2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
عسل بینیش بعد ترمیم با بشارتی واقعا خوب شده بود منم شاید به سر به بشارتی بزنم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
من قبل از عید که رفته بودم مطب سجادیان یه خانومی اومده بود (ترمیمی)که پیش بشارتی عمل کرده به قدری ناراضی بود بنده خدا حق داشت دقیقا بینیش شده بود مثل طلقک مثل اینکه با اسکوب بستنی ازش غضروف برداشته بود گذاشته بود توی صورتش(البته این مثالهایی که میزنم و رو بنده خدا خودش می گفت)و می خواست برای بار سوم پیش سجادیان عمل کنه که دکتر فعلا قبولش نکرد چون تازه 4 ماهه عمل کرده بود.
دکترسجادیان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نازنین جون مرسی،هستس جون مرسی مرسی از همه ی دوستان بخاطر اطلاعات مفیدتون من که هرکس بام از عمل دماغ حرف میزنه و میخواد دماغشو عمل کنه اینقدر باش حرف میزنم تا پشیمون بشه درسته من میخواستم عمل کنم ولی دلیل نمیشه وقتی مامانم میبینه دماغم ایرادی نداره بهم اجازه بده و بعد فقط میگن اگر نمیزاشتیم فکر میکردین آیندتونو خراب کردیم فعلا که آیندمون اینجوری بیشتر خراب شده من که اگر یه روزی بچه دار شدم صرفا برای اینکه بفهمونم مسیولیتم رو انجام دادم بچمو زیر تیغ جراحی نمیبرم،من تصمیم خودم بود عمل کنم با تحریک های زیاد خواهرم و همراهی مادرم و اینکه بعد از خراب شدن دماغم فقط بم گفتن خودت خواستی
بعد از ٩ ماه هنوز چسب میزنم چون هم کجه و هم ظاهرم رو بدتر کرده و طاغت نگاه های مردم رو ندارم که مثل عقب مونده ها به آدم نگاه میکنن از خودمم هیچی پول ندارم و هرروز بیشتر از یهبار گریه میکنم و آرزو میکنم سکته کنم و بمیرم
ایشالا که جور بشه از این دردم میاد که خانوادم تو اون چیزی که بخوان خودشون خرج میکنن برام اما تو این مورد اصلا اهمیت نمیدن و نمیدونن دارم چی میکشم هرروز و آرزوی مرگ میکنم بخاطر مشکلم و این خیلی بیشتر اذیتم میکنه
نینا منم کپه تومو هیچکس کمکم نمیکنه حتی امید،3 سال گریه کردم هیچی نشد جز صورتم پرجوش چروک،پس عصه بیفایده
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

آقا کیان شما در مورد این دکتر نظر خواستید منم نظرمو گفتم لینک زیر رو باز کنید و دکتر محمدرضا مظاهری رو توی سایت نظام پزشکی ایران سرچ کنید: http://portal.irimc.org/DoctorSearchEngine/Result.aspx اگر کسی با اسمش مشکل داره عیبی نداره ولی با حرفی که شما زدید و گفتید برای آمریکاییا سخته تلفظ رضا پس همه باید اسمشونو عوض کنن! تلفظ سخت توی زبان فرانسوی معنی میده نه توی زبان انگلیسی پس نیازی هم به اسم بردن کسایی که چه سیاستمدارن یا پزشکن یا مهندس که با نام رضا دارن کار میکنن توی آمریکا یا کشورهای دیگه نیست. در ضمن اصلا فکر کنن ایشون مسلمونن مگه چه عیبی داره؟ اونا که مسیحی هستن هیچ عیبی نداره مثلا چون ایشون مسلمونن ایراد داره؟ پس اون آزادی بیان و آزادی اجتماعی که ازش توی آمریکا همش حرف میزنن و همینو توی بوق و کرنا کردن یه مشت حرف پوچه؟ شما نمی بایست در مورد بازیگران اینطور حرف بزنید. مثل آقای شریفی نیا یا آقای حیایی. بعضی از ما ایرانیها اونقدر سطح خودمونو پایین آوردیم که فکر می کنیم اونور مهد علم و دانایین و فقط توی سینمای ماست که فیلم سطح پایین تولید میشه یا ... پس چرا فیلم جدایی نادر از سیمین آقای فرهادی رو نمیگید و فقط زوم کردید به هر چی ضعفه؟ چرا قوتا رو نمیبینید؟ یعنی چی ما ایرانی هستیم و هر آهنگی که دلمون بخواد دانلود میکنیم؟ همین میشه که سطح موسیقی اونقدر میاد پایین و نهایتا محفلی میشه و استارهای موسیقی جوونها کسایی میشن که حتی الفبای موسیقی رو نمیدونن. ایشون اگه ادعاش فرهنگ هست و از ایرانی و مسلمون بودنش پشمون بهتره بره فیلمهای خارجیهارو پخش کنه به صورت برفک. ببینیم اجازه میدن که اونور ایشون دزدی هنری کنه یا نه؟ در مورد ساختن کرم هم خب خود شما چرا خونتو نمیسازی یه در و دیوار و پنجره که کاری نداره. اصلا ببینم این آقای دکتر مظاهری اگر به حرف شما هر کسی که تشکیل دهنده های چیزی رو بدونه و بخواد به خودش اجازه بده که اون کارو کنه پس ایشون لباسای خودشم خودش میدوزه نونشم خودش میپزه راستی کی به کاراش میرسه تا بیاد کیشو بینی کسی رو عمل کنه!؟ اگر شما میگید ایشون دارو میسازه چون میبینه شرکتای دیگه جنسای بی کیفیت دست مردم میدن پس ایشون هم میبینه تو ایران دارن بعضیا بد بینی عمل می کنن میگه چرا من نکنم؟ اکثر دکترها سایت دارن تابلو میزنن سر در مطبشون اما دیگه پزشکی رو ندیدم کانال ماهواره ای راه بندازه بگه آی مردم من جراحم در مورد گوارش و بقیه تخصصای پزشکی حرف میزنم در ضمن کرم هم میسازم!!! شما نمی دونید رشته تخصصی تک تک کسایی که توی این سایت میانو حرفاشونو میزنن چیه. پس نیازی به گفتن نیست که توی جامعه ما تحصیل کرده زیاده و تا دلتون بخواد مهندس فراوونه یکیشم خود من که البته نیازی به گفتن نبود ولی چون شما ریاضی ریاضی کردید خواستم بگم. وقتی شما روبروی یه دکتر میشینید و ازش میپرسید درصد موفقیت عمل من چیه اگر اون دکتر باهوش باشه میفهمه که شما پزشک نیستید و پزشکی هم نخوندید.یعنی میخواد با شما به زبان مشترک برسه. میفهمه باید نتیجه رو با آمار به شما اعلام کنه مثلا میگه 20 درصد و بعد مسلما وقتی خود بیمار اینو سوال کرده باشه جوابشو میگیره. فکرشو کنید آقای دکتر منافی بشینن روبروی من و کلی اصطلاح پزشکی بکار ببرن و بگن اگر فلان شه فلان میشه در اون صورت فلان میشه. خب منم با چشمای گرد فقط زل میزنم به دکتر. پس یه دکتر فهمیده دنبال اینه که با بیمارش به ادبیات مشترک برسه. من هم خودم از آقای دکتر منافی درصد پرسیدم که اینو به من گفتن(گویا شما پست همه رو دقیق می خونید که نشون میده میخواید اطلاعات بگیرید اما خوبه که در مورد دکتر مظاهری هم اطلاعات جمع کنید و بعد ارزیابی کنید) بینی اجزای مختلفی داره و اگر ترمیم بخواید بکنید که اصلا دکتر نمیدونه چه اتفاقی برای بینی شما افتاده پس یک سد بزرگ دیگه هم روبروشه. پس وقتی که حدود به شما میده یعنی بدون و مطلع باش که بهتر میشی نه اینکه پرفکت شی و یه آنجلینا جولی از اطاق عمل دربیاد. اما کسی که میگه صد در صد وقتی هیچ اطلاعی نداره که بستر بینی شما چیه دروغی بیش نگفته. مثل این می مونه که بیان به یه مهندس عمران بگن بیا اینجا یه برج 50 طبقه بساز شما هم بگی 100 درصد عالی میشه در صورتی که نه اطلاعی از بستر اون خاک داری نه میدونی شهرداری بهت مجوزشو میده کارگرها خوب کار می کنن نقشه مطابق میل کارفرما هست؟ این دقیقا چیزیه که یه پزشک نمیتونه انجام بده مثلا بیمارو بیهوش کنه بسترش و ببینه بعد به هوشش بیاره بگه زود باش بگو حالا چه فرمی بینی می خوای!!! خب پزشک باید اول باز کنه بعدا بگه صد در صد. یا مثلا یه مهندس شبکه رو در نظر بگیرید که بخواد بین دو ساختمون کانکشن برقرار کنه. خب این مهندس چه جوری میتونه بگه ارتباط بین شما همیشه صددرصد هست در صورتیکه هنوز نمیدونه موانع بین این دو ساختمون چیه؟ کوه بینش هست نیست. نویز هست نیست. واقعیت اینه که اونقدر جواباتون سطحی و بی منطق بود که خواستم بهتون بگم بیشتر تحقیق کنید این پافشاری روی این دکتر حماقت محضه هر چند شما مختارید از پل عابر پیاده رد شید یا نه از زیر پل عابر پیاده. مطمئن باشید کسی شما رو منع نمیکنه اما این شما هستید که باید با نتایج تصمیم گیریهاتون تا آخر عمرتون زندگی کنید. این لینکارو هم میزارم شاید بیشتر روشنتون کنه. http://khublink.ir/ckcqiq/%D8%B4%DB%8C%D9%91%D8%A7%D8%AF%DB%8C%20%DA%A9%D9%87%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%20%D8%B1%D8%A7%20%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%20%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C%20%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF%20(%D8%AD%D9%82%D8%A7%DB%8C%D9%82%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF%20%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1.html http://www.entekhab.ir/fa/news/46981/%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86 http://www.aparat.com/v/aYUOn/%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C_%D8%AE%D8%AF%D8%A7_%D9%87%D9%85_%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87_%D9%85%DB%8C_%DA%A9%D9%86%D9%87_!!! گذشته از این لینکها به نظرتون آقای دکتر منافی آقای دکتر کلانتر هرمزی یا خیلی از دکترای خوب آیا حاضرن وقت خودشونو توی شبکه ماهواره ایشون هدر بدن و به حرفشون نپردازن؟ اصلا به سمت تاسیس یه شبکه ماهواره ای میرفتن!!! انصافا یک کم فکر کنید. این مسئله اونقدر سادست که هر بچه مدرسه ای هم میدونه که یه پزشک یه پزشکه و توی بیمارستانه یه مدیر کانال ماهواره ای هم پزشک نیستو توی مرکز کانال ماهواره ایش نشسته!
آقا کیان باز هم شما نمیدونی کسی اینجا مثلا دانشگاه شریف مکانیک خونده یا دانشگاه آزاد یا ... از این طرز حرف زدنت در مورد دانشگاهها که یه توهین مستقیم به همه کسایی هست که اینجا هستن مشخص میشه هیچ چیزی در مورد احترام به دیگران نمی دونید و نمی فهمید. من خودم امیرکبیر درس خوندم نیازی به گفتنشم نبود ولی همکلاسیهامو میشناسم که از پس پیدا کردن کار هم حتی برنیومدن. من فارغ التحصیل دانشگاه شریفی رو میشناسم که توی فهم خیلی چیزها مشکل داره کار نمیتونه پیدا کنه و... البته باز هم شریفیهایی هستن که به راحتی توی بازار حل میشن. باز فارغ التحصیل های دانشگاههای علمی کاربردی میشناسم که مثلا روزانه سراسری درس میخونده ولی به دلیل عدم علاقه و مشکل سربازی مجبور شده بره دانشگاه عملی کاربردی و الان هم دارن توی اتریش موسیقی که واقعا بهش علاقه داشتن می خوننن. پس صنعتی اصفهان و آزاد و علمی کاربردی نکنید که شما جزو همون عوامی هستید که این تفکرات سمی رو به دور از فهم و درک تک تک افراد به جامعه تزریق کردید. خود من همکار دانشگاه آزادی دارم که واقعا به کارش مسلطه. بهتره بدونید ما 9 مدل هوش داریم و اینکه کسی فلان دانشگاه درس خونده نشون نمیده که مثلا هوش اجتماعیش هم بالا باشه و یا بتونه بفهمه دیگران چی میگن. شما اگه واقعا می فهمیدید پای ماهواره دکتر زیبایی پیدا نمیکردید. گویا شما بین درصدها فقط صددرصد و میفهمید و اصلا نمی فهمید 20% یعنی چی! به خاطر همین بارها پرسیدید 20درصد یعنی چی! واقعا فکر کردید اینجا کجاست که میگید "دلقکان مبارزات مدنی" ؟!!! اینجا یه تاپیک ترمیم بینی هست که همه اومدن اطلاعات بگیرن نه اینکه شما بگی من مهندسم اون آقای دکتر ماهواره ای از همه بهتره صنعتی اصفهانیا فقط میفهمن و بقیه دانشگاهها اخن. شما یه غرب زده اید که تا بهتون بگن این جنس آمریکایی هست میرید و می خریدش ولی مثلا اگر همون جنسو کارگر ایرانی بخواد تهیه کنه میگید ایرانیه ایرانیه. به خاطر همین خیلی از صنایع ایران تعطیل میشن و باید از خارج جنس بیاد و ایرانیها بیکار بشن و بیکاری بیداد کنه. شیفته این دکتر شدید چون توی آمریکا عمل میکنه اما بهتره بدونید ایشون میاد کیش و اربیل و باز هم خرجشو همین ایرانیهای اخ اخ میدن تا بتونه زندگی کنه وگرنه اونجا که خیلی راحتتره (اگه اصلا کار بلد باشه) دلار دربیاره به جای ریال. شما هم بهتره برید پیش همین دکتر مظاهری ماهواره ای صددرصد صددرصد صددرصد عمل کنید کرمهاشونم بخرید. در ضمن با تخصص لایتناهی این دکتر دور دکترهای دیگرو هم خط بکشید چون ایشون هم دندانپزشکن هم دکتر داخلی هم دکتر مغز و اعصاب هم دکتر بیهوشی هم دکتر روانپزشک و .... شما هم نیازی نیست پیش دیگران برید همین دکتر کفاف همه مسائل پزشکیتونو میده.
