آقا کیان شما در مورد این دکتر نظر خواستید منم نظرمو گفتم لینک زیر رو باز کنید و دکتر محمدرضا مظاهری رو توی سایت نظام پزشکی ایران سرچ کنید:
http://portal.irimc.org/DoctorSearchEngine/Result.aspx اگر کسی با اسمش مشکل داره عیبی نداره ولی با حرفی که شما زدید و گفتید برای آمریکاییا سخته تلفظ رضا پس همه باید اسمشونو عوض کنن! تلفظ سخت توی زبان فرانسوی معنی میده نه توی زبان انگلیسی پس نیازی هم به اسم بردن کسایی که چه سیاستمدارن یا پزشکن یا مهندس که با نام رضا دارن کار میکنن توی آمریکا یا کشورهای دیگه نیست. در ضمن اصلا فکر کنن ایشون مسلمونن مگه چه عیبی داره؟ اونا که مسیحی هستن هیچ عیبی نداره مثلا چون ایشون مسلمونن ایراد داره؟ پس اون آزادی بیان و آزادی اجتماعی که ازش توی آمریکا همش حرف میزنن و همینو توی بوق و کرنا کردن یه مشت حرف پوچه؟ شما نمی بایست در مورد بازیگران اینطور حرف بزنید. مثل آقای شریفی نیا یا آقای حیایی. بعضی از ما ایرانیها اونقدر سطح خودمونو پایین آوردیم که فکر می کنیم اونور مهد علم و دانایین و فقط توی سینمای ماست که فیلم سطح پایین تولید میشه یا ... پس چرا فیلم جدایی نادر از سیمین آقای فرهادی رو نمیگید و فقط زوم کردید به هر چی ضعفه؟ چرا قوتا رو نمیبینید؟ یعنی چی ما ایرانی هستیم و هر آهنگی که دلمون بخواد دانلود میکنیم؟ همین میشه که سطح موسیقی اونقدر میاد پایین و نهایتا محفلی میشه و استارهای موسیقی جوونها کسایی میشن که حتی الفبای موسیقی رو نمیدونن. ایشون اگه ادعاش فرهنگ هست و از ایرانی و مسلمون بودنش پشمون بهتره بره فیلمهای خارجیهارو پخش کنه به صورت برفک. ببینیم اجازه میدن که اونور ایشون دزدی هنری کنه یا نه؟ در مورد ساختن کرم هم خب خود شما چرا خونتو نمیسازی یه در و دیوار و پنجره که کاری نداره. اصلا ببینم این آقای دکتر مظاهری اگر به حرف شما هر کسی که تشکیل دهنده های چیزی رو بدونه و بخواد به خودش اجازه بده که اون کارو کنه پس ایشون لباسای خودشم خودش میدوزه نونشم خودش میپزه راستی کی به کاراش میرسه تا بیاد کیشو بینی کسی رو عمل کنه!؟ اگر شما میگید ایشون دارو میسازه چون میبینه شرکتای دیگه جنسای بی کیفیت دست مردم میدن پس ایشون هم میبینه تو ایران دارن بعضیا بد بینی عمل می کنن میگه چرا من نکنم؟ اکثر دکترها سایت دارن تابلو میزنن سر در مطبشون اما دیگه پزشکی رو ندیدم کانال ماهواره ای راه بندازه بگه آی مردم من جراحم در مورد گوارش و بقیه تخصصای پزشکی حرف میزنم در ضمن کرم هم میسازم!!! شما نمی دونید رشته تخصصی تک تک کسایی که توی این سایت میانو حرفاشونو میزنن چیه. پس نیازی به گفتن نیست که توی جامعه ما تحصیل کرده زیاده و تا دلتون بخواد مهندس فراوونه یکیشم خود من که البته نیازی به گفتن نبود ولی چون شما ریاضی ریاضی کردید خواستم بگم. وقتی شما روبروی یه دکتر میشینید و ازش میپرسید درصد موفقیت عمل من چیه اگر اون دکتر باهوش باشه میفهمه که شما پزشک نیستید و پزشکی هم نخوندید.