2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849480 بازدید | 9732 پست
محیا جان ممنونم از دعای خیر شما و بقیه بچه ها . واقعا ناراحت شدم ک شما هم اتفاق خوبی برات نیفتاده . عزیزم نگران نباش صبر کن هیچ موردی نداره . خدایی نکرده شما اتفاقات بدتر رو در نظر بگیر . چون یک بار عمل کردی خیلی شانست از من بیشتر ک خیلی بهتر شی عزیزم . ب خودت روحیه بده بابا. بینی منو میدیدی تو اون تاپیک ک با دماغاتون گردو میشکستید بابا . صبر کنید بذارید من برم با د . امیری زاد عمل کنم ....برامم دعا کنید .... اگر خوب شد همتونم برید اونجا . فقط صبر کنید .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانو جان خدا فقط ایندفعه بهم صبر بده بتونم تحمل کنم بلکه بیشتر . از دوماه ب اونور کم کم شروع میشه ب ایجاد تغییرات . 100% کلی ورم دارم تا یه تغییری بخواد بشه اما همین که تنفسم باز شه و سوراخای بینیم از این حال بهتر شه جای شکرش باقیه . ولی نتیجه مطلوب پایه اش یکساله دیگه . ممنوم عزیزم ... خوب همودرک میکنیم . دیروز شما فردای منه
آقا پیمان بابا بیخیال بینیت مردونس و روی صورتت نشسته کاملا من داداشم بینیشو عمل کرد.الان یه بینیه بی نقص داره امااااااااااااااا.به صورتش نمیاد.بینیه قبلش با اینکه ایراداتی داشت اما بهتر بهش میومد واس یه مرد اصلا جالب نیس بینیه ظریف .اونم مردی که صورتش مردونس وبی ظرافت
ممنون بانو جان ....فقط 8روز دیگه با این بینی زندگی میکنم و روز نهم 1 تغییر بزرگه برام . باورتون نمیشه نمیدونم چطور شد با د . امیری زاد اوکی کردم . من تصمیم قطعی تا قبل عید رو د. منافی داشتم و اصلا هر وقت میگفتن بهم بابا پس کی عمل میکنی عین بازی عقب مینداختم و برام عمل جدی نبود . نمیدونم چرا ؟ حالا هر چی نزدیک تر میشم بیشتر انگار باور میکنم قراره عمل شم . هنوز انگار 23 تیر برام یه شوخیه !!! اصلا فکر نمیکردم یهو در حال تردید انقدر مصمم شم . سپردم ب خود خدا .... یاعلی مدد .

سلام دوستان..بانو منیر جان من نتونستم عکست و ببینم امکان این هست که عکس و دوباره بزارى لطفا؟من اصلا عکسى از نمونه پیوند پوست به پره بینى ندیدم فقط شما هستى که میتونم ببینم
مل مل جون من یکی از دوستام سال 88 پیش امیری زاد عمل کرد. خودش و خواهرش خواهر دوستم پزشک بود.استادشون امیری زاددو معرفی کرده بود. بینی دوستم گوشتی بود و کاملا افتاده دوستم بعد عمل قیافش از این رو به اون رو شد. ایشالا عمل خوبی داشته باشی عزیزم
بانو منیر جان مرسى ازت...اصلا هیچ جاى بخیه و برش روى پره ها نیست یک دسته قبل از پیوندم همینطور بود؟ فکر مى کنم پوستتون خیلى نازکه..خط بخیه من کاملا مونده و با یک نگاه میشه متوجهش شدد از پایین کنار سوراخ بینى تا بالاى پره ها کنار گونه حالت گرد برش خورده..با این حال پره بینیتون هنوز کوچیکه، چقدر بزرگ تر از قبل شده؟
چه ها راجبه عکسای من نظر ندادین؟. برایبینی من کی بهتره؟. ظریف شدن خیلی برام مهمه و برطرف شدن پهنی تیغه بالاش،. نظر بدید دیگه دوستانم،. مل مل جان من ٥ ساله عمل کردم تازه نیس، دیگه همینجوری مونده بینیم
setareh بینیت ظریف کاری میخواد. اگه اصلا نمی تونی باهاش کنار بیایی یه وقتی بگذار دکترایی که بچه ها ازشون اسم بردن رو برو و ازشون بخواه نمونهایی شبیه خودت بهت نشون بدن. کسایی که تو این تاپیک ازشون نام برده شده: دکتر منافی ، علامه، امیری زاد، بشارتی و تنها ترمیمی دکتر سامی هم من هستم. خلاصه کنم برات همه ای دکترا موافقین و مخالفین خودشونو دارن. پزشکای دیگه ای هم هستن که من شاید از قلم انداخته باشم.
ترمیم با دکتر سامی