2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849485 بازدید | 9732 پست
بانو منیر جان توی این عکسی که گذاشتی بینیت خیلی خوبه فقط اگر یه کوچولو ارتفاعش بیشتر بود بهتر میشد ولی مطمئنم به مرور زمان باز بینیت پایینتر میاد و خیلی عالی میشه. مبارکت باشه. خیلی خوشحال شدم که بعد از اون چند سال اذیتی که شدی دیگه همه چیز به خوبی تموم شد. امیدوارم واسه من و بقیه هم این اتفاق خوب بیفته تا پرونده بینیمون به خوشی بسته شه. آقای صیدی این دکترها میتونن بهتون کمک کنن: دکتر منافی - دکتر کلانتر هرمزی البته به حرف من مسلما بسنده نکنید. برید مطبشون بشینید نمونه ببینید با بیمارا صحبت کنید تصمیم قطعی رو بگیرید. باز هم دکترای دیگه ای هستن بیشتر خودتون تحقیق کنید. ولی واقعا بینیتون خیلی کم کاره اصلا مشکل حادی نداره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رومیصاجان عکس اول مال قبل عملم هست کل بینیم ایرادبود عدم تقارن قلمبگی نوک گودی روی تیغه بیینیو.... سپاکوجان با علامه ترمیم کردم عکس دوم هم مال سه هفته بعد عمل ممنون مریمی جان نه عزیزم عکس از روبه رو هست تازه خیلی سربالاتر بود اومده پایین دکتر گفت باز میاد پایین. ممنون مل مل جان خواهش میکنم عزیز من از گوش پیوند غضروف داشتم .
بانو منیر جان مرسی ازینکه عکستونو برامون گذاشتین اینکه انقد مرتبه و چاله چوله نداره وصافه واقعا عالیه، یقول بچه ها همون ارتفاع یکم بیشتر بود دیگه هیچ بحثی نداشت، چون پشت لب بلندی دارین، تبریک میگم بهتون و خوشحالم که راحت شدین، بینی قبل عملتونم کوچیک بود؟ بچه های عزیز نگفتین عمل های سامی در چه حاله عیب داره یا نه ترمیماش؟
سلام بچه ها.کسی دکتر سعید فرحی رو میشناسه؟بابل؟من خودم مشهدم اما تعریف این دکتر رو شنیدم بینی من ترمیمیه اگه کسی تا حالا عمل کرده پیش این دکتر منم راهنمایی کنه.به نظرتون اخر مرداد عروسیمه ورمش و کبودی زیر چشمم تا اون موقع رفع میشه؟
بانو منیر عزیز بینیت خیلی خوب شده نسبت به چند ماه قبل خیلی خیلی قشنگتر شده . ستاره جان بینی شما ظریف کاری میخواد منافی گزینه خوبی برای شما نیست . من خودم اواخر بهمن با منافی ترمیم کردم و ناراضیم .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دقیقا همینطوره که میگید ، بینی من فاجعه نشده اما شبیه بینی درست حسابیم نی، بینی خودم ازین صاف و ظریفتر بود الان هیجاش مرتب و ظریف نی، بالاش که پهنه ، قوسش که عجیب غریبه، من ظریف کاری میخوام قشنگ، کی خوبه به نظر شما؟ میگفتن سامی ظریفه کاراش اما اخیرا فرق کرده، اینجوریه؟