یعنی میخواد با شما به زبان مشترک برسه. میفهمه باید نتیجه رو با آمار به شما اعلام کنه مثلا میگه 20 درصد و بعد مسلما وقتی خود بیمار اینو سوال کرده باشه جوابشو میگیره. فکرشو کنید آقای دکتر منافی بشینن روبروی من و کلی اصطلاح پزشکی بکار ببرن و بگن اگر فلان شه فلان میشه در اون صورت فلان میشه. خب منم با چشمای گرد فقط زل میزنم به دکتر. پس یه دکتر فهمیده دنبال اینه که با بیمارش به ادبیات مشترک برسه. من هم خودم از آقای دکتر منافی درصد پرسیدم که اینو به من گفتن(گویا شما پست همه رو دقیق می خونید که نشون میده میخواید اطلاعات بگیرید اما خوبه که در مورد دکتر مظاهری هم اطلاعات جمع کنید و بعد ارزیابی کنید) بینی اجزای مختلفی داره و اگر ترمیم بخواید بکنید که اصلا دکتر نمیدونه چه اتفاقی برای بینی شما افتاده پس یک سد بزرگ دیگه هم روبروشه. پس وقتی که حدود به شما میده یعنی بدون و مطلع باش که بهتر میشی نه اینکه پرفکت شی و یه آنجلینا جولی از اطاق عمل دربیاد. اما کسی که میگه صد در صد وقتی هیچ اطلاعی نداره که بستر بینی شما چیه دروغی بیش نگفته. مثل این می مونه که بیان به یه مهندس عمران بگن بیا اینجا یه برج 50 طبقه بساز شما هم بگی 100 درصد عالی میشه در صورتی که نه اطلاعی از بستر اون خاک داری نه میدونی شهرداری بهت مجوزشو میده کارگرها خوب کار می کنن نقشه مطابق میل کارفرما هست؟ این دقیقا چیزیه که یه پزشک نمیتونه انجام بده مثلا بیمارو بیهوش کنه بسترش و ببینه بعد به هوشش بیاره بگه زود باش بگو حالا چه فرمی بینی می خوای!!! خب پزشک باید اول باز کنه بعدا بگه صد در صد. یا مثلا یه مهندس شبکه رو در نظر بگیرید که بخواد بین دو ساختمون کانکشن برقرار کنه. خب این مهندس چه جوری میتونه بگه ارتباط بین شما همیشه صددرصد هست در صورتیکه هنوز نمیدونه موانع بین این دو ساختمون چیه؟ کوه بینش هست نیست. نویز هست نیست. واقعیت اینه که اونقدر جواباتون سطحی و بی منطق بود که خواستم بهتون بگم بیشتر تحقیق کنید این پافشاری روی این دکتر حماقت محضه هر چند شما مختارید از پل عابر پیاده رد شید یا نه از زیر پل عابر پیاده. مطمئن باشید کسی شما رو منع نمیکنه اما این شما هستید که باید با نتایج تصمیم گیریهاتون تا آخر عمرتون زندگی کنید. این لینکارو هم میزارم شاید بیشتر روشنتون کنه.
http://khublink.ir/ckcqiq/%D8%B4%DB%8C%D9%91%D8%A7%D8%AF%DB%8C%20%DA%A9%D9%87%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%20%D8%B1%D8%A7%20%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%20%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C%20%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF%20(%D8%AD%D9%82%D8%A7%DB%8C%D9%82%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF%20%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1.html
http://www.entekhab.ir/fa/news/46981/%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86 http://www.aparat.com/v/aYUOn/%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C_%D8%AE%D8%AF%D8%A7_%D9%87%D9%85_%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87_%D9%85%DB%8C_%DA%A9%D9%86%D9%87_!!! گذشته از این لینکها به نظرتون آقای دکتر منافی آقای دکتر کلانتر هرمزی یا خیلی از دکترای خوب آیا حاضرن وقت خودشونو توی شبکه ماهواره ایشون هدر بدن و به حرفشون نپردازن؟ اصلا به سمت تاسیس یه شبکه ماهواره ای میرفتن!!! انصافا یک کم فکر کنید. این مسئله اونقدر سادست که هر بچه مدرسه ای هم میدونه که یه پزشک یه پزشکه و توی بیمارستانه یه مدیر کانال ماهواره ای هم پزشک نیستو توی مرکز کانال ماهواره ایش نشسته!