2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
سلام به همگی دلم برای نی نی سایت تنگ شده بود خیلی وقت بود تاپیک ترمیم سر نزده بودم تا جایی که تونستم پیاماتونو خوندم فکزکنم فقط بانو منیر منو یادش باشه ------------------------------- واااااااااااااااااااااااااااااااااااای بانومنیر چقدر بینی ت خوب شده یعنی خیلی خوبه خیلی من که خیلی خوشم اومد خیلی تمیزه مبارکت باشه ----------------------- مل مل جان عزیزم من تا جایی اطلاع دارم از مشکلت دورغ نخوام بگم یه روز سر افطار واقعا برات دعا کردم یه دکتر خوب پیدا کنی و یه عمل خیلی خوب داشته باشی و الان اومدم دیدم 23 م با دکتر امیری زاد عمل داری واست آرزوی موفقیت میکنم و روز 23م برات یه عالمه دعا میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم بعد مدت ها برم تاپیک جراحی بینی 3 ولی خب دیگه بیخیال اون تاپیک شدم چون واقعا سر زدن به اون تاپیک یکم آرامشو بهم میزنه خدایی نکرده نه که حسودی کنم به کسایی که عمل کردن نه بخدا فقط جون اونجا همش از دکترای تهران حرف میزنن من اعصابم خرد میشه که چرا تهران عمل نکردم من 4 ماه پیش بینی مو عمل کردم و اصلا راضی نیستم نه که ناشکری کنم نه واقعا روزی هزار دفه خداروشکر میکنم که زنده و سالم از اتاق عمل اومدم بیرون ولی خب از طری هم پشیونم واقعا عمل بینی منو تغییر داده 4 ماه که خواب و خوراک ندارم به خاطر همین اومدم اینجا چون فکرکردم که شما میتونید کمکم کنید
چون اکثر کسایی که میان اینجا همه دیگه حداقل یه سال از عملشون گذشته خواهش میکنم منم مثل بقیه کمکم کنید حالا سوالم اینه که با عمل ترمیم میشه تیغه بینی کلفت کرد من الان یک سوم بالایی بینیم خیلی نازک شده و در مورد دوسوم پایینی حرفی نمیتونم بزنم چون خودمم معتقدم که ورم داره حالا تیغه بینی شما میدونید چه طوری میشه کلفت کرد؟؟؟؟
راستی من اصلا نمیدونم تیغه بینی م نازک شده یا کلفت از روبه رو که نگاه میکنم شاید عرض تیغه بینیم 6 میلیمتر باشه ولی وقتی واسه چندثانیه عینک آفتابی میزنم جای عینک میمونه رو تیغم حالا شما میتونید تشخیص بدید که تیغه بینم نازک یا کلفت؟؟؟ تروخدا هرکی میدونید جواب بده من واقعا روحیه درستی ندارم کمکم کنید خودمو پیدا کنم
بانومنیر ممنون که جواب دادی والا اگه من برمیگشتم به عقب هیچ وقت عمل نمیکردم نه که دکترم بد بوده باشه و بخوام برم پیش یه دکتر دیگه نه من بعد عملم فهمیدم که عمل بینی همش شانسه و من چون آدم بدشانسی ام پیش هرکس دیگه ای میرفتم دماغم بد میشد نگران که هستم بانو منیر مگه میشه نباشم ممنون که دکترا رو معرفی کردی
آره میدونم حالا من دوسال صبر میکنم که اگه پره های بینی مم ایرادی داشت خدایی نکرده ایرادش در بیاد فقط از الان نگران اینم این دوسال چه حوری باید سرکنم خیلی بعدع یه نفر تو سن این سن اینقدر خودشو ببازه
من دو سال پیش کرمانشاه پیش یه دکتر تازه کار عمل کردم بینیم اصلا تغیر نکرده یه فرو رفتگی کوچیک هم رو بینیم ایجاد شده که باعث شده بینیم کج به نظر برسه با دکتر سجادیان تو فیسبوک صحبت کردم عکس های سایتش رو دیدم ظاهرا کارش خوبه میخوام نظر دوستان رو بدونم ایم عکس صورتم از رو برو http://uupload.ir/files/6qi_20150703_115826.jpg
تو این عکس فرو رفتگی بینیم معلومه.فرو رفتگی بینی من با دقت و بیشتر تو عکس دیده میشه تو عکس بینیم کج نشون داده میشه ولی خیلی تابلو نیست باید رو بینیم زوم بشه تا کجی بینیم مشخص بشه کلا بینیم زیاد تغیر نکرده میخوام این باره پیش یه دکتر خوب عمل کنم نمیخوام کارم به عمل سوم برسه فک کنم کار بینیم راحت باشه چون استخوان بینیم زیاد دست کاری نشده و پرهای بینیم هم بخیه نخورده آپلود عکس
به نظر من هم اصلا بینیتون ایراد نداره که هیچ خیلی هم خوبه و به صورتتون میاد. الکی حساس شدی. بعد یه ذرررره مشکل تو صورت آقایون اصلا به چشم نمیاد. به نظر من بی خیال عمل بشین و با پولش برین خوش بگذرونین
نانا جان من پیامتو هنوز دریافت نکردم . مجدد برام بفرست . ستاره جان صبر کن عزیزم تا 6 ماه ی خرده باد و ورم بینیت بخوابه بعد کم کم کاندیداتو برو و ببین . عزیزم روحیتو از دست نده بینی من خیلی افتضاح بود .من همش با ماسک و چسب میرفتم . اما آخه تا کی ؟ خیلیا وضعیت و مشکلات وخیم تری دارن . بچه های جراحی بینی عکس منو دیدن و واقعا ترسیده بودن .میتونی بیای بپرسی در برابر من شاهکاره فعلا بینیت . حالا دیگه با چشم باز دقت کن و صبر کن ورم هات بخوابه و ایرادات بینیت کامل معلوم شه .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .