2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849480 بازدید | 9732 پست
مریمی مرسی از توضیحت، سامی هم جزو ظریف کارها بود یه زمان ولی خوندم میگن اخیرا عوض شده مدلش و دیگه زیاد ظریف نی، عکستو بهم نشون میدی؟ شما کی عمل شدی؟ مل مل عزیزم کلی مرسی از اطلاعاتی که دادی، یعنی این دکترهایی که میگید طبیعی ان مثل منافی و امیری زاد یعنی بزرگ نگه میدارن بینیو؟؟. اخه طبیعی بودن که فاکتوره خوبیه منم طبیعی میخوام اما ظرافت بینیم بیشتر شه و عیبهااش مخصوصا رفع شه، اخه با سایز بینیم خیلی مشکل ندارم،. علامه هم فک کنم برا من خوب باشه یه سر بزنم ، اخه بینی تا ظریف نشه که صورت دختر ملاحتی پیدا نمیکنه بینی بزرگ خوب نیس اونم برا صورتهای کوچیک، نه به اینکه بعضی مثل بانو منیر انقد کوچیک میکنن نه به اینها، ولی این سوالمو خواهشا جواب بدید امیری زاد یا منافی که میگید طبیعی ان یعنی بزرگ میمونه و به سایز دست نمیزنن؟. مثلا مثل هستس جان؟؟. اخه جالبه نمونه ترمیمی که من از منافی دیدم خیلی ظریف بود شاید بینیشو قبلش کوچیک کرده بودن نمیدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریم جون من اومدم مطب سامی رفتم اما نمونه ترمیمی ندیدم زیادم از مشاوره با دکتره خوشم نیومد پیش ابیانه رفتم اونم خیلی تعریفشا شنیدم اما سایز دماغا کوچیک نمی کنه اما کاراش کاملا قرینس علامه بهم نوبت نداد بشارتی هر چی زنگ زدم مطبش جواب نداد رفتم مطب محبوبی راد بعضی دماغا واقعا کوچیک بودن که دیگه خیلی غیر طبیعی بود اما خودشون خواسته بودن که تا اونجا که می تونه دمتغا کوچیک کنه باهاش مشاوره شدم گفتم من می خوام دمتغم فقط یکم کوچیک بشه تیغش صاف تمیز بشه طبیعی می خوام باشه گفت عکس نشون بده واست همونا در میارم
ندولی جان واقعا متاسفم از اینکه این اتفاق افتاده .دلم ریش شد اصلا صدای سوهان من میمیرم وقتی میشنوم چ برسه اونم تو بینی ان شائالله ی دکتر بهتر برای ترمیمت انتخاب کنی رسپینا جون چی شدی آخه ؟چند وقت از عملت میگذره ک یکی دو ماه دیگه میخواد ترمیمت کنه ؟ کمتر از 6 ماه دست نزنیااااا ....با دکتر های دیگه هم مشورت کن خواهشا رایا جون بینیت خیلی حالاحالاها ورم داره زیر یکسال ب خودت ایراد نگیر ستاره جون بستگی ب بینی داره ب نظرم این دکترا میدونم ک ساختار ظاهر رو زیاد دست نمیزنن اما طبیعی حدودا بدون عیب در میارن .... ظریف کاری من منظورم اینه ک فانتزی نیمه فانتزی عمل نمیکنن من تو مطب د. منافی ی خانم اولیه دیدم ک بینیش خیلی خیلی بزرگ یبود و چون فکشم عقب بود خیلی بیشتر ب چشم میومد . دو تا خانم ترمیمی دیدم ک ظریف بودن البته یکیش تیغه نداشت و گذاشته بود براش یکی هم بافت و غضروف پیوند خورده بود ک من از فرم و حتالتی ک براش دراومده بود فکر میکردم تازه اومده ترمیم کنه ...!!! البته بنده خدا میگفت الان از قبلم خیلی بهترم همیشه باید قبل و بعد رو با هم مقایسه کرد
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
ندولی جان واقعا متاسفم از اینکه این اتفاق افتاده .دلم ریش شد اصلا صدای سوهان من میمیرم وقتی میشنوم چ برسه اونم تو بینی ان شائالله ی دکتر بهتر برای ترمیمت انتخاب کنی رسپینا جون چی شدی آخه ؟چند وقت از عملت میگذره ک یکی دو ماه دیگه میخواد ترمیمت کنه ؟ کمتر از 6 ماه دست نزنیااااا ....با دکتر های دیگه هم مشورت کن خواهشا رایا جون بینیت خیلی حالاحالاها ورم داره زیر یکسال ب خودت ایراد نگیر ستاره جون بستگی ب بینی داره ب نظرم این دکترا میدونم ک ساختار ظاهر رو زیاد دست نمیزنن اما طبیعی حدودا بدون عیب در میارن .... ظریف کاری من منظورم اینه ک فانتزی نیمه فانتزی عمل نمیکنن من تو مطب د. منافی ی خانم اولیه دیدم ک بینیش خیلی خیلی بزرگ یبود و چون فکشم عقب بود خیلی بیشتر ب چشم میومد . دو تا خانم ترمیمی دیدم ک ظریف بودن البته یکیش تیغه نداشت و گذاشته بود براش یکی هم بافت و غضروف پیوند خورده بود ک من از فرم و حتالتی ک براش دراومده بود فکر میکردم تازه اومده ترمیم کنه ...!!! البته بنده خدا میگفت الان از قبلم خیلی بهترم همیشه باید قبل و بعد رو با هم مقایسه کرد
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
آرزو جون من بینیم قبل عمل قوز نداشت. اما بعد عمل تیغمو برام چین چینی کرده بود. عین یه قوزه بلند.طوریکه از سه رخم کاملا ضایع بود. همش با خودم فک میکردم به فرض پوست بینیم ضخیم.اما نمیتونست تیغه استخونیو تراش بده صاف دربیاره. آره بی حسم کرد.خیلی بد بود. انقد ترسیده بودم که اصلا اصلا چشامو باز نکردم.اگه باز میکردم چشامو سنگکوب میکردم. فقط داشتم صلوات میفرستادم پشت سرهم.طوریکه دکتره هم میشنید صدامو. خدا خدا میکردم زووود تموم بشه. کاملا هوشیار بودم. سوهان که میکشید مغزمم درد میگرفت. الان گریم میگیره همشم به دستیارشو به من میگفت چقد پوستت کلفته.