2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست
بزارید یه اطلاعاتی از چیزی که برام مهمه بگم شما راهنمایی کنید،. من. کلا ظریف میخوام کوچک شدن سایز برام مهمه اما نه عروسکی، دوم اینکه دکتری که به اون استخوان بالای بینی بین دو چشم حتما دست بزنه چون برای من از بینی اولمم کلفت تر شد با عمل اول نمیدونم چرا ورمم نیست ثابت مونده، تا جایی که دقت کردم دکترها به اون تیغه بالای بینی دست نمیزنن،. بینی فعلیم افتضاح نیس اما چون واقعا خودم بدم میادو نیمرخ بدی پیدا کردم میترسم باز ریسک بشه با اینکه زیاد مشکل دار نی
سلام دو سال پیش دماغم رو پیش یه دکتر اماتور و تازه کار عمل کردم دماغم هیچ تغیری نکرد الان یه فرو رفتگی هم رو دماغم به وجود اومده که تو عکس دماغم رو کج نشون میده.میخوام دوباره عمل کنم نظر شما چیه دوستان http://8pic.ir/images/3e12ugnfdynpmcts9r0a.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم عکس دماغم از بغل هیچ کس باور نمیکنه بینیم رو عمل کردم حتی نزدیکترین دوستانمم نفهمیدن عمل کردم از بس تغیری نکرد http://8pic.ir/images/eykdox6dmpn4iwsgjneq.jpg میخوام با دکتر امیر سجادیان دوباره عمل کنم نظر شما در باره دکتر سجادیان چیه؟
بچه ها این لینک یه برنامه ی اندرویده که میشه باهاش میلیونها چهره درست کرد. مثلا میتونید چشم و ابرو و لب و فک خودتونو پیدا کنید و در انتخاب بینی ببینید کدوم بینی به صورتتون میاد . اجزا صورت رو میشه بالا پایین کرد. و حتی عرضش رو کوچیک و بزرگ کرد. خیلی خوبه‏«چهره نگاری» را در بازار اندروید ببین: http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.shegerdha.chehrenegari
دوستان غیر از هستس که الان با منافی ترمیم کرده و میگه تغییری نکرده مگه الان منافی ناراضی دیگه ای هم داره؟فروغ و پردیس و بهار رو که من خبر دارم خوب شده بودن و راضی بودن.
ترمیم با دکتر سامی
بانو منیر جان خیلی ترمیمت عالی شده از گوشتم چیزی معلوم نیست خداروشکر خیلی خوشحال شدم ک عین یه بینی اولیه شده بینیت مبارکت باشه عزیزم . البته بعد چند ماه بعضی وقت ها بعضی چیزا باید فدای چیزای مهمتر شن اگر ب نظرت الان ی ذره ارتفاعشم کمه بهتر از اینه ک خدایی نکرده ی چیزی میشد ک الان همین ظاهرو تنفس هم بدست نمی اوردی
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
شقایق جان ان شائءالله روز ب روز بهتر میشی . پیش کی ترمیم کردی ؟ فعلا صبر کن زیاد عیب و ایراد از خودت نگیر اگر فضولی نباشه ممنون میشم منم راهنمایی کنی ک مشکلت چی بوده و الان برات پیوند زده یانه ؟
خوب پس آدم چقدر احساس خوبی داره وقتی ترمیمش خوب میشه مخصوصا اینکه همش میگن فلانی دکتر خرابکاریه و..... . بچه ها ببینید این نشون میذه که رضایت نسبیه و بستگیبه قبل و بعد و ذهنیت هر فرد و شرایط پوست و بدن داره . همه دکتر ها کار خرابی دارن از اون رئیس انجمن تا اون تازه کارشون . پس باید انتخاب طوری باشه ک آدم کم ریسک ترین پزشک رو نسبت ب شرایطش انتخاب کنه
آقای صیدی ب نظر من بین دکتر بشارتی امیری زاد کلانتر هرمزی و منافی یکی رو انتخاب کنید چون کاری نداره عمل شما باید فرم بدن و یه بینی طبیعی در بیارن ک واقعا همه اینا این کار رو میتونن انجام بدن و من آقایونی ک دیدم خصوصا تو مطب د. بشارتی همه راضی بودن .