2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849480 بازدید | 9732 پست
ممنون بانو منیر جان . الهــــــــــــــــــــــــــــی آمیــــــــــــــــــــــــــــــن لاوین جان ممنون ازت د . بشارتی یکشنبه سه شنبه کلینیگک گاندی هست 88797375 ندولی جان راست میگی ؟؟؟؟؟؟ خدا خیرت بده واقعا اصلا انگار نور امید تو دلم روشن میشه . خیالم راحت تر میشه . از بس دکتر هایی ک رفتم ترسوندنم از راه عمل و نتیجه ک هر چی دارم ب عمل نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه من واقعا از عمل و بیمارستان و .... نمیترسم . این بار هم برم اتاق عمل اگر زنده بیام بیرون ششمین باره (ب دلایل مختلف ) از اتاق عمل سالم اومدم بیرون . ولی استرسم از اینجاست ک دفعه دوم هم ک واسه بینیم با کلی امید رفتم ب امید درست شدن بینیم ، بیرون اومدم دیدم دنیا انگار تموم شده برام . نمیخوام اون اتفاقات تلخ مجدد برام زنده شه ممنونم ازت ندولی عزیز . ای خدا ب حق همین شب های عزیز برای همه دعا میکنم بهترین اتفاقات زندگیتون خصوصا تو این برهه پیش بیاد . الهی آمین
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
ستره جان ببخشید من نمیدونستم . مریمی راست میگه بینیت ظریف کاری شه خیلی خوب میشه . الان در موقعیتی هستی ک دیگه ب نظرم عین من پیوند بافت حداقل نمیخوای بنابراین زیاد نگران نباش . من نمیدونم تو ترمیم قلمی و ظریف میشه در اورد یا نه . اما چیزی ک اطلاعاتم بهم میگه اینه ک چون دقت ترمیم بالاست بینی رو کم ریسک و بدون دستکاری بالا عمل میکنن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه من : دکتر کلانتر هرمزی : بعید میدونم اصلا ظریف کاری کنه چون بینی های اولیه اش هم کلی فوق طبیعیه . دکتر رزینا بشارتی زاده : کلا ایشونم طبیعی کارند . ترمیمی ها ک ازش راضی اند اولیه ها هم طبیعی و راضی هستن . دکتر منافی : من خودم هم از کار اولیه و هم ترمیمیش خوشم اومد هم نیومد تو تاپیک های نی نی سایت هم ناراضی داره ک یکیش خانم هستس هست ک باهاش ترمیم کرده اما چون سایز بینیش رو دست نزده ناراضیه . توی اولیه هم خانمی ب نام نیکی نیکان عزیز هست ک ما عکسشو دیدیم خیلی خوب و عالی شده بود و همه هم خوششون اومد . دکتر امیری زاد : انتخاب خودم و سفارش پزشکانی ک راهنماییم کردن . کلا طبیعی کارند . در مورد ظریف کاری بعید میدونم ازشون . برایمن پیوند بافت از گوش و غضروف از دنده در نظر دارند . دکتر عباس زاده : یک مورد شنیدم توی عمل اولیه خیلی راضی بوده . من اصلا برای ترمیم خودم حاضر نیستم با شیوه ایشون عمل کنم . اگرچه میگفتن تنها کسی است ک میتونه گره کارتو باز کنه . اما نشد دیگه . من نمیتونم 20 روز پوست سفید مچ تا آرنج دستم ب بینیم وصل باشه ک آیا نتیجه بده یا نه و آیا عفونت کنه یا نه ؟ دکتر امامی : پزشک با شخصیت و وقت گذاری هستن. شیوه عملشون برای من برش هر دو طرف خط خنده برای پیوند به بینیم بود . انتخاب این شرایط رو بر عده ام گذاشت ک اگر نمیتونی این شرایط رو تحمل کنی پیش من عمل نکن . دو تا از مریض های عملش رو دیدم و راضی بودن . دکتر کامران اسعدی : در بیمارستان محب حضرت فاطمه تو یوسف آباد مریض ها کلا ازشون راضی بودن . برای من برای پیوند بافت باید دستگاه یا زیر گلو یا داخل پیشانی بذارن تا پوست عین بادکنک باد کنه و اون پوست رو پیوند میزدن . رد شدند .
