2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849485 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دیگه اسم بشارتی اورده نمیشه؟ بشارتی هم ترمیم های خوب داشت و هم بد . اگه ریحانه ناراضیه خوب منافی هم ناراضی داره یکیش خودم . من همش میگم ایکاش با بشارتی ترمیم میکردم اون بهم گفت عالی میشی حتی گفت کارهایی که دوست داری برات انجام بدم رو کاغذ بنویس تا همش برات انجام بدم ولی خوب حیف که زمان به عقب برنمیگرده
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بانو جان فکر نکنم غضروف جذب شده باشه ایشون فقط قوس پر کرد. گاهی فکر میکنم نکنه از دنده ام بر نداشته باشه اخه من درد بخصوصی نداشتم . من با 1 خانم مطب منافی اشنا شدم که چهارشنبه گذشته با منافی ترمیم کرد از دنده برداشت . تماس گرفت خیلی درد داشت حتی نمیتونست صحبت کنه با اینکه 5 روز از عملش گذشته بود ولی من همون شب هم درد خاصی نداشتم روز بعد از عملم که برگشتم شهر خودم . نمیدونم اصلا گیج گیجم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان اگه جای بخیه داری و گفته از دنده برداشته حتما برداشته ولی شاید خیلی نمی شده بینیو بزرگ کنه شاید واقعا محدودیت داره. حالا اگه فرم بینیت خوبه و تمیزه اشکال نداره بزرگ نباشه. خودتو اذیت نکن. شاید اونقدری فرمش بهتر شه که راضی شی.یه بینی کوچیک بدون قوس هم میتونه خوب باشه.
ترمیم با دکتر سامی
هستیس جان ننیشه اینجا عکس بزاری
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

اشکان قوانی ایستاشو نیدی
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

طباطبایی رو نمیشناسم ولی ادیب رو میتونم بگم که آدم درستی نیست من بعد از عمل چند بار رفتم متبش خودش میفهمه خراب کرده از چشماشم معلومه ولی میگهزخوب میشه والا من از اون روزی که این دکتر رو دیدم تنها چیزی که شنیدم همین بود خوب میشه خوب میشه فقط نمیدونه کی خوب میشه اصلا درست معاینه نمیکنه فقط منتظره مریضاش تموم بشن و بره خونه بار آخری که من رفتم متبش ازم پرسید چند نفر بیرونن و حتی ٣٠ ثانیه واسه معاینه من وقت نگذاشت