2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسا جان دکتر منافی از کلوملات فقط باز کرد دست به پره های بینیت که نزد؟ جای کلوملات به نظرت می مونه یا نه؟ از دکتر در این مورد پرسیدی؟ دلسا جان اگه عکس قبل عملتو دوباره بذاری بهتر میشه تشخیص داد. خیلی کمک میکنه.
ممنون از همه دوستان. بازم میگم تو عکس کامل پیدا نیست. پدر من خیلی سخت پسنده ولی دیشب که بینی مو باز کردم خیلی پسندید گفت کلا یه بینی دیگه شده مامانم که گریه ش گرفته بود همینطور همسرم خیلی راضیه. امیدوارم که همه دوستان بتونن دکتر مناسب بینی سونو پیدا کنن. در ضمن سارا جان دکتر به پره های بینی م دست نزد. راستش خواهرم که یه ماه پیش با دکتر منافی عمل داشت کلوماش خوب شده قاعدتا برای منم خوب میشه.
دلسا جان واقعا بینیت تغییرات زیادی کرده. نوکش گرد شده. قوسش کم شده. حفره های بینیت یکی شده. اما سر بینیت ورمش زیاده بخوابه بهتر میشه. فقط دلسا جان یه ماه دیگه هم عکس بذار. منم یکی از دکترای مد نظرم دکتر منافی هست واقعا عکسات بهم خیلی کمک میکنه.
ساعت دو و نیم رفتم اتاق عمل ساعت هشت و نیم تپ بخش بودم شبم نگهم داشتن چون ترمیمی بودم. از گوش راست غضروف گرفت. دیشب که دقت کردم از بالای گوش دور تا دور پشت کوش بخیه داره میگم ساید از فاشیا هم ااستفاده کرده باشه. نفر سوم بودم ااصلا کبودی نداشتم