ستاره جان پیام بالا رو برای شما نوشتم ک هم بدونی عملت راحت تره و هم از شرایط با خبر شی . من بعد عمل با دکتر امیری زاد اگر خدا بخواد و بتونم بیام اینجا تجربمو میگم ک با خیال راحت تر انتخاب کنی
رایا جا اولا عمل های د . سجادیان شنیدم طبیعیه ثانیا معلومه ک هنوز بزرگه چون ورم داره ثالثا بدلیل شرایط متفاوت بدنی و نقاهت و .... ورم تا دو سال ممکنه طول بکشه
مل مل جون و دوستان دیگه یه سوال من مرداد92 بینیمو عمل کردم.دی پارسال هم دکتر تو مطب خودش برام سوهان کشید تیغمو ویکمم پره هامو جمع کرد. تا چند روز اول حس میکردم بهتر شده.یعنی بینیه من ورم داره؟ اصلا با این شیوه بدون بیهوشیم ورم داره؟ چون الان بینیم پهنه ضمننا دکترم که بدون بیهوشی داشت سوهان میکشید هی به دستیارش میگف ببین چه پوست کلفتی داره اصلا اسپیس نمیده . تو آینه که نگاه میکنم زیاد ناراضی نیستم ولی وای از وقتی که عکس میگیرم. یه سوال دیگه هم دارم. من قسمت بالایی بینیم مخصوصا یه سمتش اونجایی که داره به صورتم میرسه پهنه.وهمینم باعث شده بینیه من پهن به نظر بیاد .دکترخودم زیاد بینیو دست نمیزنه اصلا.آیا دکتر دیگه این استخوان منتهی به صورتو برا من تراش میده؟ آخه انگار بیشتر جز صورتمه تا بینیم.اما کلی تاثیر گذاشته رو شکل بینیم.
وااااااای سوهان ؟ بدون بیهوشی ؟ چ جوریه ؟درد داره؟ ندولی جان من استخونی ک از بینیم ب صورتم میرسه پهن شده چون اصلا سرجاش نیست و بد جایی جوش خورذه باید بشکنن دوباره ا بندازن . ولی شما رو نمیدونم شاید واقعا استخون صورتته . دیگه باید تا الانم بینیت ورمش از ببین رفته باشه. نمیدونم چی بگم ؟نهایتا دیدی واقعا غ عادیه ی ویزیت پیش ی کتر برو ولی زیادم حساس نشو
آره مل مل جون بدون بیهوشی خیلی بد بود. خیلی.انگار داشت مغزمو سوهان میکشید. انقد درد کشیدم.الانم هیچی. ببین دکتر من از اون دکتراست که بینی فابریکو فقط یه تغییراتی میده ومن واقعا اشتباه کردم رفتم پیشش اما خود دکترم به من قبل عمل اطمینان داد که کوچیکش میکنه اما نکرد حتی یه سایزم بینیمو کوچیک نکرد. فقط یه مقدار کجیشو از روبرو گرفت. عوضش بینیم از روبرو پهنتر از قبل عمل شد. خلاصه اصلا از دکترم راضی نیستم.به خصوص اینکه تازگیام شنیدم همه کاراش داره به ترمیمی میرسه. خلاصه چی فک میکردمو چی شد.خخخ ولی این استخوان بینیمه. فعلا عجله ندارم برا عمل.فقط میخوام خوب دکترا رو بشناسم. تا دو سه سال آینده عمل کنم
میدونی چی عصبانیم میکنه؟ اینکه دکتر برا من اصلا مایه نذاشته بود طوریکه تیغه بینیمو حتی درست تراش نداده بود ومن مجبور شدم اینهمه درد بکشم بعد یه سال. برا کاری که خیلی راحت دفعه اول میتونست انجام بده.
دوستانی که برام ایمیل می فرستید بهتون دسترسی ندارم بیایید اینجا درخواست دوستی بدین که بتونیم باهم حرف بزنیم. تو ایمیلم معلوم نیست که پیغام مال کیه؟ اینجا هم من نمی تونم پیداتون کنم. شما درخواست دوستی بدید بهم.
ترمیم با دکتر سامی