نینا جان پستاتو که خوندم خیلی ناراحت شدم. چرا اینقدر خودتو اذیت می کنی؟ یه مشکلی برات پیش اومده و نباید دنبال مقصرش بگردی چون با پیدا کردن مقصرش هیچ چیزی برای تو تغییر نمیکنه. هر وقت ناراحتی نفس عمیق بکش خیلی بهت کمک میکنه. به چیزای خوب فکر کن. اینکه زنده ای و هر صبح که بیدار میشی اون روز هم حق زندگی داری. از زندگی لذت ببر و همیشه با خودت بگو قرار نیست همیشه زندگی من بی مشکل باشه گاهی توی مسیر زندگی با مشکلات روبرو میشی که این طبیعیه و برای همه اتفاق می افته و فقط تو نیستی که به مشکل میخوری فقط باید حلش کنی مثل همه. خیلیها رو دیدم دور از جون سرطان داشتن ولی شکستش دادن. خیلی ها هم بودن که با یه بیماری ساده از دنیا رفتن. نینا جان مشکل با غصه خوردن و یه جا نشستن حل نمیشه. حرکت کن. بحث اگر مادیه خب کار کن برای خود برنامه داشته باش که بعد از مثلا 2 سال کار کردن مبلغی رو که میخوای جمع کردی و میتونی مشکلتو حل کنی. مثبت باش. ببین چند نفر هستن که حاضرن جای تو باشن. ببخشید مثلا معلول هستن. تو سالمی فقط از فرم بینیت خوشت نمیاد همین.
مرسی سارا جون حق با شماست آخه من الان تازه ترم ٤ دانشگاهم کاری هم برام نیست مگه اینکه بشینم یه کتاب ترجمه کنم که اونقدر قوی نیستم واسه ترجمه کردن ولی حق با شماست حل شدنیه و ولی نگرانی و استرسم بیشتر بخااطر اینه که میترسم عمل بعدیمم موفق نباشه
نینا جان اگه درساتو یه جوری برداری که بتونی نیمه وقت کار کنی برات کار هست. ترجمه هم میتونی خودت آگهی بدی خودت انجام بدی به جای اینکه با یه دارالترجمه همکاری کنی و بیشتر مبلغ رو اونا بگیرن هر چند کار کردن با اونا اوایلش بهتره چون هم به تجربه تو اضافه میشه و هم اینکه کار همیشه داری. به هر صورت ناامیدی سرآغاز شکسته. سعی کن نذاری ناامیدی حالتو بد کنه. فکر کن اینم یکی از درساته که باید پاسش کنی اما خب خودش مراحلی داره باید خوب بگردی یه دکتر مناسب پیدا کنی بعدش باهاش عمل کنی که مطمئنا اگه تمام مراحلو درست پیش بری موفق هم میشی.
نینااااااااااااا مگه بینیت چه جوریهههههههههه؟؟ یه عکس از بینیت میزاری دوستم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دینا جان استخوان دماغم یه طرف برآمدگی و طرف دیگه فرورفتتگی داره و غضروفش دقیقا برعکس سمت فرورفتگی بزرگتر و سمت برآمدگی کوچیکتر تو بعضی عکسا دقیقا شبیه s میفته نوکشم به جای اینکه خوش فرم تر کنه بد فرم تر کرده کوتاهشم کرده و سر خود غوز دماغمو از بین برده در صورتی که قوز دماغ من اصلا مشخص نبود مریمی جان من با مهرداد ادیب عمل کردم