2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
مرسی سارا جون انشاالله بتونم دکتری پیدا کنم که دماغم رو درست کنه ولی وقتی اینجا میام میبینم واقعا شانسبه حتی واسه بهترین دکترا دوباره استرس میاد سراغم که نکنه مشکل منم حل نشه از خدا میخوام کمکم کنه
بانو منیر جان. خیلی از ناراحتی ها علایم مشترک با ام اس دارند.نگران نباش. خدای نکرده هم کسی دچار بشه با دارو کاملا قابل کنترله. دوستم با یه بچه مبتلاست و داره زندگی طبیعی می کنه.ما رو از نتیجه با خبر کن. برات آرزوی سلامتی و شادی دارم. دوستان حالا ما میگیم ترمیم خیلی مهمه و دقت لازمه ولی بخدا لازم نیس آناتومی کل بدن و اصطلاحات تخصصی پزشکی رو از حفظ باشیم ها...لازم نیس شجره نامه و کل زیر و بم دکترمون رو بدونیم.همینقدر که ازش نمونه ببینیم از رفتارش بفهمیم قصد گول زدنمونو نداره از دیگران در موردش تحقیق کنیم کافیه. من خودم خیلی آدم بلند پرواز و ایده آلیستی هستم.ولی در مورد بینی اینطور نبودم. تا یه حدی اطلاعات پزشکی به ما کمک می کنه که درک بهتری از عملمون داشته باشیم ولی از یه حدی بیشترش دیگه مخل آسایش خودمون و البته دکترمونه.
ترمیم با دکتر سامی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانو منیر جان خیلی ناراحت شدم. ولی این در حد یه شکه. اثبات شده نیست. پس باید امیدوار باشی. نگران نباش. امیدوارم همه اش در حد شک بوده باشه نه چیز دیگه و این بیماری رو نداشته باشی عزیزم.
بانو منیر جان انشاالله که مشکلی نباشه برات آرزوی سلامتی دارم عزیزم ،مرسی که اینقدر همه اینجا باعث دلگرمی هستین دینا جان عکسایی که دارم از دوره و تار ولی مشخصه که کجه اگه دوست داشتی بگو که همین تار هارو میزارم انشا الله مشکل همه رفع بشه و پیش هر دکتری که ترمیم میکنیم دستش شفا داشته باشه برامون من قبل از عمل به دکتر کامل اعتماد داشتم و همش میگفتم مطمینم خوب میشه و بخاطر همین دیگه اعتمادکردن برام سخته
دزیره جان شمارش اینه , ادرس تماس بگیر بپرس ۸۸۷۹۷۳۷۵. اخرین باری که پیشش ویزیت شدم کلینیک گاندی بود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام بچه ها من الان 2ماه و دوهفته است عمل کردم .میخوام بدونم اگه ایرادی مثل بعضی ها که استخوان بالای بینیشون یه کوچولو حالت برامده داره بخواد پیش بیاد از کی معلوم میشه؟منظورم اینه که الان خوبه اما ممکنه بعد از چند وقت این مشکلات پیش بیاد
رایا جان من کج بودن دماغم تقریبا از هفته های اول مشخص بود ولی بعد روز به روز بارز تر شد چون ورمش کمتر میشد بستگی به ورم دماغت داره صبر کن تا بقیه دوستان هم بیان و نظرشون رو بگن شاید هرکس با دیگری فرق داشته باشه مثلا خواهر من ماه های اول یه برامدگی داشت ولی الان دیگه رفته تو و صاف شده
نا نا جان من پیوند از دنده داشتم . یه خورده درد داشتم . البته اینم بگم من استانه تحمل دردم خیلی بالاست شاید جیزی که از نظر من درد نیست از نظر دیگران درد باشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .