2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان مشکل من اینه که چون بینیم کوچک شده پوست اضافه بینی‌ یه کوچولو رفته سمت چشمم البته یک طرف صورتم، آیا با ترمیم و بزرگ کردن بینی‌ درست می‌شه و پوست به حالت اولش بر میگرد
دلسا جان مبارکت باشه تغییراتت کاملا محسوس و مثبته. ایرادای قبلیت دیگه اصلا وجود ندارن. دکتر منافی بینیتو خوب ترمیم کردن. انحراف بینیت کاملا از بین رفته. قوس بینیتم کمه و خوبه. از روبرو حفره های بینیت یک سایزن. فقط عکس قبل از عملتو یادمه سوراخای بینیت یه سایز نبود و کلوملات یک طرف انحراف داشت. لطفا اگه میشه عکس از حفره های بینیتم بذار. آخه منم سوراخای بینیم به خاطر انحراف کلوملام یک اندازه نیست. میخوام ببینم دکتر منافی از پس یکجور کردن سوراخای بینیت براومده. اگر عکس نیمرختم بذاری ممنونت میشم. امیدوارم رفته رفته بینیت زیباترم بشه. بازم مبارکت باشه.