2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849483 بازدید | 9732 پست
صبا جون بهت پیشنهاد میکنم دماغتو عمل نکنی چون ارزش استرس ها و نگرانی های بعدش رو اصلا نداره توی این تاپیک تعداد زیادی هستن که میخوان فرم دماغشون به حالت اولش برگرده من جمله خود من اگه مشکل تنفسی یا ظاهری بارزی نداری اشتباهی که من و خیلی از دوستان اینجا کردیم رو نکن
نینا جوون حقیقتش بینیم واقعا بزرگه خیلیا میگن بزرگه ولی زشت نیست ولی خودم دوستش ندارم.نمیدونم چه کنم دودلی خسته ام کرده دوست داشتم که بی خیال عمل بشم ولی نتونستم از 20سالگی میخاستم عمل کنم که این ترس و وحشت از خراب شدن نزاشته تا الان که 30سالمه ولی امسال یا عمل میکنم یا میبوسم میزارم کنار..بینی شما مشکلش چی بوده ک عمل کردید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب منم دماغم بزرگ بود یکم ولی هرچی که فکر میکنم میبینم فقط دماغ خودم بود که به صورتم میومد کسی بم نگفته بود دماغت بزرگه ولی تو عکسا بزرگ می افتاد خواهرمم هی عکسای من و به دوستاش نشون میداد و میگفت دوستام گفتن اگه عمل کنی خیلی خوب میشی متاسفانه من عمل کردم نه تنها بهتر نشدم بلکه بدتر شدم و از همون هفته ای که گچ دماغمو برداشتن ناراحتم تا الان که حدود ٩ ماه گذشته هم کج شده هم بد فرم تر از قبلش
از نظر تنفسی مشکلی ندارم اما خوب ظاهری خیلی دماغم از قبل بدتر شده من دو نمونه از طرزی دیدم راضی بودن ولی ظاهرا توی این تاپیک ناراضی داشته ولی به نظرم عمل نکن،اگر هم خواستی بکنی خیلی تحقیق کن
دکتر یزدانفر واقعا دکتره با وجدانیه اگر بگه خوب میشی پس مطمئنن بینی خوب میشه بچه ها کسی اینجا بوده با تزریق چربی فرورفتگی بینیش خوب شده باشه؟
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
آقا کیان این آقای دکتر اسم واقعیشون دکتر محمدرضا مظاهری هست. ایشون متخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی هستن. ایران درس خوندن. اگر ایشونو توی شبکه ماهواره ایشون دیده باشید در مورد همه چیز مثل دستگاه گوارشی صحبت میکنن تا جراحی زیبایی. ایشون بدون اینکه حق کپی رایت رو رعایت کنن توی شبکشون فیلمهای ایرانی رو پخش می کنن. مطمئنا نمیشه به جراح پلاستیکی که شبکه ماهواره ای داره، دارو تولید می کنه، بی مجوز فیلم ایرانی رو پخش می کنه و در مورد شاخه های دیگه پزشکی صحبت میکنه اعتماد کرد چون وجدان ندارن و این برای اعتماد به یک جراح خیلی مهمه که با همین پخش فیلمها نشون میدن اصلا اخلاق مدار نیستن و حاضرن حقوق هر کسی رو زیر پا بزارن. من هم فکر می کنم چند باری برنامه ایشون رو دیده باشم. با چنان اطمینانی صحبت می کنن که انگار هیچوقت احتمال عدم موفقیتی وجود نداره. اما شما یادتون باشه همه چیز نسبیه. ایشون با همین اطمینانی که حرف می زنن خودشونو و کارشونو فقط زیر سوال می برن چون هیچ جراح پلاستیکی نمیتونه در مورد موفقیتش صد در صد احتمال بده. در ضمن ایشون حتی کرم و اینجور چیزها هم تولید میکنن و می فروشن که این به رشته داروسازی ربط داره نه پزشکی. به هر صورت گویا همه فن حریفن و این اصلا خوب نیست. اگر واقعا کارشون خوب هست بهتر بود به رشته خودشون متمرکز میشدن نه پریدن از این شاخه به اون شاخه و راه انداختن پایگاهی به نام شبکه ماهواره یشون که فقط برای جلب مشتری هست. من دقیقا اسم بیماران ایشون رو مشتری میزارم نه بیمار چون ایشون با تمام کارهایی که میکنن فقط نشون میدن دارن جلب مشتری میکنن نه بیماری که به خاطر عدم رضایت از ظاهرش سمت ایشون میره. در ضمن آمریکا مهد جراحی پلاستیک هست و اونجا انواع جراحیهای زیبایی رونق داره. اگر کار ایشون خوب هست چرا همونجا عملهاشونو انجام نمیدن که به جای ریال دلار بگیرن و تا ایران نیان؟ این آقای دکتر کاملا از نظر من تمام زوایای کاریش زیر سوال هست. من کسی رو نمیشناسم که با ایشون عمل انجام داده باشن. پیشنهاد من اینه که ایشونو فراموش کنید و به جراحان دیگه فکر کنید.
Faranak جان یکی از بچه های قدیمی تاپیک ک دوست خودم بود با چاییچیان عمل کرد و بینیش خراب شد.ارتفاع بینیشو ب شدت کم کرده بود و نوک بینیشو خیلی کوچیک کرده بود و چون پوست بینیش ضخیم بود خودشو جمع نکرده بود و پهن شده بود روی صورتش.بیچاره خیلی عذاب کشید بخاطر بینیش.بنظرمن ی تجدید نظر تو انتخابت بکن
نازنین 1
Nina جان اینجا اسمان بیرنگ با بشارتی ترمیم کرده ک الان چندوقته تاپیک نیومده ک بگه راضیه یا نه ولی اون موقع ها میگفت بینیم بهتر شده ولی تمام ایراداش رفع نشده و عالی نشده..ریحانه هم با بشارتی ترمیم کرد ک خیلی ناراضی و ناراحت بود.و الان چند وقته دیگه نیومده خبری بده.د
نازنین 1
نینا جان بشارتی هم مثل خیلی از دکترای اینجا هم راضی داشت و هم ناراضی . بله آسمون گفت بینیم عالی نشده ولی بهتر شده اما برای عالی شدن بشارتی گفت باید روتوش بشه بعد از یکسال . مرمر 63 و عسل با بشارتی ترمیم کردن که بینیشون خیلی خوب شده و از خودشون بپرسی خیلی راضی هستن . در مورد عالی نشدن بینی ، منم با منافی ترمیم کردم عالی نشده فقط50 درصد بهتر شده البته به نظر خودم که خیلی ها هم میگن بهتر نشده . همین امروز یکی از همکارام گفت بینیت که بزرگ نشده این همه پول دادی . جالبه فکر میکنم خواستم جلب توجه کنم میگفت میخواستی سرزبون بیفتی و به چشم بیای اون همه پول به بینیت میچسبندی بزرگتر میشد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .