2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849528 بازدید | 9732 پست
مرسی سمیرا جون عزیزم شما مشکلی که براتون پیش اومده چی هست و چه دکتری را پیشنهاد میکنید برای این می پرسم که انتخاب هامون یکی هست و سلیقمون یکی هست
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلم اول تنفسی، دوما، زشت بودن و بی‌ فرم بودن بینی‌، من بهت پیشنهاد می‌کنم یه سر کارهای دکتر ابینه رو تو اینستاگرام ببین اگه کار بینیت زیاد نیست، اما اگه زیاده که امیرزاد ، منافی و بشارتی ترمیم کارهای خوبی‌ هستند
مرسی عزیزم من کمی مشکل تنفسی دارم ولی در درجه اول بینیم کمی از روبرو تپل هست دوست دارم ظاهر زیباتر و قلمی تر داشته باشه
وای من دو تا از منشی هاش را دیدمد تا حدودی منصرف شده بودم از نظر شکلی و نامتقارنی و اینکه بسیار کوچیک شده بودن البته چندتا دیگه از نمونه کاراشون هم دیدم همینطور بود ولی مردد بودن برای این بود که همشون ترمیمی بودن و برای بار اول کاری ندیدم
عزیزم دکتر منافی تو گالریش اکثرا سایزشون تغییر نکرده ولی دکتر ابیانه عالی بود تا همین دیدن گالری تا برم مطب و دکتر امیر زاد و بشارتی هم سایت ندارند ممنون میشم اگه دارین برام بزارین اینجا