نمیزارم فعلا جو گروه ضد منافی شده اینا هر روز یکیو گنده میکنن ما هم آنقدر تو تاپیک تعریف شنیدیم از منافی،حالا اگه منم که کارم خوب شده میام میگم یه عده خوششون نمیاد میگن تبلیغه. آرمان اگه دکتر قبولت میکرد الان عاشقش بودی
رامان جان به خاطره بی حسی زیادی که تو عمل استفاده میکنن و یه سری از عصبایی که تو عمل قطع میشه طبیعیه واسه خیلیا پیش میاد ولی معمولا بعد چند ماه خود به خود به حالت طبیعی بر میگرده
دلسا خانوم چه ربطی داره دکتر منافی به من گفت بینیت خوبه من اسرار داشتم که ترمیم کنم بهم گفت پوسته بینیت پاره میشه اینجا کسی ضد منافی نیست ما فقط میام اینجا ایرادای که دیدیمو میگم که بقیهم بدونن منافی هنوزم دکتره خوبیه من نمیگم که بده
به به سلام علیکم حال بینی من خوبه حال بینی شما خوبه؟؟؟؟ باز هم که اینجا همش حرف د. منافی است! یه موقع از د. منافی بد نگیناااا جیززززززههههههههه..... ! آرمان جان این همه دکتر تحقیق کن حتما دکتر مناسب پیدا میکنی. نمیدونی چقدر بینی رو قیافه و روابط اجتماعی تاثیر داره. برخورد همه آدم ها یه جور دیگه شده با من... حتما پیشنهاد میکنم ترمیم کنید
رامان خانوم من و پسر عموم تو یک روز عمل کردیم تمام ایرادای که بر اثر ورم داشتم پسر عمو منم داشت مثلان یکی مشکلا همین سوراخ های بینی و پره های بینی بود 2تا چال بقل پره های بینیم بود خیلی تابلو بود انگار با دست گرفته بودی فشار داده بودی اون تا 70% رفع شد یعنی خودش پر شد سوراخهای بینیم یکیش دراز بود یکیش گرد هر کی میدید میگفت چرا سوراخ های بینیت انقدر کوچیکو بزرگه الان دیگه هیچ کس متوجه نمیشه خیلی بهتر شده جلویه اینه میرم پیدا نیست اما تو عکس کمی مشخصه نوکه بینیم خیلی تیز بود اونم تا حدودی برطرف شده ارتفاع بینیم خیلی کم بود اصلان بینی نداشتم چون اطراف بینیم خیلی ورم داشت با رفتن ورم ارتفاع بینیم بیشتر شد نوک بینیم بالا بود وقتی پایین تر امد بلندتر شد درضمن حالت چشمام خیلی بد شده بود اونم تا حدوده زیادی برطرف شده تا 2سال طول کشید همه اینا الان بینیم خوبه اما دوست دارم عالی باشه بخاطره همین به فکره ترمیم هستم منافیم دید چون من ریز بین هستم و زیبای واسم مهمه منو پیچوند گفت پوست بینیت پاره میشه برو پیشه همکارایه دیگه ببین اونا چی میگن
رامان من آمپول زدم به بینی ام تاثیر مثبت داشت هیچ عارضه جانبی هم نداشته تا الان اوایلل اون قسمتی که تزریق شده یه کم رنگش عوض میش و روشنتر میشه بعد برمیگرده چند ماه طول میکشه الان همه بینی من پوستش یکرنگه هیچ قسمت فرورفتگی ای به خاطر تزریق ایجاد نشده من بعد از عمل دو بار تزریق کردم
در مورد خط پره من تا دو ماه دو ماه نیم عین شما بودم یه طرفم خط پره داشت یه طرف نداشت بعد اون قسمتی هم که نداشت عین استخون سفت بود من هم دیگه قبول کرده بودم که تفاوت داره چون ورم که انقدر نباید سفت باشه منتهی از ماه سوم به بعد شروع کرد ورمش کمم شده و عین هم شدن الان هم خط پره هام عینننن همه
الان هم بینی من بعد از 14 ماه هنوز ورم داره خیلی چون هم ترمیمی بودم هم گوشتی منتهی من کلا آدم صبوریم یه مدت یه طرف بینی ام یه فرورفتگیهایی ایجاد شد که هنوز نمی دونم علتش چی بود انگار که موقع خوابیدن ورم یه جاش ورمش رفته باشه یه جاش نرفته باشه کلی هم غر زدم به خاطر اونها اما الان انگار اون قسمت را اتو کشیدن از صافی
الان هم بینی من بعد از 14 ماه هنوز ورم داره خیلی چون هم ترمیمی بودم هم گوشتی منتهی من کلا آدم صبوریم یه مدت یه طرف بینی ام یه فرورفتگیهایی ایجاد شد که هنوز نمی دونم علتش چی بود انگار که موقع خوابیدن ورم یه جاش ورمش رفته باشه یه جاش نرفته باشه کلی هم غر زدم به خاطر اونها اما الان انگار اون قسمت را اتو کشیدن از صافی
اولا که من از کسی اسم نبردم قابل توجه دلسا خانوم ولی خب همیشه گفتن حرفتو بزن بنداز زمین صاحبش خودش برمیداره دوما شما چیکار داری که جو تاپیک چه جوریه شما که انقدر راضی هستی بیا عکستو بزار بقیم استفاده کنن معمولا کسایی که ترمیم خوبی داشتن باید انگیزه بالایی داشته باشن برای گذاشتن عکس پس امیدوارم دیگه عذر و بهانه نیارید
آلمین کسی هم که ناراضیه باید عکس بزاره نه اینکه چند وقت یه بار میای اظهار نارضایتی میکنی اگه حرف میزنی با سند و مدرک بزن نه رو هوا. عکس من همه دیدن محض اطلاع جناب عالی قراره بعضی از بچه ها بیان مطب منو ببینن. در ضمن خیلی شبیه یه بنده خدایی حرف میزنی خخخخ. در ضمن نوبتی هم باشه نوبت امثال توست که عکس بزارن همیشه کسی که راضیه نباید عکس بزاره ناراضی ها هم باید عکس بزارن اینجا اومدیم به بقیه کمک کنیم چند تا آدم مثل تو پیدا میشن که از دکترشون و دماغشون ناراضین ولی فقط زبونی بدون عکس این بیشتر باعث گمراهی بقیه میشه.